2008-11-29
 00:20:15

Subway

Hade 2 missade samtal när jag kikade på telefonen på jobbet. Så jag ringde upp, och det var Subway. Dom hade fått in mer än 100 ansökningar, och skulle ta ut några som dom tyckte var intressant och träffa dem i helgen igen. Jag var en av dem! Hur roligt är inte det? Ska träffa honom på Söndag kl. 13.30.

Så nu är det bara att hålla tummarna! :)
2008-11-28
 15:21:42

Arbetsintervjun

Jo, den gick bara bra. Tyckte jag! På måndag ska alla anställningar vara klara, och han ska höra av sig vare sig jag får jobbet eller inte. Så nu är det bara att hoppas på det bästa och se om han hör av sig som han sa, innan måndag. Håll tummarna för mig! ;) IsaH, när kommer du hem och hälsar på mig då?=)
2008-11-28
 15:18:54

Kattunge?

Jag vill ha sällskap på dagarna, någon som har en sötis nära Härnösand?

2008-11-27
 17:21:24

Mormor

Idag har jag varit hos mormor mest hela dagen. Kom hem för ca 20 minuter sedan för att göra mig klar inför jobbet. Sitter och väntar på Rickard nu, som var snäll och kunde skjutsa mig så jag slipper gå/springa hela vägen ner. Och dessutom bli stans svettigaste på jobbet, mysigt! Ne, nu ska jag gå ut och vänta, det var så grymt varmt här inne! Seeyousoon!
2008-11-26
 13:43:30

Nu gäller det!

Klockan 15.00 måste ni hålla tummarna för mig! Jag ska redan på arbetsintervju angående Subway. Åh jag vill verkligen det här. Och får jag det inte, så kommer jag i alla fall känna att jag gjort mitt bästa. Och då är det bara att söka vidare efter något annat roligt jobb. Mer kan man ju inte göra, eller hur?

2008-11-25
 20:53:38

Att vara liten

Det finns verkligen ingenting att göra längre. Annat var det när man var liten och inte brydde sig om något mer än sina leksaker. När man klädde på sig massa kläder och sprang ut i snön och lekte, gjorde snögubbar, ljuslyktor och bara var. Hur skulle det se ut om jag sprang ut och lekte i snön nu? Folk skulle tro att jag var sinnes sjuk eller något. Saknar ni tiden när ni var en liten buse?

2008-11-25
 16:07:50

Arbets Möte

Idag var jag på Abf för att gå på ett möte angående Subway. Till min förvåning kommer Mikka in genom dörren efter ett tag, vad bra för mig, för då fick jag ju sällskap! Jag gjorde mitt allra bästa och visade mig intresserad genom att ge förslag och ställa frågor. Jag lämnade även in mitt cv, så nu är det bara till att hoppas på det bästa. Jag känner att jag verkligen vill det här, det skulle vara så himla roligt! Och sedan så får jag ju någonting att göra på dagarna, mer än att bra sitta hemma och vänta på att Matte ska komma hem igen. Jobbar ju mest bara på helgerna nu för tiden, och när det är någon stor beställing på veckorna. Så man har ju inte allt för mycket att göra.

Gjorde nyss köttfärssås på de grejer vi hade hemma, Köttfärs, lök, ketchup, salt, peppar, vatten och vitlök. Det blev faktiskt väldigt bra, är nästan förvånad själv hur bra det blev! Hoppas bara att även älsklingen tycker om det när han kommer hem om en ca..15 minuter. Jaja, tänkte bara berätta hur duktig jag varit idag genom att göra mitt allra bästa på mötet, och genom att göra en god köttfärssås! Ikväll ska jag umgås med Mikka en stund, och som vanligt prata om massa oviktigt:) Seeyou!
2008-11-24
 20:49:46

Jag älskar dig

Det känns bra att veta att så många bryr sig. Nu har jag fått veta att hon mår bättre, men att hon ska få vara kvar i några dagar till, för säkerhetsskull. Det är nog bäst så, för att vara på den säkra sidan! Det kunde lika gärna gått åt fel håll, och blivit värre. När såna här saker händer ens familj eller släkt så inser man plötsligt att man ses alldeles för sällan, även fast det är lite då och då. När hon kommer hem, så ska jag börja hälsa på henne oftare. För rätt som det är, så är det försent. Och man har inte hunnit säga hejdå, eller hunnit träffa henne så mycket man ville. För det mesta hinner man inte riktigt säga hejdå, jag älskar dig. Men det brukar iaf kännas bättre om man hunnit träffa personen, och sagt något snällt. Alltid när älsklingen åker iväg nu, så säger jag att jag älskar honom. Tänk om något skulle hända när han åker iväg? Jag skulle ha sådana skuld känslor och hata mig själv för att jag inte sa att jag älskade honom. Och kanske bara för att man inte säger det engång, så händer det. Det är som en tvångstanke..så vi skiljs aldrig ovänner. Mormor, även fast jag inte säger det högt så älskar jag dig. Och även fast jag inte tror på gud, så kan jag tacka honom eller henne för att denne gav oss chansen att få träffa vår älskade Mormor, Syster, Mor, Mormorsmor igen. Det är inte alla som får den chansen! Tack.
2008-11-24
 15:01:57

Sofia 19 år

Blomma
Foto: Jag
2008-11-24
 14:50:56

Ny design!

Nu har Veronica fått en ny design, hoppas du blev nöjd!

2008-11-23
 21:15:49

Storm i Härnösand?

Usch vad det blåser ute! Kom precis hem från jobbet. När älsklingen kom och hämtade mig så passade vi på att äta lite innan vi åkte hem. Så nu är vi sjukt mätta och sitter mest bara och slappar. Herregud vilken storm det är  i Härnösand ikväll! Man måste verkligen ta i för att få upp bildörren, och när man går måste man luta sig mot vinden för att komma framåt. Pratade med en tant på jobbet, som berättade att det kunde bli upp mot 25 m/s inatt, inte skönt att vara ute då inte! Men nu ska jag ta och skriva ett riktigt bra cv inför ett jobb till. Vi hörs!
2008-11-23
 01:39:51

Älskling

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


Mattias
Foto: Jag
2008-11-21
 12:07:44

Feber

Vaknade för en stund sedan, och älsklingen har åkt på jobbet. Så nu ligger jag här i sängen igen, känner mig inte alls pigg. Det känns som att jag snart brinner upp eller något, jag måste verkligen ha feber. Ögonen är ljuskänsliga och jag vill knappt titta. Det snorar i näsan, vilket i sin tur har gjort att det smäller till i örat varje gång jag sväljer. Jag orkar inte göra någonting, utan blir anfådd påengång. Jag nyser hela tiden som att jag vore allergisk mot mig själv. Sedan måste man jobba idag. Ne, nu måste jag vila ett tag!  jag hatar att vara förkyld..

2008-11-20
 19:21:57

Ny Design!

Nu har Sandra och Anna fått en ny design, hoppas ni blev nöjd!
2008-11-20
 17:06:09

Förkyld, tips?

Åkte till Isa igår. Det var tänkt att vi skulle åka Snowboard och leka i snön, men tyvärr så hade en bil råkat ställa sig lite i vägen och fastnat där. Så vi hittade på lite andra saker ist, som att kasta snöbollar på folk som gick förbi. Dock kände vi ju dem som vi kastade på såklart. Väldigt roligt faktiskt, när man är uttråkad. Som tur var så kom Gabbe på besök och gjorde oss sällskap ett tag innan vi skulle sova. Det konstigaste av allt var att jag gick och ja mig frisk, men vaknade jätte förkyld. Så nu sitter jag hemma och snorar för mig själv och önskar att jag blir frisk tills jag ska jobba imorgon. Ska iaf se på Micke och Molle nu och lägga mig i sängen en stund. Känns nästan som jag har feber, fryser och svettas omvartannat. Ska dricka honungsvatten för halsen, vilket brukar funka. Någon som har tips på vad man ska göra för att bli frisk?
2008-11-19
 11:17:50

Bestämt mig

Nu har jag bestämt mig. Tatueringen ska bli min! Den måste verkligen bli min, jag är tokkär i den. Jag skrev ut den, klippte ut formen på den, och tejpade fast den på foten. Hur snyggt blev det inte? Åh, jag vill att den ska vara där nu! Men jag har kommit på att det blev mycket snyggare om den var lite ovanför fotknölen. Eller vad tycker ni? Kanske inte gör lika ont då heller, och den är ju inte så stor, och tar nog inte så mycket tid. Man måste ju vara positiv, eller hur? Nu är det bara att vänta ca 2 månader så jag har råd med den lille rackarn. Har ju ganska mycket utgifter nu i November-December. Men sedan kommer den bli min! Hittade förresten två till as snygga tatueringar som jag funderat på, som också är grymt snygga. Vilken tycker ni att jag ska göra?

  

2008-11-18
 23:07:51

Tatuering

Jag har funderat väldigt länge nu på att göra en tatuering. Men har tyvärr blivit lite feg att utföra den pga. att många säger att det gör så väldigt ont just där. Enda sedan jag såg en tjej som hade konturerna av en stjärna runt fotknölen så har jag varit fast vid den. Är det någon som gjort en tatuering vid fotknölen? Gör det verkligen så ont?
2008-11-18
 12:31:01

Ny Design!

Nu har Malin fått en ny design, hoppas du blev nöjd!

2008-11-17
 20:45:10

Jag tror bestämt att vintern är här nu!


Gånsviksdalen
Foto: Jag
2008-11-17
 19:20:16

Detta har jag hunnit med 2008, du då?

[x] du har hittat ny musik du gillar
[x] du har fått nya kompisar
[ ] du har varit i ett annat land än Sverige
[ ] du har hoppat från 10'an
[x] du har varit ledsen
[ ] du har velat dö
[x] du har varit glad
[x] du har blivit kär (ännu mera!)
[x] du har känt dig sviken
[x] du har känt som att ingen har sett dig
[ ] du har suttit vid datorn mer än du brukar
[ ] du har rappat       
[ ] du har skrivit en låt
[x] du har känt hat
[x] du har kännt som om någon tagit dig för givet
[ ] du har varit i slagsmål
[x] du har varit "sjuk"
[x] du har varit sjuk
[x] du har dansat
[ ] du har bråkat med dina föräldrar
[x] någon har sagt att du är snygg
[x] du har bråkat med din älskling
[ ] du har strulat med en främling
[ ] du har strulat med en av samma kön
[x] du har varit så uppjagad att du gjort misstag
[x] du har gråtit för något som hänt i ditt liv
[ ] du har lekt för mycket med bilddagboken
[x] du har slagit någon
[ ] du har kallat någon hora/slampa
[x] du har pissat utomhus
[ ] du har däckat
[x] du har spytt
[ ] du har knarkat
[x] du har druckit alkohol
[x] du har sovit i motsatta könets säng
[x] du har hånglat med någon av motsatt kön
[ ] du har raggat på främlingar  
[ ] du har kysst en främling
[ ] du har rökt
[ ] du har rymt hemifrån
[x] du har bakat
[ ] du har sovit utomhus
[ ] du har åkt bil med fyllon
[x] du har varit/är kär
[x] du har saknat någon
[x] du har duschat med någon
[x] du har badat i havet
[x] du har solat utomhus
[x] du har solat i solarium
[ ] du har snackat i telefon mer än 2 timmar
[x] du har fått blommor av någon från motsatta könet
[x] du har gett någon blommor
[ ] du har sett en död människa
[x] du har varit på sjukhus

2008-11-17
 18:00:40

Vart har alla läsare tagit vägen?

På bara någon dag så har nästan alla fösvunnit. Någon mer det är så för? Jag har iaf hittat världens finaste hund, som jag tycker att någon snäll person kan ge mig i julklapp haha! usch..jag har tråkigt. Det märks nog ganska reält eftersom jag är så himla seriös när jag skriver..not! Nu ska jag se på Sex And The City.

2008-11-17
 17:33:38

Badhuset

Sry för dålig uppdatering, men det är lite dålig stämning såhär efter att en släkting gått bort hastigt. Var iaf på stan med syster idag och köpte de sista julklapparna till mamma och pappa. Är även klar med julklappen åt min syster, och älsklingens julklapp ska bara betalas så är den klar. Är väl bara några vänner kvar nu så det är ganska skönt! Så slipper man julspringet på stan, eftersom att många är ute i sista stund. Efter rundan på stan så gick vi till badhuset och simmade några längder, hur skönt som helst! Sedan blev det en skön bastu, god middag och hemfärd. Mer än så har jag inte hunnit med faktiskt..sitter bara och tar det lugnt nu. Måste skura golvet efter helgens bravader också, blev ju rättså stökigt dagen efter så det var bara att sätta igång att städa, överallt!
2008-11-15
 14:56:48

R.I.P Kicki

Igår morse var hon uppe och gick på sjukhuset, klockan 11 var hon medvetslös, klockan 14 dog hon med sin familj omkring sig. Sina två barn på 14 och 11 år, sin man och sin syster. Kicki var alltid den där tjejen med energi och lycka i, hon som alltid skrattade högst och alltid var glad. Hon blev 40 år nu i Maj, det är orättvist att unga dör bara sådär. En dag för ca 2 månader sedan började hon få en hemsk huvudvärk, började svimma och åkte då in på sjukhuset för att kolla upp det. Dem hittade inget, så hon fick åka hem igen. När hon kom hem fortsatte hon att svimma, så dom åkte in igen, och denna gång fick hon göra en magnetröntgen i huvudet. Där hittade dom en tumör, som dom senare opererade bort. Efter operationen röntgade dom igen, och påträffade en till tumör, så illa till att den inte gick att ta bort. Hon låg nu kvar på sjukhuset ett tag för att veta om detta var en elakartad cancer eller en god. Detta besked var hon väldigt orolig för att få höra. Igår, skulle hon fått komma hem, men dog plötsligt istället utan besked. Allt detta hände på 2 månader, utan någon som helst förvarning. Nu skänker jag en tanke åt mina tremännigar och deras pappa som får leva utan mamma och fru. Du kommer alltid finnas i våra hjärtan, och det kommer att bli så tomt framöver utan dig.  Rest In Peace, Kicki
2008-11-14
 15:20:20

Det eviga dilemmat

Åh, det är alltid lika jobbigt att komma på vad man ska göra för mat. Gjorde köttfärsbiffar, potatis och kantarellsås igår, blev helt okej. Men man kan ju inte äta samma sak idag igen. Kanske blir någonting med korv, jag måste gå och kolla vad vi har för något!

Någon som har tips på en lättlagad och god maträtt?
2008-11-14
 14:59:50

Ny Design!

Nu har Mia fått en ny design, hoppas du blev nöjd!

2008-11-14
 13:41:44

Är vintern påväg?

Vad tror ni? Är vintern påväg? Jag hoppas det iaf! När vi vaknade imorse och tittade ut, så låg det ett snötäcke på  marken, det var iaf några cm högt. Kanske är vintern påväg redan, eftersom det trotts allt är November nu. Men förra året var det ju inte ens snö på julafon, utan människor åkte omkring utklädd till tomtar på sina motorcyklar. Hur normalt är det egentligen, ingen snö på julafton? Åren innan det har det precis kommit snö den 24.e december, vilket är tur. Vad vore en vinter utan snö? Tråkigt tkr jag. Så det är bara att hoppas på att det ligger kvar nu, och att det kommer mera så det blir någon skoteråkning,snowboard etc.
Något år borde vi ju få över 1m snö, eller? Det är dags nu, snö utan slask.

2008-11-13
 23:54:44

Tandläkaren

Träningen igår gick bra. Vi körde gärnet, och det kändes så bra när man kom hem igen. Längtar tills jag har ett träningskort och kan träna oftare. Just nu har man ju inte råd att betala 60 kr per gång..Men iaf, så var jag hos tandläkaren idag. Skulle egentligen dit i Februari, fyndigt av dem eftersom jag skulle behövt betala då. Men smart som man är så skickade jag mail och bad om en tid innan jul. Så dom ringe upp mig, 07.00 imorse!? Jo jag låg ju och sov, men lät nog ganska klarvaken när jag hörde att det var tandläkaren. Haha, konstigt att man blir så vaken påengång och nästan lådsas som att man inte sov. Skönt iaf, nu behöver jag inte gå dit på ett bra tag eftersom jag inte har något som helst fel på mina tänder, än så länge!
2008-11-13
 23:44:07

Ny Design!

Nu har Agnes fått en ny design, hoppas du blev nöjd!

2008-11-12
 18:23:41

Jag är en Gummibjörn!2008-11-12
 18:11:11

Åh myspojken

Älsklingen kom hem från jobbet för ett litet tag sedan. Men hinner ju tyvärr bara äta och sedan åka till jobbet igen. Stackarn jobbar ju 7,5 timmar om dagen :/ Han är så mysig, min lilla snygging:) Längtar tills han kommer hem och gosar med mig igen! John ska komma och hälsa på en sväng sedan också, längesen man träffade honom. Och sist men inte minst, så ska vi dra ner på gymmet och träna skiten ur oss så man somnar fort ikväll. När Frida är klar med mötet såklart. Fick just reda på att det blir jobb imorgon också. Det är bra att jag har ett sånt roligt jobb att man blir glad när man får mer!
 Btw..jag saknar min klass!

2008-11-12
 13:39:36

Nu börjar allvaret!

Nu har jag verkligen bestämt mig, jag ska börja träna igen. Från 6 dar i veckan, till nångång ibland på ca 1 år. Det är inte bra, usch mår dåligt bara jag tänker på hur lat jag har blivit. Dock sen vi flyttade har jag börjat gå nästan överallt, och det är ju trotts allt en bra bit till stan, och sedan hem igen. Men, nu ska allvaret börja! Jag hoppas på att få ett träningskort i julklapp, och sedan är det bara till att sätta igång. Tror jag ska börja träna Body Combat igen också, det är ju så sjukt roligt! Och träning för hela kroppen på en och samma gång. Jag är så grymt taggad just nu, ser vekrligen hur jag sitter och pumpar mina muskler i träningshallen med techno musik runt om mig, som pushar på mig ännu mer att klara ett lyft till. Gaaash, jag vill ner till träningshallen nunununu! ska nog fylla på mp3.n och dra ut och springa av mig lite. Nu börjar allvaret! nu SKA min axel bli bra! GO FOR IT!

2008-11-11
 23:23:42

Älsklingens julklapp

Jag har faktiskt kommit på vad jag ska ge älsklingen i julklapp. Men tyvärr så kan jag inte berätta vad det är ännu, ifall att han skulle råka läsa min blogg! haha, det gäller att vara på den säkra sidan. Den kommer absolut inte att bli den billigaste julklappen, men jag tror att han kommer att gilla den starkt. Ni får helt enkelt vänta tills Julafton innan ni får veta vad det är för något. Bara att spara pengar om man ska ha råd med den, plus att vi ska ha råd med våra vackra älskade ringar. Åh, vi kommer bli pank känns det som, men vi kommer även vara ett av alla de par som blir lite extra glada över jul/nyår. Dock så känns det alltid som att man kommer bli pank resten av månaden, men konstigt nog så har man råd med allt ändå. I slutänden så har man lite pengar över, trotts allt.

2008-11-11
 17:00:27

Stan

Har varit ner på stan idag ett tag och träffat Lindo:) Trevligttrevligt, blev bjuden på fika på rutiga och allt! Inte nog med det så träffade vi Rickard som virrade omkring på stan och inte hade något att göra, så han följde med oss han med. Skyndade mig hem och gjorde middag åt min sötnos som kom hem från jobbet en snabbis, men har nu åkt igen..sorg. Så ensamt när han inte är hemma ju! Har börjar köpa lite julklapppar också, för man brukar ju säga att det ska börjas i tid! Bättre tidigt än sent, när det gäller julklappar, tycker jag. Men men, får se vad som händer nu..sitter här och lyssnar på musik och tar det lugnt efter en stressig promenad hem från stan. Frida kanske kommer och hälsar på mig senare, om hennes migrän går över :/ Hoppas! längesen man fick träffa henne. Nu ska jag iaf ta och spela något spel, det var också längesen. Äh, har inget vettigt att säga, så bättre att hålla tyst! haha. Sees!

2008-11-11
 12:32:10

Milos 19 år

Igår blev jag bjuden på middag på Sam's. Milos fyllde 19 år i lördags så vi firade honom. Köpte en bukett med vita liljor, as fina, och en trisslott. Dock var det meningen att han skulle vinna 50.000kr och dela med mig, men så blev inte fallet. Men jag hade väldigt trevligt, och det tror jag nog att alla hade. Fick skjuts hem runt 12 tiden då älsklingen kom och hämtade mig, såg på en film och somnade direkt. Och idag ska jag umgås en stund med Linda, får se vad vi hittar på! Måste hämta bilen på verkstaden också, när den är klar. Menmen, nu ska jag ta och hitta på något innan jag tråkar ihjäl. Är ju fint väder ute så jag kanske tar en promenad!:) Vad ska ni göra en sån här dag?

2008-11-11
 12:09:06

Nytt Design!

Nu har Emmy och Sanna fått en ny design, hoppas ni blev nöjd!

2008-11-09
 18:50:47

2 Hjältar i Härnösand natten mot söndag

Ja tro det eller ej, men jag och Tove kände oss verkligen som hjältar när vi räddade en liten stackars herrelös hund inatt. Vid 1-2 tiden när jag skulle skjutsa hem Tove, så såg vi plötsligt en dvärgpudel springa omkring på gatorna. Den såg vilsen ut, bara sprang, lyssnade inte och visste inte alls vart den skulle. Vi kunde inte bara lämna den stackarn där ute mitt i natten, så vi skyndade oss efter den. 30 minuter efter fick vi tillslut tag på honom, efter att ha sprungit efter den och lockat på den på högslättens marker. Så vi tog in den i bilen, och åkte till polisstationen. Därfick vi sitta och vänta på att en patrull skulle komma ner och ta den åt oss. Den stackarn såg misshandlad ut. Den hade 3 tänder kvar i munnen, sår på huvud och bakdel, och såg inte alls fin ut i pälsen. Så när patrullen tillslut kom ner till oss, som bestod av 2 män, berättade dem för oss att även dem hade varit ute och försökt att fånga hunden men inte lyckats. Dom tog vårat namn och nummer, så nu får vi se vad som händer med den stackarn. Han var iaf jätte snäll, men verkade faktiskt vara döv. Men det bästa av allt, var att vi inte gav upp som poliserna gjorde, och att hunden nu får uppsöka en veterinär och blir troligtvis bra igen. Jag kan lova, att vi somnade med rak rygg och stoltheten var stor. Det kändes verkligen att vi gjort något bra. Och minst sagt, så fick ju vi också vara med om något i annars döda Härnösand!
2008-11-08
 14:16:01

Väntan är värst

Nu har vi precis kommit hem från stan. Vi har beställt ringarna och allt är klart. Fanns ju så många att välja mellan, men vi kom överens tillslut ändå. Det blev likadana som är på bilden nedan, och med våra namn i såklart. Grymt snygga tycker jag! Så nu är det bara att vänta på att julafton ska komma så vi får trä dem på fingret!:)  Ja, vad ska man säga..vet inte vad som händer ikväll, mer än att jag ska jobba. Vi får se vad som händer helt enkelt.

2008-11-07
 22:53:37

Fredag

Sitter här hemma ensam ikväll. Var tänkt att det skulle vara myskväll, men det blev ju tyvärr inte som det var tänkt. Matte är iväg med några vänner och har roligt han med. Men han skulle faktiskt vara nykter ikväll så han kunde åka hem till mig när han ville :) sött. Förlovingen blir av på Julafton, eftersom att jag ville göra det på en speciell dag. Så vi bestämde oss för julafton tillsammans. Imorgon ska vi åka och kolla på ringar, kanske det roligaste av allt? haha, nej kanske inte, men det ska bli skoj. Därav kanske ni förstår att ringarna på bilden nedan inte är våra. Utan att jag gjort dem i Photoshop. Nu ska jag ta och äta lite chips och glass och dricka mig fet på läsk. Sedan måste jag tacka för alla kommentarer jag fick i förra inlägget! Det värmer verkligen. Ha det bra!
2008-11-05
 22:09:38

Förlovning

Jag tror att många är nyfikna på vad det är som gör mig så glad. Så det kanske är dags att berätta det nu som jag lovade. Jag och Älsklingen ska nämligen förlova oss! Förstår ni vilket stort steg det är, att visa omvärlden att kärleken till varandra verkligen är äkta. Vi älskar verkligen varandra, och så ska det förbli!

2008-11-05
 20:09:11

Ny Design!

Nu har Malin fått en ny design, hoppas du blev nöjd!

2008-11-05
 18:16:58

Ny Design!

Nu har Sandra fått en ny design, hoppas du blev nöjd!

2008-11-05
 15:01:36

Händelse

Oj, när jag som mest inte orkar med bloggen så händer massa saker i mitt liv. Igår och idag, hände en sak som kommer bli den största händelsen i mitt liv. En sak som gjort mig så glad att jag studsar omkring som på små rosa moln. Jag kan inte berätta det just nu, men jag hoppas att ni håller tummarna uppe och längtar tills ni får läsa vad som hänt. Jag kommer, och det lovar jag, att skriva om det ikväll. Så håll er vakna!!!
2008-11-05
 14:37:50

Tillsammans vandrar vi vägen fram

Efter många om och men så har jag nu bestämt mig för att ha kvar bloggen. Tänk att folk verkligen sitter och läser den, haha helt otroligt roligt. Fortsätt läsa! Råkade bli ett väldigt långt inlägg idag, så ni som orkar, ni kan ju läsa!

Igår firade jag och älsklingen 1½år tillsammans
och livet med honom fortsätter. Helt otroligt vad tiden går fort, snart sitter vi där på våran 2års dag och tänker att vi nyss träffades. Jag har tänkt en hel del på oss faktiskt, vilket stort steg vi har tagit. Vi flyttade ihop ganska tidigt, och bodde i våran 1.a i ca 1 år. Nu sitter vi här i vår 2.a tillsammans och trivs hur bra som helst. Vi har blivit som en egen familj, som åker och hälsar på våra föräldrar. Även fast det fortfarande känns som att mitt hem är hos mamma och pappa. Att jag har mitt rum där med mina saker, men så är det inte längre. Visst har jag en sovplats, självklart, men hur ofta är man där? Inte ofta alls om jag ska vara ärlig. Och stannar man över natten, så stannar båda två. Jag är så glad att vi träffades, och att vi nu sitter här med planer för framtiden, tillsammans. Vi känner att det är rätt, att vi vill leva resten av livet ihop. Hur underbart är inte det? Man känner när man hittar den rätta. Man ska inte stressa sig fram, för det kommer, förr eller senare. Jag älskar honom så grymt mycket att jag inte kan sova när han inte är hemma, även fast han bara är borta i någon dag. Det är så tomt och tyst överallt och man vet inte vad man ska göra, allt är så tråkigt utan honom. Jag hoppas att även fler känner som jag, och att ni är lika lyckligt lottad som jag är. I många relationer finns mycket småbråk, svartsjuka och storbråk som börjar som en liten sak. Mellan oss finns inte sånt, det går inte att jämföra med många andras förhållande där dem bråkar för småsaker hela tiden och gör slut hit och dit. Såklart kan vi bli sura på varandra och haka upp oss på småsaker ibland vi med, men storbråk har vi haft kanske 3 st på 1½år, det är bra. I alla relationer behöver man bråka ibland, men om det ska hålla, så ska man den mesta tiden vara vänner och kunna lita på varandra. Man ska inte heller bara vara med varandra, hela tiden. Utan måste få vara med kompisar ibland så man hinner sakna varandra under tiden man är borta. Jag behöver inte fundera över de sakerna, för det är vi överens om. Man måste kunna prata om saker tillsammans, det är då det är som bäst, och jag hoppas verkligen att även ni har det lika bra som vi har.

Men nu ska jag ta och hitta på något, vet dock inte vad. Kanske man ska ta en promenad ner mot stan och kolla läget lite. Ska se om Mikaela vill följa med mig så jag får sällskap. Seeyou!
2008-11-04
 18:48:27

Ta bort bloggen?

Ja, har som sagt inte hunnit skriva här ihelgen. Har umgåtts med Jennie, Frida och tjejerna hela helgen medans Matte varit borta med grabbarna i fjällen. Vi har faktiskt haft riktigt trevligt tycker jag. Varit på Genny's och dansat som bara den, myst och bara pratat massa strunt mest hela tiden.

Jag har faktsikt funderat på att lägga ner bloggen. Känns som att jag inte har tid att skriva här, även fast jag vet att jag har underbara läsare som kikar in varje dag och kollar om jag har skrivit något nytt. Så på ett vis orkar jag inte ha kvar den, men på ett annat vis så är den bra att ha när man har lite tid över att skriva några rader på. Plus att det finns så mycket trevligt folk att prata med genom bloggen. Men..ja, jag vet inte vad jag ska göra. Vad tycker ni? Läser ni här ofta? Och vad är det som är bra? Är det något speciellt ni vill läsa i min blogg? Berätta isåfall! Blir lättare för mig att avgöra hur jag ska göra.

Frida kommer hit snart, så ska jag ta och färga håret på den söte rackarn=)
2008-11-04
 18:25:25

Älskling

Älskling
Foto: Jag