2008-10-31
 11:51:03

Snö!

Vaknade nyss och till min förvåning så snöade det förfullt ute. Det är alldeles vitt på marken! Äntligen kanske det är snö på julafton. Men om jag känner snön rätt så är den bortsmält om någon dag, tyvärr. Nu ska jag ta och fika lite med tjejerna, sedan ska vi väl hitta på något :) Tur att jag köpt ny mössa och nya vantar i år! Haha, jaja..vi hörs lite senare!=)
2008-10-30
 12:31:47

Utmanad!

































Jag har blivit utmanad av Emelie.

Regler: 
*
 Sätt in dessa regler på din blogg och länka gärna den som utmanat dig. 
* Berätta 7 saker om dig själv, både alldagliga och knäppa. 
* Utmana 7 st i slutet av inlägget genom att nämna deras namn och länka dem. 
* Låt dem få veta att de har blivit utmanade!

- Jag har inte haft något hål i tändera.
- Jag är 153 cm lång.
- Jag ska äta hemmagjord kebabtallrik
- Jag älskar Mattias!
- Jag älskar att shoppa.
- Jag jobbar på Nya Sams restaurang.
- Jag ska festa ihelgen.

Jag utmanar;
(ops - 8 st)
FridaAngelicaEmma, LindaB, Samantha, Tessie, Rickard och Tove
2008-10-30
 12:16:04

Hejdå

Imorse åkte han, min älskling. Grabbarna skulle till Gabbes stuga i fjällen och dricka öl och ha kul. Skulle tippa på att dom kommer ha jätte skoj. Så kl. 08 imorse kom dom och hämtade honom, så dom är nog kanske framme nu. Det skulle ta runt 4 timmar. Jaja, vad ska jag göra nu då tro, Jennie kommer iaf hit och umgås med mig ikväll. Hon sover här tills lördag:) Hm, känns som jag bara babblar på fast jag inte har något vettigt att säga, så jag ska väl ta och hitta på något eftersom det är fint väder idag. Vad ska ni göra idag?
2008-10-28
 19:07:51

Far o Son - Panik



Nästa hitlåten på fest?
2008-10-28
 00:29:20

Tävla du med!

Var med och tävla du med om ett helt gäng med sköna produkter av märket Sally Hasen hos: Dresslikeaprincess.
2008-10-28
 00:13:24

Tradera.se

Jag har börjar kika omkring på Tradera rätt mycket och kommit underfun med att det finns väldigt mycket grejer där. Man kan hitta nästan vad som helst, för ett skapligt bra pris! Finns jätte mycket roliga saker man skulle vilja köpa, om man hade pengar till det såklart. Shoppade faktsikt ett pack löshår (träns) för 190 kr och clips för 61 kr idag. Inte illa tycker jag för att vara ett bra löshår. Väldigt roligt att kika omkring där faktiskt! :) Min garderob är fin nu också, kanske lägger upp en bild på den sedan, om min kamera vill börja fungera igen. Blir till att shoppa ny direkt jag har pengar för det. Nu ska jag umgås med min snygging och se lite på tv. Är fortfarande mätt sedan pizzan jag och Malin delade på idag. Kanske inte så konstigt eftersom det var en Jättepizza....(familjepizza)

2008-10-27
 00:05:03

Sam's Restaurang

Har jobbat ikväll, och det gick faktiskt superbra. Var faktiskt väldigt lugnt ikväll så när Älsklingen kom och hämtade mig, så passade vi på att äta en god middag för 2. Och jag betalade, snäll som jag är. Fläskfilé Oskar för mig, och Strimlat kött för honom, var väldigt gott måste jag säga. Och gud så mätta vi blev! Känns som vi fortfarande sitter här och känner oss feta även fast det var 2 timmar sedan vi åt. Har inte orkat äta godisen vi fick till efterrätt än, även fast den är väldigt liten. Ja, vad ska man säga, har vunnit lite växter på Tradera.se till mitt underbara akvarium. Får väl se om det där Tradera fungerar nu. Är så himla nöjd med akvariumet, har nog inte haft ett så fint akvarium någon gång, även fast jag haft väldigt många!:) Ne, nu ska jag faktiskt ta och hänga upp alla mina kläder på galgarna jag köpte på Ikea idag. Så slipper dem ligga i en hög på golvet och bli äckliga :/ Sedan ska jag nog krypa ner i sängen och fundera på morgondagen. Måste säga Välkommen hem till Rickard som kom hem från fartyget igår!:) Godnatt allesammans.


2008-10-26
 14:34:18

Sony Ericsson W760i

Den här helgen har endast bestått av myskvällar. Dock har jag inte kunnat göra så mycket annat pga. min fot. Hur jobbigt är det inte med kryckor? Usch, dom har mest legat sedan jag stukade mig. Har tvingat mig själv att gå, även fast det gör extremt ont. Men ibland går det inte och jag behöver dem. Men nu är foten mycket mycket bättre, och jag kan nästan gå utan att halta. Dock har foten blivit helt blå, och det ser inte så speciellt fint ut.

Åkte ner till birsta idag så Älsklingen fick köpa sin nya mobiltelefon. Den var faktiskt grymt snygg, en Sony Ericsson W760i. Onoff öppnar ju 11 idag, vi var där 12 och dem hade inte öppnat? men när vi kollade oss omkring så satt det massor med folk och väntade i sina bilar. Så vi kom att tänka på att man kanske ska ställa tillbaka klockan 1 timme idag. Vilket var super skönt, eftersom jag nu har 1 timme på mig innan jag ska jobba.  Men nu ska jag ta och fixa iordning mig inför jobbet, så får vi hoppas på att det går bra med foten. Sees!


För dig som var Anonym och ville ha min mail inför en design :
[email protected]
2008-10-24
 12:42:08

Kryckor

Man lär sig något nytt varje dag. Igår lärde jag mig att inte hoppa ner från stenmurar, att inte ta genvägar eftersom det oftast blir senvägar, och sist men inte minst att inte hoppa där det ligger en lövhög på marken. Man vet aldrig hur det ser ut under dem, vilket jag märkte. Trodde helt allvarligt att jag brytit foten, vilket jag lyckligtvis inte hade gjort. Vrickade den på det mest konstigaste sättet jag kan komma på, framåt. Jag vrickade även den andra foten på samma gång, men inte alls lika mycket. Den är van att vrickas så den gör aldrig lika ont längre. Och som att det inte vore nog, så tappade jag mobilen i lövhögen så den försvann, men jag hittade den tillslut iaf. Mamma kom in till stan igen och vi åkte till vårdcentralen. Där det såklart var överfullt med folk som skulle vaccinera sig mot viruset som ska komma till Sverige i vinter. Men tillslut fick vi gå före några patienter eftersom jag hade så himla ont. Och vidare fick jag ta mig till en doktor, som sedan skickade mig till röntgen. Så nu måste jag ha kryckor vilket är super irriterande och jobbigt, men ibland behövs dem. Försöker att gå så mycket jag kan, men det gör ju så extremt ont! Hoppas det blir bra tills på söndag då jag ska jobba. Jaja..nu ska vi snart åka och handla, hur det nu ska gå med kryckor. Lär ju ta ett bra tag innan vi är klara.



Ikväll ska vi laga gó middag med Emma och Johan. Vi ska köpa någon cider eller något annat gott drickbart, och godis och chips såklart. Grabbarna har precis varit och köpt en wiskey (blä!). Vi hade tänk oss något sådant till middag:

- Skagen toast till förätt
- Lövbit och potatisgratäng till varmrätt
- Fruktcoctail och glass
till efterrätt

Tror ni det blir gott? Det tror jag.
2008-10-22
 00:14:35

Nytt akvarium

Eftersom vi håller på att tapetsera om hela lägenheten och fixa massa grejer. Så kom jag att tänka på att jag skulle köpa ett nytt akvarium påengång. Så jag kikade på Blocket.se och slog ögonen på precis ett sånt akvarium som jag velat ha en längre tid. I detta ingick allt, akvarium - bänk - doppvärmare - pump + två extra för dekoration - sand - håv - glasskrapa och även fiskarna om man ville. Även bänken var en sådan jag velat ha till mitt akvarium. Och det bästa av allt var att allt detta bara gick på 1500kr! vilket fynd, tänkte jag. Jag blev fast direkt, både mailade och sms.ade den här killen och fick sedan svar nu ikväll att det finns kvar. Ibland ska man ha lite tur också! Sedan kom jag på att jag kunde få en liten för tidig julklapp men tyckte att det var för dyrt för att få hela. Då kanske jag inte får några andra julklappar?! haha. Så jag kom på att 500kr räcker så betalar jag resten själv. Så imorgon (hoppas jag!) så åker vi och hämtar det i S-vall, och även mina fiskar hos stackars Tobbe som fått tagit hand om dem enda tills nu. Såhär ser det ut:


2008-10-19
 23:51:26

Krogen

Som ni säkert märkt så har jag inte uppdaterat så mycket på ett tag. Mest beroende av att jag haft så mycket för mig och totalt glömt bort datorn. Har jobbat, firat Jennie med massa mystjejer, spenderat en dag med Isa och Micka och firat Älsklingens mamma som fyllde år. Måste säga att vi hade väldigt trevligt igår tjejer! Krogen har inte varit så rolig på läääänge. Så det har inte alls varit mycket tid över till annat än att tänka på saker jag måste hinna med. Imorgon kommer min Mixa och hälsar på mig, längtar tills hon är här! :) Och självklart så ska jag umgås med Emma en sväng också=) Hoppas det går bra på sjukhuset imorgon gumman. Ne, nu är det snart dags att dra sig till sängs och vila ögonen efter en lite stressad dag på jobbet. Hoppas ni har haft en bra helg och dag ni med. Godnatt
2008-10-17
 12:48:18

Tävling!

Jag fick ett mail idag om en tävling där man kunde vinna en bärbar dator, en kamera eller en mobiltelefon. Självklart gick jag med och ska försöka vinna en ny dator eftersom min är helt trasig. Då menar jag verkligen helt! Det går inte att böja ner skärmen (laptop) om man inte håller i den stenhårt i kanten, annars går hela skärmen sönder. Det är en spricka vid tangentbordet som hände..jag vet inte när. Så jag skulle verkligen behöva en ny dator så ni läsare kan fortsätta läsa om mina roliga dagar! ;) haha. En enkel tävling som är gratis.
Bli medlem! Det tar inte mer än någon minut. Om du inte vill, kan du väl iaf göra det för min skull? *blinkblink* Tryck HÄR
2008-10-16
 12:23:07

Hästen Gracie fastnade - i ett träd



Nej, det var visst inget spännande - bara ett helt vanligt träd.
Det upptäckte hästen Gracie för sent och fastnade med huvudet i stammen. Dramat slutade med att hon fick skäras loss med motorsåg

 

Det var när Jason Harschberger hörde konstiga ljud från sin häst Gracie som han möttes av den bisarra synen. På en kulle bakom hans hur i West Virginia hade Gracie kört in huvudet i en stor trädstam - och fastnat. Jarason såg ingen annan utväg än att offra trädet och lyckades till sist skära loss Gracie med en motorsåg. Förutom några småsår klarade sig Gracie från skador. Hon har nu återförenats med min ägare - och troligtvis lärt sig en läxa för livet.

 

Av: Clarence Frenker, Expressen

 

2008-10-14
 22:23:52

Bärbar dator

Ska köpa ny dator snart också.
En bra bärbar för ett bra pris under 6 tusen. Tips?

Tack för tårtan Jennie, den var supergod! Du ska helt klart få göra 20 tårtor till mig när jag fyller 20 om en sisådär..5 månader! haha. Ihelgen blir det party för hela slanten och firande av vår lilla Jennie som nu blivit stor, hela 18år. Längtar grymt tills det är Halloween också! Då blir det maskerad hos Frida förmodligen, vilket jag har en känsla av att det kommer bli super skoj. Jag undrar vad man ska klä ut sig till? Jag har förresten funderat på hur Halloween firandet har kunnat bli som det är idag. Jag menar, på Halloween ska man väl ändå sörja sina bortgångna nära och kära? Alla helgons dag.

2008-10-14
 15:50:18

Ny Design!

Nu har Jenny fått en ny design, hoppas du blev nöjd!

2008-10-14
 12:40:20

Grattis Jennie!

Idag firar vi Jennie som fyller 18 år. Hipphipphurra!
Hoppas du får en underbar dag..ehm sötnos...(?)



2008-10-13
 11:09:22

Birsta

Konstigt nog så fixade det sig idag när jag startade om datorn. Men tipsen jag fick om att det ändrats till engelska, funkade inte. För det var på svenska hela tiden..skum dator!

Men nu kan jag iaf berätta om gårdagens bravader.
Vi åkte ner till Birsta för att köpa ett nytt soffbord eftersom det gick sönder under flytten. Ni vet sånt som kalls oönskade utgifter. Så köpte vi även en massa lampor, papperskorgar och smågrejer som tillslut slutade på över 1000kr. Men vi var duktiga den här gången och köpte nästan bara saker vi planerat att köpa. Idag kommer familjen och hälsar på, tror dom kommer tycka om den här lägenheten. Ska gå och möta syster när hon slutar skolan så hon slipper åka hem ända till Älandsbro för att sedan åka hit igen. Måste ta och köpa lite fika att bjuda på också! Nu ska vi åka och hämta lite mat hos Tobbe, i våran gamla lägenhet.
2008-10-12
 23:59:25

Kan inte skriva sista bokstaverna i alfabetet

Jag kan inte skriva de sista bokstaverna i alfabetet, det blir bara ['; !  Vad beror det pa fragetecken. Jag kan skriva dem pa Msn osv, men inte just har. Vad ska jag gora for att det ska bli bra igen, fragetecken
2008-10-11
 00:01:02

Skapligt med folk

Det var skapligt med folk idag på jobbet. Vilket gjorde så att tiden kändes som 2 timmar istället för 5 timmar, skönt! Men det är ju såklart skönast att komma hem och sätta sig ner o ta ett glas kall coca-cola och bara slappa. Får grymt ont i svanken av att bära tallrikar kors och tvärs. Tror nog att det är för att dem är så stora och tunga så jag spänner mig när jag går. Men jag väljer mig nog! Längtar tills jag vaknar imorgon, då vi kan börja med lägenheten igen:) Har faktiskt varit duktig och packat massor av saker idag. Så nu står det kartonger och påsar överallt. Ni som flyttat vet nog hur det brukar se ut! Ja, jag vet inte vad jag ska säga mer än att jag ska se någon film tills jag somnar. Hoppas ni haft en härlig kväll också, godnatt.
2008-10-10
 12:49:55

Lägenheten är våran

Klev upp vid 9 imorse och åkte till Härnösandshus för att skriva på kontrakt och parkeringsplats. Vi ringde sedan till vaktmästaren som i övrigt är super trevlig, och frågade när vi kunde hämta nycklarna. Och vi kunde komma på en gång, så nu är det klart. Självklart gick vi in och kikade hur stort det är eftersom vi ska tapetsera, och såklart skulle älsklingen inviga parkeringen. Åkte sedan till Hemab och fixade bredband så vi får det från och med idag, snabbt fixat! Efter det åkte vi till Fresks och kollade på tapeter, igen. Och hittade en som vi ville ha i sovrummet som bara kostade 19 kr/rullen, så vi tog 6 st av den. Vi ska väl köpa någon bård(?) till den också. Så det blev billigt och bra! Ska nog köpa en billig rulle till köket också, eftersom även det är fullt av....blommor. Det är inte riktigt min smak det där med små och stora blommor överallt! Och rullarna dom hade på utförsäljning var faktsikt riktigt snygga ändå. Jaja, nu ska jag börja packa ner lite saker i kartonger, och sedan gå bort till Hemab igen för att hämta lösenord till bredbandet. Vid 17.00 ska jag jobba också, så det är bäst att jag sätter igång! Over And out
2008-10-09
 18:02:41

Flyttar!

Först måste jag tacka alla som gav mig tips om en bra kamera!
Sedan måste jag berätta den stora nyheten. Och självklart den bästa av alla! Idag ringde jag till Härnösandshus för att kolla om man inte kunde få visningen lite tidigare än den 13.e eftersom vi inte har tålamod att vänta. Så berättar hon att det kommit en till lägenhet som vi kunde kika på när vi ändå var där. Så vi kikade på 3 st lägenheter på samma område, och bestämde oss för en lägenhet som endast vi visste om som precis hade kommit in. Den hade inte ens hunnit komma ut på deras hemsida. Så vi ringde påengång när vi kom hem och sa att vi skulle ha den. Så imorgon skriver vi på papper och får nycklarna direkt. Var och kollade på lite tapeter också eftersom hela lägenheten var full av blommor på väggarna, vilket inte är något för oss. Och det finns ju jätte mycket att välja på så det var lite svårt men vi har nog kommit fram till något snart. Annars var lägenheten jättefin, nytt golv i hall, vardagsrum och kök. I sovrummet ska vi byta golv, eftersom det var prickigt vilket vi inte tycker om. Sedan var det ny spis, ny tvättmaskin och diskmaskin och hela köket var i stort sätt nyrenoverat. Så det kommer nog bli bra när vi väl är klara!:) Jag kommer nog inte skriva här lika mycket på ett tag eftersom vi måste börja packa saker och sånt redan nu. Men det kommer bilder när jag har tid. Längtar så grymt tills vi sätter igång. Nu flyttar vi!



Klarinettg. 25
2008-10-08
 13:12:42

Tips på systemkamera?

Någon som har bra koll på systemkameror?  Ska ta och köpa en ny kamera nu, men jag vet inte riktigt vilken. Tycker om Nikon.s kameror som är lagomt stora och behändiga att ta med sig. Har funderat på D40x, som är en nybörjarkamera, men jag vill hellre satsa på något lite mer avancerat än så. Också måste jag fråga er som vet, vad är det för skillnad på tex. D80 - D40 - D200 - D700 - D2Hs - D2s etc? Någon som har tips?

2008-10-08
 12:38:26

Jag är med och tävlar!


Jag är med och tävlar om en fotografering hos Therese!
Klicka på bilden.
2008-10-06
 19:34:10

Sony Ericsson W302i

Åh, såg denna på Telia och blev nästan kär i den! Har helt enkelt bestämt mig för att köpa den när jag känner att jag har råd. Eftersom min telefon - Nokia 5300 XpressMusic har fått något fel och tar inte emot sms. Någon som vet vad som är fel? Någon inställning bara eller?

2008-10-06
 18:43:27

Fiskbullar

Hallå!=) som ni märker så har jag inte tid att uppdatera så mycket nu när jag jobbar. Har två jobb nu, ett på dagen och ett på kvällar då det behövs, och alltid på helgen. Så jag har inte så mycket tid över. Har knappt tid att sätta mig ner och äta något känns det som. Men det är roligare att ha något att göra på dagarna, än att sitta hemma och bara bli fet och sova hela tiden. Kom hem för ett tag sedan och har precis ätit fiskbullar=) Delade meningar med den maten tror jag, många som tycker om det, men även många som inte gör det. Jag tycker om med Dill, men inte med räka eller något sånt. Tycker du om fiskbullar?
2008-10-04
 13:44:52

Jobbet

Var ner på stan och köpte nya jobbbyxor igår. Snäll som dom är så fick jag sällskap av Tove och Jennie. Köpte lite andra saker också som inte var tänkt, som vanligt. Blev en mössa, vantar, kökshanddukar och magneter. Såna saker man inte köper allt för ofta. Men det behövdes. Längtar som bara den tills den 13.e då vi ska bestämma dag för visningen. Älsklingen har också börjat längta nu, och jag tror starkt att det blir den lägenheten om den inte är allt för ratig. Jobbade igår också, blev väldigt mycket folk. Hade en beställning 20.30 från Resultat på 25 st. Däribland snyggingen. Och innan det kom sällskap på över 10 st. Så vi hade mycket att göra igår! Fick även hjälpa Theresia eftersom det var hennes första dag. Och det gick väldigt bra för henne också. Ja, sen åt jag och Älsklingen lunchbuffé, vilket var väldigt gott! Vi blev grymt mätta.
2008-10-02
 22:10:57

Prisma Restaurangen

Fick ett samtal från Prisma restaurangen idag. Dom ville att jag skulle komma ner och prata med dem, vilket jag gjorde. Så jag skyndade mig ner i spöregnet och kollade vad dem ville. Och tro det eller ej, men dem hade valt MIG av alla som varit där, utan att ens pratat med mig innan. Valt mig för att jobba hos dem och hjälpa dem på lunchen när det är mycket folk. Känns hur bra som helst att jag har ett jobb på veckorna också och inte bara på Sam's på helgerna och när dem behöver folk. Två ställen är alltid bättre än ett, och mer pengar i fickan är alltid skönt att ha. Man vill ju inte känna sig fattig hela tiden? :) Och jag vill verkligen flytta till 2.an vi ska kika på. Det är jätte fina lägenheter och det ingår allt i hyran utom bredband och tv. Älsklingen får fiber som han vill ha, och jag får en klädkammare. En garderob man går in i, alla tjejers dröm. Plus att vi får diskmaskin, det ska bli grymt skönt att inte behöva ställa sig och diska varje dag. Och sedan kan vi köpa tvättmaskin och ha i lägenheten, så vi slipper springa till tvättstugan jämt med 10 ton tvätt. Sedan har vi planer på hur vi ska tapetsera eller måla väggarna osv. Ne, hellre jobbar jag dag ut och in än att inte flytta. Plus att jag har något att göra på dagarna istället för att bara sitta hemma och inte göra någonting alls. Trivs iofs jätte bra här med, men det hade varit mycket bättre om man haft separat sovrum. Så vi får se hur det blir. Kommer ett inlägg om lägenheten senare! Nu ska vi se på någon film och mysa lite, har ju inte fått träffa snyggingen på hela dagen!:) Men ni får ha det så bra, så hörs vi imorgon!
2008-10-01
 23:08:23

Världens fetaste man

Att linda åkte, det trodde jag aldrig! Jag tycker hon är jättebra..

Såg ni förresten dokumentären om Världens fetaste man? Herregud vad fet han är! Men jag tycker ändå att han var glad och positiv även fast han legat i sängen i 7år. Och tycker ni inte att han visar äkta kärlek till sin flickvän när han kämpar och hårdtränar för att kunna gå själv med henne fram till altaret?

2008-10-01
 21:24:40

Idol

Det har regnat hela dagen och man har inte haft lust eller ork att göra någonting alls. Åkte till Emma och kikade in på lägenheten jag och älsklingen kanske ska flytta till. Hoppas verkligen vi gör det, vill verkligen! Sedan gick vi på affären och köpte lite popcorn och såg på idol tills jag åkte hem igen. Skön dag helt enkelt! Börjar tycka mer och mer om Alice och Yazmin också. Och såklart är Anna och Loulou också bland de bästa. Linda är också jätte duktig...där fick jag med nästan alla. Men ni måste ju hålla med om att alla tjejer är duktigare iår om man jämför med de andra åren? Kommer bli tufft att välja ut sin favorit bland tjejerna. Jag tror iaf att en tjej kommer att vinna idol 2008. Vad tror ni?