2008-12-31
 14:32:48

Gott Nytt År

Majsan: Vi har träffat dem, och pratat med dem i flera veckor. Så dem vet vilka vi är. Och visst kanske jag skulle ge den till mina vänner, OM, jag inte hade lovat att det bara var dem som vi hade valt ut och att vi hade bestämt oss för att ge hunden till dem. Då hade jag sålt den till dem som jag lovat, inte till mina vänner för att det känns bättre för mig.

Måste säga Gott nytt år till alla  också! :D hoppas ni får en underbar nyår. Har inte uppdaterat så mkt på sista tiden som ni säkert märkt, men jag har haft fullt upp. Men det blir nog bättre efter nyår när allt är överstökat! ses
2008-12-28
 22:05:42

Tallinn

Så är man förlovad med världens bästa fästman och väntar fortfarande på besked om Astor. Det börjar bli ganska jobbigt nu eftersom vi väntat en lång tid. Man börjar nästan tappa hoppet om allting. Nu måste vi vänta 1 vecka till för att få veta om vi får honom eller om dem andra (som testar att ha honom i 1 vecka) har kvar honom. Det enda lustiga är att dessa aldrig har haft hund och inte kan någonting om dem. Men att det kändes bäst för Astors ägare eftersom dessa är deras vänner. Dock tycker jag att dem borde fundera på hundens bästa istället för deras eget, eller har jag fel? Vi åker i alla fall snart till Tallinn med Johan och Linda, vilket verkligen ska bli superkul! Ska bara glida runt och njuta av livet mest hela dagarna. Läste i tidningen om ett par som blivit nerslagen och rånad efter ett toa besök när dem åkte till Tallinn, inte fullt lika kul. Men vi får hoppas på att det inte händer oss, och att vi inte tappar bort varandra. Ne, nu ska jag ta och gå in i duschen och ta det lugnt såhär efter jobbet. Hoppas ni haft en superbra dag, för det har jag haft!

2008-12-24
 12:47:18

God jul!

Och gott nytt år!
Önskar SofiaNu kan jag avslöja julklappen till Älsklingen. En kryssning till Tallinn!
Det kommer nog bli superskoj, hoppas jag!
2008-12-23
 11:09:50

Varför alltid sista stund?

Ja, en evig fråga. Varför är man alltid ute i sista stund när det gäller klappar? Jag har iofs varit klar med allt för längesen, men vi har en sak kvar att köpa. Men den saken vet vi inte vad det är ännu, vi kommer inte på något. Så nu måste jag ner på stan idag med Frida för att försöka hitta något till mamma och pappa. Har ni som bor i Härnösand sett vad fint dom har fått det på Torgcafét? Grymt snyggt, det ser nästan ut som en liten krog! Matte åkte precis ner till Birsta med grabbarna, tacka vet jag Härnösand dagen före julafton. Det lär vara kaos där nere idag! Usch, ne nu ska jag borsta gaddarna sedan åka till Frida! Ciao

Och du som är Anonym och kommenterar mina inlägg,
kanske ska vara tyst istället. Du vågar ju inte ens säga vem du är. Och vi planerade inte i onödan eftersom det var säkert att det skulle bli så först. Men det är fortfarande rätt säkert. Tror någon är avundsjuk? Måste vara något sånt.
2008-12-21
 13:03:04

BalenJag
Foto: Johan Hellström
2008-12-19
 22:27:41

Besviken, Frågetecken, Vad händer nu?

Allt var bestämt, vi skulle komma upp imorgon och titta på honom och kanske ta med honom hem. Jag skulle ringa idag så vi kunde bestämma tid och få en vägbeskrivning, vilket jag gjorde. Plötsligt var det en till familj som skulle komma och kolla på honom, och sedan skulle vi få veta någongång vid jul. Kul? nej..Man hade ställt in sig på att man skulle få honom nu, jag har köpt massa saker till den osv. Allt som behövs, till och med schampoo. Samtidigt förstår man dem, att dom vill hundens bästa. Men då ska man inte säga att vi var dem enda som dom hade valt ut, när det är en till. Känns lite surt..men vi åker upp imorgon ändå så får vi se vad som händer. Får vi honom, så får vi honom någon dag efter jul. Lite tråkigt när man har planerat allt, att han skulle vara med på julafton osv. Men det är sånt man får ta. Vi får helt enkelt vänta och se vad som händer. Om inte annat så dyker det alltid upp andra hundar.
2008-12-18
 22:34:42

Putsa fönster

Fick ett välbehövligt samtal idag. Imorgon kl. 07.30 ska jag vara på kontoret på Hsb. Ska nämligen hjälpa till att städa ur en lokal, putsa 15 fönster in och utvändigt, och ev. fortsätta med annat om vi hinner. Ett välkomnande jobb nu såhär när man behöver lite extra i fickan. Lät som att jag jobbar svart, vilket jag inte gör såklart. Men lite extra pengar är alltid välkommet! Kom precis hem från jobbet, då Lena frågade om jag ville följa med och äta något. Jag som precis har fått mat på jobbet, haha! Men jag följer med ändå, för det är ju alltid trevligt att sitta och prata lite:) Och jag måste ändå hämta Matte senare ikväll. Vi ses!
2008-12-18
 16:57:46

AstorDet är inte så lätt att lägga mig i paket
Men nu får du något så att du vet
Att jag kommer hem till dig snart
Då blir ditt liv fyllt med glädje och fart


På Lördag min vän, så får du komma hem till mig.
Och att du inte är inslagen, det gör mig desamma.
Att min jul kunde bli så bra, det hade jag inte trott.
Du kommer alltid vara min bästa vän, det lovar jag.
Jag längtar efter dig, min Astor!
2008-12-18
 15:52:35

Grillat är min favorit på somrarnaGrillat
Foto: Jag
2008-12-18
 10:11:57

Tävlingen om Nikon D60Såklart är man med och tävlar i denna underbara tävling för att vinna en Nikon D60. Hade varit ett plus på min underbara julafton. En till drömjulklapp skulle falla i mina händer. Ni borde verkligen gå in och kika på sidan ni med, och kanske det blir du som vinner den? Eller jag? Eller kanske inte någon av oss. Men det är heltklart värt ett försök! Klicka dig in på: Digitalkameror
2008-12-18
 09:46:37

Tur i oturen

Det var så klantigt, men alla gör misstag någongång. Det höll på att sluta i katastrof, men slutade bra, billigt och bra. Var chockad hela kvällen och grät mest så fort jag tänkte på det. Även fast det inte var så farligt, det hade ju kunnat vara värre. Men slutet gott, allting gott. Och jag är glad igen.

Sarabarn:
Ja det ska vi göra! ;) Hör av dig!
2008-12-17
 17:31:25

Världens bästa julafton

Jag är fortfarande överväldigad av lycka och kan inte sluta le och sjunga för mig själv. Så fort jag försöker vara sur på Matte för att han bara sitter vid datorn, så behöver han bara säga: - ska du få en hund fia? , sedan ler jag som ljuset brinner. Det här kommer bli världens bästa julafton, jag längtar till och med mer än vad jag gjorde när jag var liten. Tiden går så extremt segt, jag förstår inte hur segt det kan gå! En julafton med en härlig familj, släkt, en underbar älskling, en förlovning och en hund. Vad kan bli bättre?
Jag är världens lyckligaste flicka nu.


2008-12-16
 21:15:06

LYCKA, JA!!!

Mitt efterlängtade samtal kom tillslut. Och gissa vad? JAG HAR FÅTT VÄRLDENS BÄSTA JULKLAPP! Åh, jag är så glad att jag inte vet var jag ska göra av mig själv! Håller på att koka knäck nu, och gissa vad? de kommer bli de bästa knäck som någonsin gjorts! Jag kan verkligen inte sluta att le, ni känner säkert igen den känslan!? Min alldeles egna, Astor. För det går bra nu!


Tack för världens bästa julklapp, älskling!!!!!!<3
2008-12-16
 18:58:19

Utmärkelse!


Jag fick en utmärkelse av: http://theoman.blogg.se/

Regler:
1. De som mottagit awarden skall lägga upp en bild på den.
2. Länka till den bloggen du fick den ifrån.
3. Ge den vidare till sju andra bloggare & länka till deras sidor.
4. Lämna ett meddelande i deras bloggar, så de vet att de fått awarden.

Jag ger den vidare till :
http://svanemar.blogg.se
http://dragonnikita.blogspot.com
http://malinsofiacalmebring.blogg.se
http://tussieline.blogg.se
http://toviss.blogg.se
http://malinnorrrlander.blogg.se
http://cjonsson.blogg.se
2008-12-16
 16:59:51

Gladgladglad!

Åh, jag är så himla glad! Jag kunde inte ens sova inatt, och vaknade jättetidigt, pigg! Jag bara sitter och väntar och väntar på mitt livs samtal, men det kommer ju inte. Någon gång ikväll ska dem ringa angående om hur det blir med min julklapp. Förstår att ni är nyfiken, för det borde ni vara! Jag är så himla glad att det pirrar i hela mig. Jag vet inte vad jag ska göra. Har städat hela lägenheten, men känner mig ändå rastlös. Det är som att vänta på tomten när man var liten, tiden går så himla sakta.

2008-12-15
 19:15:36

Världens bästa

Jag kommer få världens bästa julklapp, om det går vägen!
HÅLL TUMMARNA!
2008-12-15
 11:40:04

Solen skiner

Solen skiner och jag är på gott humör. Vi skulle som sagt äta revbensspjäll i fredags, tror ni inte att köttet hade blivit surt när vi öppnade det? Jo. Så vi fick åka till Coop och lämna tillbaka dem. Ska snart åka och köpa en blomma eller något åt min mamma som fyller år idag, grattis mamma!=)

Mitt internet har gått söndert,
så jag får sitta på älsklingens dator nu. Så himla drygt att det inte fungerar. Hatar internet när det ska hålla på att krångla. Men nu vet ni varför jag inte uppdaterar så mycket. Men mer kommer det bli när det är fixat!=)

9 dagar kvar till julafton!
2008-12-12
 14:00:19

Älskling

Jag tycker om när du håller min haka i din hand och säger att jag har fina läppar, när du nyper i mina kinder och vill nypa så hårt att det gör ont. Jag vill alltid vara din. När du kallar mig för älskling så många gånger per dag att jag tröttnar så älskar jag dig ännu mer. Och även fast jag låtsas sura ler jag.

Du är fin i ditt härliga rufsiga hår på mornarna. Jag känner mig trygg med dina armar runt mig när jag sover och jag älskar dina charmiga ögon när du skrattar hysteriskt. Jag vill att du är min för alltid. Allt underbart roligt galet vill jag göra med dig, jag vill se med samma ögon och förstå med samma tankar.
Det är märkligt att vi är så olika fast ändå så lika.

Jag kan inte beskriva min kärlek till honom, jag kan inte med ord säga hur mycket jag älskar honom. Hur mycket jag än försöker allt jag kan för att visa det så blir det bara någon % av all den kärlek jag vill ge till honom.

Att veta att du bara är min, får mig att hoppa av glädje. Att känna att du ligger där brevid mig varje natt, att få ha dina armar omkring mig, får mig att somna lugnt. Att veta att du alltid finns där för mig, får mig att må bra. Att veta att du älskar bara mig, får mig till den lyckligaste i världen!

- Det är så det ska vara, du&jag i en lång tid framöver! mktKärlek
2008-12-12
 13:12:11

Lussebullar och film tips?

Tyvärr så skulle inte Anneli med ihelgen, men jag hoppas hon kommer in en sväng ändå!=) Har precis dammtorkat lite här inne, så nu luktar det gott. Ska snart ta och vika tvätten och stoppa in i garderoberna, alltid lika roligt. Tro vad man ska göra för mat idag, det är alltid det stora dilemmat! Ska iallafall ge mig på att försöka göra revbensspjäll ikväll när jag kommer hem från jobbet. Det är ju så mycket enklare att bara köpa färdiga på affärn och knaga i sig! Men det är ju roligt att försöka göra något själv, och se om man lyckas. Ikväll ska jag bara vara hemma med älsklingen och mysa framför en bra film. Någon som har ett bra tips? Gjorde lussebullar igår också, blev faktiskt rättså lyckade, tyckte Matte iallafall. Och det är ju inte lite det snöar idag, och igår, och i förrgår. Jag tror bestämt att vi snart är insnöade! Men inte gör det mig något, jag vill ha mer snö! Förresten så satt jag och spelade Guitar Hero i förrgår och klarade alla på Easy. Igår satt jag och Mikka och klarade alla på Medium. Och senare på kvällen så försökte jag på hard, dock grymt svårt, men jag klarade någon låt!

Ne nu ska jag ta tag i tvätten innan jag blir allt för slö!
2008-12-11
 14:28:21

Partaj

Jag är nästan aldrig är ute nu för tiden, så känns det extra roligt att äntligen få träffa tjejerna! Att en sån liten fråga som: Hej gumman!=) vill du följa med ut ihelgen?, kan göra en så glad. Det tar mindre än 1 minut att fråga, men skänker ändå så mycket glädje. Tjejer, jag saknar er! Malin L, let's rock på lördag! Anneli, ÄNTLIGEN! Är laddad till tusen. Var tydligen nå luciagrejs på Kajan på lördag också. 30 kr inträde, 29 kr cider/öl och 39kr drinkar. Can't miss!

2008-12-10
 17:10:01

Tips på julklapp åt föräldrar?

Någon som har ett bra tips på julklappar till våra föräldarar? Vi har funderat på att köpa något på systemet, någonting ovanligt som man inte brukar köpa. Förslag? eller har ni förslag på något annat? kanske ett sällskapsspel?
2008-12-10
 14:35:46

Nu är det klippt!

Var ut till Mamma och Pappa igår och klippte syster. Blev även så att jag fick klippa mamma och hon mig. Känns grymt skönt nu när det slitna är borta och man inte behöver ha ångest varje gång man tittar på topparna. Senare på kvällen kom älsklingen ut, fikade lite och sedan åkte vi hem igen. Det snöar förfullt ute idag och jag har en såndär speciell julkänsla av att vi kommer få en jul med mycket snö. En sån jul som inte har funnits sedan vi var små. En sån jul och vinter som man har längtat efter länge nu. Har precis stökat undan lite städning, och håller nu på att tvätta. Vill få bort all skitgöra nu innan helgen, så man slipper. Har ju ändå inget annat för mig så jag passar på! Det är sjukt hur fort det blir mörkt ute nu om dagarna, klockan är 14.30 och det är redan skymning och mörkt här inne. Måste snart ta och tända lite små lampor och tända lite ljus. Har fått någon mani på värmeljus, har dem överallt och hela kvällarna. Det blir en sån mysig stämning när man har dem, så fridfullt på nå vis. Nu ska jag ta och hitta på något att äta till middag innan älsko kommer hem. Ses

2008-12-08
 20:33:31

Hunden

Kanske ska berätta att hunden som vi kanske skulle bli fodervärd till. Den ska säljas istället, och var vi fortfarande intresserad så fick vi gärna komma och kolla på honom. Men jag köper hellre en valp för dem pengarna och uppfostrar den precis som jag själv vill att den ska vara. Då får man vara med under hela uppväxten och träna henne/honom. Och ska jag köpa en hund, som jag ska nångång, så ska jag köpa en Tollare.
2008-12-08
 19:52:43

Guitar Hero

Älsklingen kom hem för någon kväll sedan med Guitar Hero. Han hade köpt det av någon på jobbet för 100kr, fynd! Jag har aldrig spelat det i hela mitt liv, lite efter...men iaf så spelade jag nyss. Men blev less efter bara några låtar när jag fastnade och fick göra om låten 5468 ggr utan att klara den. Så nu sitter jag här istället, funkar mkt bättre! Ska försöka om ett tag igen, och se om det går bättre. Ska bli bättre än Matte, om det går..
2008-12-05
 14:46:18

Konstigt

Har ni någonsin känt att ni alltid kommer i sista hand? Och undrat vad ni gjort för fel för att det ska vara så? Det har jag. Man känner sig bortglömd. Och vissa gånger känns det bra, att någon bryr sig och att jag har världens bästa vänner som finns där. Jag hatar känslor, dom går aldrig att styra över.
2008-12-04
 13:29:07

19 månader idag! <3

Jag älskar dig
2008-12-04
 02:02:58

Julrim

Ne nu är det dagt att sova. Har precis tagit en lång skön dusch så nu är jag ren enda in till benen. Håller på att ladda inför jobb imorgon, jag längtar faktsikt!:) Inte många som längtar efter sitt jobb inte? Jag måste förresten berätta att jag skrev en dikt till älsklingens julklapp idag, och jag blev faktsikt helnöjd med den! Skriver den här någon gång vid jul, så han inte råkar läsa den i förväg! Godnatt
2008-12-03
 21:45:35

Ny Design!

Nu har Marica fått en ny design, hoppas du blev nöjd!

2008-12-03
 19:40:36

Ny Design!

Nu har Jessica fått en ny design, hoppas du blev nöjd!

2008-12-03
 17:29:19

Fodervärd? kanske!

Den här dagen har mest bestått av lathet och dåligt väder. Men till min lycka hittade jag kissungar som jag vill ha. Långhåriga supersöta små bollar. Och inte nog med det så råkade jag hitta en liten vovve också, men man kan ju inte få allt på sammagång här i världen. Men jag ringde iaf på den direkt. En liten chihuahuablandis på 2 år här i Härnösand som dom skulle sälja eller ha på foder. Så vi tänkte att fodervärd skulle ju vara något, och både jag och älsklingen var överens direkt. Så jag ringde och pratade med henne och berättade lite om mig och vart vi bodde. Det första hon reagerade på var att vi bara bodde knappt 1 km ifrån varandra och att det skulle vara superbra då dom ville att man skulle bo helst i Härnösand. Det hade ringt folk från Norge, Jokkmokk och ställen långt ifrån som dom inte var så sugna på. Men det var en familj som skulle komma och kolla på honom innan oss, och tar dom honom så är det inte så mycket att göra. Men gör dom det inte, så är det våran tur så håll tummarna! Hundar är ett av mina största intressen, så att sköta och uppfostra en hund är inga problem för mig. Jag hoppas verkligen att det här går vägen och att dom inte tar honom. Hon skulle höra av sig i vilket fall, så nu är det bara att vänta!
Den som väntar på något gott, väntar aldrig förlänge!


2008-12-03
 14:38:32

Längtar ni till somarmen?


Båtsemester
Foto: Jag

2008-12-03
 14:36:04

Snö och slask

Nu har jag bestämt mig, jag ska börja plugga. Först och främst ska jag plugga upp mina betyg, sedan plugga till något jag vill bli..som jag inte vet vad det är ännu. Men jag kommer nog på det snart hoppas jag! Herregud vilket slask det är ute nu. Imorse när man gick ut låg det 1dm slask vart man än gick, det forsade vatten på gatorna och regnet föll till marken. När jag äntligen kom hem igen så började det istället snöa, man tackar man tackar! Mer snö vill vi ha, inte nå äckligt blött slask. Man blir ju så trött nu när det blir mörkt så tidigt ute..klockan är 14.30 och det är skymning redan. Det är mysigt på sitt sätt, men ändå längtar jag tillbaks till ljusare tider när man kunde vara ute längre. Ne nu ska jag ta och kolla igenom mina betyg och se vad som ska pluggas upp. Vi ses
2008-12-03
 01:38:49

Dags för sängen

Nu börjar jag faktiskt bli lite småtrött i ögonen. Det är nog dags att krypa ner i våran mysiga säng snart tror jag:) Det är så skönt när det är renbäddat och man får krypa ner och känna doften av renhet. Man liksom somnar med ett leénde på läpparna! Haha. Nästan i alla fall :) Godnatt
2008-12-03
 01:19:41

Ny Design

Vad tycker ni om den här designen för ett tag?:) enkel och stilren.

2008-12-02
 22:54:12

Vad är Lycka?

Hur skulle ni beskriva ordet Lycka? Vad är det? Just nu känner jag mig så enormt lycklig. Så lycklig att jag inte kan bli lyckligare än vad jag redan är. Jag känner mig som en ängel med vingar som kan flyga upp i molnen vilken sekund som helst. Det känns som att jag hoppar omkring på små rosa moln och bara skrattar för mig själv. Så lycklig att det pirrar i hela kroppen och jag inte vet vad jag ska hitta på. Jag vill inte sitta still, inte sitta vid datorn och äta min piggelin, utan bara hoppa omkring och sjunga högt inför alla. När jag kysser honom pirrar det i hela kroppen av lycka och jag vill bara ha mer, mer och mer av honom. Jag vill visa alla att han verkligen är min älskling, min sambo och blivande fästman. Jag vill skrika till hela världen att vi är det bästa paret i världen. Att vi har det så bra som det ska vara i ett förhållande, att jag inte kan hindra mig ifrån att krama och pussa på honom hela tiden. Efter över ett och ett halvt år tillsammans är vi fortfarande som nykär i varandra och lyckan blir bara större för varje dag som går. Vi har planer ihop, planer på familj i framtiden. Planer på att flytta till hus, planer på att resa tillsammans. Planer i våran framtid, tillsammans. Nu ska vi förlova oss, och allt i rättan tid, varken för tidigt eller för sent. Man vet verkligen när tiden är inne och allt känns bra. Man kan aldrig någonsin missa när man hittat den rätta personen i sitt liv, för det känns i hela kroppen. Vänner är alltid vänner, och bland det bästa som finns. Jag har fått några av världens bästa vänner och det tackar jag för. Alla eras underbara skratt kan man inte vara utan, man får aldrig nog. Och sist men inte minst, så skänker min familj mig enormt mycket lycka. Den går inte missa, man känner det i hela kroppen, Kärleken och Lyckan.
2008-12-02
 22:23:43

Julpyssel

Det är alltid lika mysigt att börja blocka fram julsakerna igen. Börja hänga upp stjärnor och ställa adventsljusstakarna i fönstren, ställa fram små tomtar lite överallt och få pynta granen. Visserligen tycker många att det är lite tidigt att plocka fram granen ännu, men vi var så ivriga att vi inte kunde låta bli. Så nu har vi jätte mysigt här hemma med stjärnor, ljusstakar och gran:) Var ner till banken idag och satt in mina pengar, så nu kan jag betala alla räkningar. Sedan var jag med Emma ett tag och tog det lugnt, tills att jag kom hem för ett litet tag sedan. Älsklingen verkade visst ha saknat mig en massa, för han var väldans gosig:) Inte tackar man nej till en mysig pojkvän inte, min älskade M.Å!
2008-12-01
 13:14:12

Jag dansar aldrig nykter, någonstans!

Varför störa sig på en människa när andra har sagt exakt likadant?
Förstår inte riktigt vitsen:) Det var inte ens den människan som sa det först.

Ne nu ska jag ner på banken tror jag, och sätta in mina pengar på kontot.

Fler än jag som tänker på OscarF när ni hör Magnus Uggla - Jag dansar aldrig nykter? Hahaha, shiet, jag saknar studenttiden, och min klass.
2008-12-01
 12:32:29

Nära skjuter ingen kanin

Med sorg så måste jag berätta att jag tyvärr inte fick jobbet. Han ringde nyss och berättade tråkigheten, men sa att jag var nära och hamnade i "nära högen"  tills dem behövde någon ny. Bättre än ingenting, men nära skjuter ingen kanin! Bara att söka vidare och hoppas på det bästa. Jag hade verkligen velat det här, men det finns inte så mycket mer att göra, jag gjorde iaf mitt bästa. Funderar på att börja plugga upp mina betyg på Komvux nu istället. Så jag kan plugga vidare till något med framtid sedan.  Skulle vilja starta eget, men jag har inte kommit på vad ännu. Och det är en lång väg dit. Först och främst ska jag bestämma vad jag ska plugga upp först av allt. Det ska jag kolla på nu direkt.