2009-05-18
 10:28:49

14 dagar i Rhodos

Tog lite sovmorgon idag så jag vaknade inte förrän nu, vilket var skönt! Ska plugga idag är det tänkt, måste ta igen de dagar jag inte har pluggat utan varit i lägenheten, som vi för i övrigt snart är klara med!

Vi hämtade farfar och Siv i Sundsvall igår
också, nyhemkomna från Rhodos efter 14 dagars tid. Ni kan ju gissa om dom var pepparkakor? mmm, det var dom! Fick farfars gamla kameraväska och ett filter av honom igår som han inte använder eftersom han har dubbelt upp, Tack farfar!


morfar

En kvällsbild tas inte sedan det blivit helt mörkt utan det bör finnas lite dager.Pröva att fota med 400, 8ooo och 1600 SO. Så ser Du skillnad i möjligheten vid mörkerfoto.Lycka till!


morfar

En kvällsbild tas inte sedan det blivit helt mörkt utan det bör finnas lite dager.Pröva att fota med 400, 8ooo och 1600 ISO. Så ser Du skillnad i möjligheten vid mörkerfoto.Lycka till!


Si-farfar

Förlåt! Det blev fel avs, eftersom jag länkat från ISAs blogg. Skall naturligtvis ,som Du säkert vet:Det skall vara Farfar.



PUBLICERAT: 2009-05-19, 16:53:38 | URL: http://isabellehellstrom.blogg.se/
Farfar

Ljuset är den viktigaste delen för att få ett önskat resultat vid fotografering. Lär dig titta på personer hur skuggorna bildar karatären i ansiktet.Att lätta upp ett för mörkt ansikte: låt den som du skall fota hålla tt vitt papper fram för sitt ansikte kolla hur skuggorna ljusas upp.Kolla på kyrkan i byn: När faller luset för att Du anser den framhävs som Du vill.Lycka till.



KOMMENTERA

« NAMN Jag kommer tillbaka

« E-post (publiceras ej)

« URL

Kommentar: