2009-08-28
 11:57:11

KUL!?

Roligt att min dator precis gick sönder. Skulle lägga över alla mina bilder på en Dvd skiva igår, men vi glömde bort det. Hoppas verkligen inte allt försviner nu, för jag har väldigt mycket viktiga saker på den!
Åh jag blir så less...idiotdator.
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Uppdaterar det här inlägget med att säga att min dator funkar. Det är bara laddaren som fått sig nån smäll i huvudet och inte vill fungera. Tur att vi har garanti på den..så typiskt att den ska lägga av just nu när jag behöver den som mest. Men det är ju i dom ögonblicken alltid någonting ska krångla? Men det ordnar sig, älsklingen har ju en dator jag kan låna så länge!
2009-08-28
 09:05:53

Möte

Som ja har nämt förut så har jag en stor grej på gång. Idag ska jag träffa en dam som kan väldigt mycket om just min idé. Det kommer bli skönt att få reda ut saker och ting när det gäller just det här eftersom det inte är en liten grej att ta ansvar för. Jag har rätt mycket på gång nu känns det som, på måndag åker vi till Åre och söker jobb, jag ska äntligen på möte om den här saken, och ikväll ska jag jobba en stund. Det kanske inte var så mycket, men det är stora saker för mig!
2009-08-25
 11:52:18

Ny design?

Jag sitter och klurar på en ny design igen, jag trivs inte så värst med den här om jag ska vara ärlig. Men jag har verkligen ingen ork längre att sätta mig ner i flera timmar och göra en. Men det är ju roligt när det är klart, såklart. Kanske jag ska ta hjälp av någon snäll person som har lust att hjälpa mig fixa en? För det är väldigt svårt att göra en när man har slut på idéer och Photoshop krånglar.
2009-08-24
 13:53:54

Träning

Sitter här ensam med min älskade hund sovandes brevid mig. Funderade på vem som skulle kunna gå och träna med mig eftersom alla jobbar eller börjar skolan idag. Så ringde Frida och frågade om vi skulle dra och träna, vilket jag såklart inte sa nej till. Hon hade precis slutat så det passade ju perfekt! Så nu ska jag ut med Bam en sväng, sen drar vi, det är vi och alla andra biffar!

Bam
Foto: Jag
2009-08-19
 11:34:37

TränaTränaTräna

Min mat och tränings period känns som att den kommer gå bra den här gången. I förrgår blev det en morgon promenad, sen gym och sen kvälls promenad. Igår blev det samma sak och idag ska även den bli likadan. Funderar även på att ta mig en joggingtur runt elljus spåret senare ikväll när det blir lite svalare ute. Sitter och äter frukost nu, rostat med keso, sjukt gott måste jag säga! Jaja, nu ska jag ringa och väcka Jennie så hon inte sover bort hela dagen. Hejhej!
2009-08-17
 11:56:54

Havet har en enorm kraft



























Vågor
Foto: Jag
2009-08-17
 10:15:23

Träning

Idag börjar min tränings och diet..nånting. Nu ska jag börja träna på riktigt, äta sund mat och gå många promenader. Man börjar ju se förskräcklig ut i kroppen nu såhär efter sommaren! haha. Jag har ett mål, på nyår ska man se skillnad på min kropp. I alla fall så att jag själv känner att det är skillnad och får bättre självförtroende. Jag bör ju skämmas egentligen, jag bor 200 m ifrån ett idrottsstadium där jag har haft gym-kort sedan nyår. Jag har bara varit där ca 10 gånger sedan dess, skäms. Men det kanske jag inte skulle ha gjort heller, så jag kanske gjorde det rätta. Jag har ju nämligen problem med halsen, har haft ont i ca 3 år till och från nu, och har jag inte ont i halsen så är jag täpp i näsan så ingenting går över, jag är konstant förkyld. Och då ska man ju inte träna? Men nu ska jag börja i alla fall. Jag börjar idag med en lång promenad med Frida och Bam, sen går jag över till gymmet och sist så tar jag mig en dusch och en bastu. Kanske en till kvällspromenad också! Önska mig lycka till!
2009-08-15
 13:25:02

Dop

Idag ska vi på dop. Mina underbara kusinbarn Viktor Alexander och Theo Wilmer. Finns nog inga sötare barn än dem:) Senare ikväll blir det utgång med tjejerna, känner på mig att det kommer bli hur roligt som helst, som vanligt! Skönt att det är soligt väder idag också, det är guld värt. Vi ses
2009-08-13
 15:39:19

Hemmagjord pizza

Nu står pizzan i ugnen och väntar på att bli klar, nu ska jag bara duka fram tallrikar och vänta på att älsklingen ska komma hem=) Sökte jobb idag, ett servitris jobb. Jag fick det, men jag vet inte om jag ska tacka nej nu när jag har fått veta lite mer om vad som gäller. Han verkar helt enkelt inte vara så speciellt seriös med sitt drivande av restaurang. Jag behåller hellre mitt nuvarande servitris jobb på Sam's. Som jag just nu tycker verkar vara 100 gånger bättre och seriösare. Men om jag får ta båda, så tar jag gärna det. Ska åka en sväng och söka fler jobb efter maten, det gäller att passa på nu när jag har mamma och pappas bil. Dom åkte ju nämligen på kryssning idag, så nu har jag gosMixa här hemma hos mig:) Men nu ska jag duka klart tills Matte kommer hem:)


Mixa
Foto: Jag
2009-08-10
 17:44:50

Skum jordgubbe



Jordgubbe
Foto: Jag
2009-08-10
 14:33:20

Takidas nya låt

Idag har jag städat i stort sätt hela lägenheten. Diskat, Plockat bort alla kläder, Renbäddat sängen, Dammtorkat, Dammsugit, Tvättat en massa, och nu ska jag plocka in alla skor snyggt och prydligt i garderoben!:) Bra gjort, det behövs! Känns så skönt när lägenheten är i ordning, utan att det ska ligga saker precis överallt. Men nu ska jag fortsätta, hörs senare!

Bjuder på takidas nya låt
så ni har något att göra, den går repeat här hemma nu!
2009-08-10
 11:07:44

Konstigt väder

Ena stunden är det soligt och varmt, andra är det moln och känns nästan som det ska börja regna. Idag ska jag nog inte göra så mycket alls, ta mig en promenad med Bam, sen söka lite jobb skulle jag tro. Helgen har varit underbart rolig måste jag säga. Så det ska vi göra om snart igen! :)
2009-08-07
 19:51:15

Party

Kom precis hem från Lustholmen:) Så nu ska jag plocka ihop lite här hemma, såg ut som ett bombnedslag när jag kom hem. Men det blir väl så när man lämnar killar ensam hemma några dagar? ;) haha! Sedan kommer Jennie förbi, blir någon drink osv. Tror Malin skulle komma förbi också? Hoppas=) Jaja, nu är klockan mycket, så nu ska jag ta mig ett glas vin, lyssna på musik, städa undan lite och fixa mig själv:) vi hörs!
2009-08-05
 19:05:16

Lustholmen

Sitter på Lustholmen nu. Pappa och Sandra är och bastar, mamma är och duschar. Så jag och Mixa (deras hund) sitter här i båten och myser så länge:) Kom ett fartyg på andra sidan stranden och åkte förbi nyss, grymt stora vågor blev det! Ska lägga upp bilder på det när jag kommer hem. Som jag för i övrigt inte vet när det blir, kan bli imorgon, övermorgon eller nästa vecka :) Beror på hur länge jag klarar av att vara ifrån Matte, saknar honom redan ju =/ Tur att han kommer hit och äter middag med oss imorgon <3 mmmmloveuhoney.
2009-08-04
 15:43:26

2 år och 3 månader

2 år och 3 månader låter rätt långt, 27 månader låter rätt mycket, 822 dagar låter lite, 117 veckor låter också rätt lite. Men så länge har jag och min Sambo, Fästman, Älskade älskling varit tillsammans idag :) Konstigt nog älskar jag dig bara mer och mer för varje dag som går. Varje dag som går när du är på jobbet känns som en evighet tills du kommer hem igen. Jag trivs med dig, vill vara med dig, och vill leva med dig i resten av mitt liv. Du är den enda som finns i mitt huvud, en av dem få jag bryr mig riktigt mycket om, en av dem få som verkligen stöttar mig till max genom allt. En av dem få av mina vänner som är 100% ärliga. Du är den jag vill leva resten av mitt liv med, bilda familj och flytta till hus med. Jag är så enormt tacksam för att just du kom till mig, just mig och ville stanna kvar.
Vår kärlek är oförstörbar - Jag Älskar Dig, Mattias! ♥

Mattias
Foto: Jag
2009-08-04
 09:30:34

I väntan på att dem ska komma hem

Tror det eller ej, men jag har faktiskt hittat ett par klackerskor i min storlek. Det var ingen som helst tvekan utan dem blev beställda direkt! Så nu väntar jag bara på att dem ska komma hem till mig:) Det enda problemet är att jag inte kan gå i dem, eller jag har rättare sagt i stort sätt aldrig gjort det. Men nu är det dags att lära sig, jag orkar inte vara kort längre! Go Sofia, Go! Lycka till!

Svarta / Storlek 34 / ca 11 cm
2009-08-04
 09:16:35

Fågelfötter


Fågelfötter
Foto: Jag
2009-08-03
 10:49:39

Stor grej på gång!

Idag är det riktigt skönt ute. Klev upp runt 9 tiden och tog en promenad ner till affären med Frida där vi köpte frukost. Så nu är jag mätt och belåten. Blev mackor med keso och rödlök, och såklart ett glas mjölk till det :) Nu ska jag snart iväg igen och söka jobb, sedan ska jag prata med Amf om en sak jag har på gång. En stor sak enligt mig. Jag vill verkligen lyckas med det här. Jag känner att det är min grej! Det är ett stort ansvar, väldigt stort. Jag kanske måste ta lån om det ska fungera, men det kanske är värt det. Man kan aldrig lyckas med något om man inte vågar chansa! Kan ni gissa vad det är?
2009-08-02
 22:01:32

R.I.P Pablo Douskos Alarcon

Ägnar en tanke åt vår 20 åriga Härnösandsbo Pablo som varit försvunnen i 14 dagar.
Han har nu hittats i Ångermanälven, död. Vila i frid Pablo!
2009-08-02
 12:47:41

Bam och Mixa



Bam och Mixa
Foto: Jag
2009-08-01
 13:31:01

Wilmer


Wilmer
Foto: Jag
2009-08-01
 13:29:27

Wilmer


Wilmer
Foto: Jag
2009-08-01
 12:49:26

Dålig uppdatering

Har inte uppdaterat bloggen på väldigt länge nu. Det blir nog så på sommaren, man har ju så mycket annat för sig! Har iaf varit på semester nu med älsklingen, 5 dagar blev vi borta och det kändes alldeles lagomt. Vi tog en liten bilresa ner till Stockholm där vi bodde i Saras lägenhet. Vi har hunnit med sjukt mycket måste jag säga, och allt tack vare att vi tog bilen ner och inte åkte tåg/buss eller något annat. Vi har:

* Suttit på baren nedanför vår lägenhet
* Varit på Skansen
* Varit på Naturhistoriska Museét
* Varit på Cosmonova
* Varit på Fjärilshuset
* Varit och tittat på Kaknästornet
* Gått på drottning gatan
* Hälsat på Doris (Mattes mormor)
* Hälsat på Anna och Lars (Mattes moster)
* Hälsat på Ewa och Kjell (Mattes moster)
* Hälsat på Samantha
* Kollat på farfars gamla hus
* Ätit på olika restauranger
* Varit på Essinge Öarna (vi hamnade alltid där av någon anledning)
* Åkt omkring och kollat lite överallt
* Varit på Nacka Shoppingcenter
* Varit på ett annat stort köpcentrum  (kommer inte ihåg vad det heter)
* Sedan är det säkert något jag glömt

Vi har helt enkelt haft en skön semester=)