2009-01-30
 10:22:12

Mattestuga

Jag klev faktiskt upp imorse och åkte ner till mattestugan kl. 08.00. Väldigt duktigt av mig tycker jag!:) Pratade med dem om matten och att jag inte kommer klara ut en hel bok på 1 månad (man ska det enligt studiehandledaren), och dom förstod mer än väl att det är omöjligt. Så jag får ta det i min takt och klara det när jag klarar det. Känns mycket lättare nu på nå vis när jag inte har den där enorma pressen på mig att klara ut allt på så kort tid. Egentligen skulle jag klarat av hela boken på 2,5 vecka om jag inte hade pluggat FeA samtidigt. Helt omöjligt enligt våran mening. Sedan att jag tydligen fick hoppa in mitt i kursen i FeA gör ju inte saken bättre, då skjuts det provet fram för mig, och samtidigt så ska jag börja med FeB-Smf och Intern.ek den 12/2. Då har jag helt plötsligt både FeA och FeB samtidigt? Det går inte. 5 ämnen samtidigt, precis som jag INTE ville ha. Utan jag ville rikta in mig på 1-2 ämnen samtidigt för att kunna få bättre betyg. Blir det såhär nu att jag måste ha alla 5 samtidigt, då kommer det inte gå lika bra. Det är jag säker på. Men jag och Teresia ska hårdplugga matte nu på söndag, så jag hoppas verkligen att vi når vårt mål, att komma till en viss sida. Ska krypa ner under täcket med älsklingen nu en stund och värma mig, fryser som en tok. Inte speciellt fint väder ute idag, dimma, snö och alldeles rått i luften. Sedan ska jag sätta mig och plugga FeA någon eller några timmar. Och såklart laga mat och åka ner på jobbet. Får se vad jag gör för lunch, eller om vi bara ska äta några mackor. Ses
2009-01-29
 17:07:21

Plugga

Ikväll ska jag ta tag i matten stenhårt. Ska räkna flera tal, så mycket som jag orkar! Frågade Teresia idag om hon ville plugga lite, vilket hon ville. Så ikväll nångång ska vi ner till biblioteket och sätta igång med räknandet. Har ju kört fast :( men det är nog enkelt fixat. Allt är så mycket enklare bara man hjälps åt! Det är tur att man har varandra. Och på tal om varandra, så är det så grymt tråkigt att äta middag med sig själv. När Matte inte är hemma så orkar jag inte laga mat till mig själv, utan äter någon macka eller liknande. Men oftast är han ju hemma, och det är ju bra:) idag åt vi hamburgare, vilket var väldigt längesen vi åt! Hemmagjorda hamburgare är dem bästa, helt klart!
2009-01-29
 13:40:46

Bolt - the superdog

Såg på filmen Bolt igår. Och eftersom jag älskar alla dagens teckade filmer (Madagaskar1-2, Björnbröder1-2, Hitta Nemo, Horton osv) så blev jag såklart kär. Den är helt klart sevärd. Se hela trailern :)Såg även på Disaters  för någon dag sedan. Tyckte den var lite skum,
men den funkade.

2009-01-29
 13:15:28

En kasse till

Mamma kom nyss förbi en stund. Hon skulle lämna ett rullkoppel som hon hade köpt till mig. Men, då kom hon med en full kasse mat till oss också, så nu har vi verkligen HELA kylen med mat. Känns superbra! Och vet ni, hon hade köpt ägg, så nu kan jag baka på riktigt! Ost är en sak som vi inte brukar unna oss så ofta, eftersom det är så dyrt. Så mamma brukar köpa det åt oss, vilket hon gjorde nu. Men vi köpte faktiskt en ost igår, så nu har vi två, och ca 5 mjölkpaket, dubbelt upp med skinka, mackor, bananer osv. Nu hoppas jag verkliiigen att vi klarar oss den här månaden utan att behöva snåla! Haha. Har precis varit ute på en liten promenad med räven, så nu sitter jag och äter lite frukost, medans matte är på jobbet. Måste verkligen plugga, och det ska jag göra, hela dagen!
2009-01-28
 21:05:10

Bak förslag utan ägg?

Den här dagen har varit super härlig, även fast jag i stort sätt inte gjort någonting alls. Älskling har också varit hemma idag, är nog därför jag inte har pluggat något..fyskäms. Men ska snart sätta mig och räkna lite matte och läsa lite fe hade jag tänkt. Blev faktiskt rätt nöjd med några bilder på Bam, min lilla räv :) Ni kan se dem längre ner, vad tycker ni? Han ligger helt utslagen i soffan, medan älsklingen står i duschen och jag bara sitter här och blir tjock. Nemen, vad ska man göra? Känns super bra när man öppnar kylen och frysen nu och ser att det är fullt av mat överallt :) Jag tror nästan att jag ska baka något, det var längesen. Fast jag har inga ägg :/ Nån som har förslag på nått enkelt och gott?
2009-01-28
 18:41:39

1000kr mat

Nu har vi precis kommit hem från Coop. Känns skönt att man har lite mat hemma igen! :) haha. Vi handlade för hela 1000kr idag, det var längesen som vi handlade för så mycket pengar på en gång. Vi brukar oftast handla för ca 500kr, och sedan handla till det som behövs!:) Inte har vi ätit någon middag än heller, våran hunger gick som över på nå vis. Men vi ska väl ta och laga till något snart, bara vi vet vad vi vill ha för något.

2009-01-28
 15:12:34

Hemma igenBam
Foto: Jag
2009-01-28
 11:50:38

Godmorgon

Hej Anonym:
Postat av: hejhej
Kom ihåg att det är koppeltvång när man går runt i stan, som på en gångväg, med hundar. Tänk på de som är hundrädda

Sv: Det är klart jag vet att det är koppel tvång i stan:) och sedan bor vi inte i stan, utan utanför. Vi gick i stort sätt i skogen, där det inte är några så det gör inte speciellt mycket att han var lös. :)

 

Ne nu ska jag äta lite mackor och oboy och sedan ta en lång promenad i skogen med lilla räven:) Har inte speciellt mycket att säga såhär på morgonen, men det kommer ett senare inlägg. Sees!

 

 

2009-01-28
 01:00:12

Comviq Kontant Duvan - Bästa reklamerna på länge!
2009-01-28
 00:17:25

Ensam kvar står den ärlige krigaren

Jag är starkare än dig, det är inget snack om saken. Jag vet vad jag har gjort och inte gjort. Och jag har inte gjort dig något mer än att bry mig om dig, ställt upp i alla lägen och varit översnäll med dig. Jag förstår fortfarande inte vad jag har gjort som svikit dig mycket, för jag undrar, varför har du inte sagt något om det under den senaste tiden? dvs, över det senaste halvåret? Varför just nu? Varför svamlar du om något du nästan inte vet vad du säger själv? "det är ju förståeligt", säger du, men det är det inte. Varför har du tackat mig för att jag funnits för dig under hela tiden, och talar till mig nu som att jag är stans största svikare, helt plötsligt? Du verkar prata om saker du inte vet riktigt själv, för om du visste 100%, skulle du sagt det då, inte nu. "Jag har suttit där på toan på festerna och hållt upp deras hår när dom spyr". Är det specifikt mot dig så vet jag inte, det var mer menat till dem, för du förstår, jag har fler vänner och dom vet vilka dom är. Kom igen nu, du är en bättre människa än sådär, det vet du. Skärp dig, vet du ens vad du pratar om? Berätta för mig. Ring mig, träffa mig, skriv till mig på msn om det känns bättre. Har du någon anledning som du kommit på såhär långt efteråt så berätta det för mig. Kom inte och säg att jag inte förstår, när du inte förklarar djupet i det hela. Och nej, du har inte förklarat det flera gånger. Skärp dig nu, vill du bråka, så gör det med någon annan. För jag orkar inte.
2009-01-27
 22:51:37

Tacos

Nu har Malin åkt hem och vi har ätit tacos, och älsklingen blev ju sugen han också när han såg hur god taco buffé vi hade dukat upp såklart. Sedan har vi inte gjort så mycket, softat och pratat om livets roligheter för att glömma bort MatteB som hon tog med sig för att vi skulle göra några tal. Vilket såklart inte gick vägen. Skönt att bara ta det lugnt och ligga och prata om allt mellan himmel och jord, allt från chokladsås till fester och killar därpå. Det är alltid roligt att prata om roliga minnen man har tillsammans eller har upplevt med några andra :) Har glömt att nämna att träningen med Bam gick lika bra idag, och jag är överlycklig för det. Nu vågar jag till och med ha honom lös på gångvägen. Dock ska jag inte ha det än, men det ska komma nångång i framtiden. Vi ska börja träna agility nu också, eller om några månader eller något. Emelie ska hjälpa mig=) Och kanske vi blir så duktiga att vi är med i någon tävling till somaren, vilket jag har som mål. Med träning klarar man allt man vill, och lite till! :)
2009-01-27
 18:39:12

Vänner

Varför ska dom vara så komplicerade? Ibland är dom världens bästa ängel, och ena stunden är dom djävulen, så packad att man inte förstår vad dem pratar om? Beter sig som om dom fortfarande vore 10 år och surar, dissar och skiter totalt i en fast man inte vet varför? Man kan tydligen inte ens heja på varandra? Jag har ingen jävla aning om vad allt det här handlar om, och jag orkar faktsikt inte bry mig längre. Allt jag har gjort sedan jag lärde känna dig är att bry mig, stötta dig, lyssna på dig så fort du behöver, ställt upp för dig, hjälp dig, skjutsat dig när du behöver skjuts..alla såna saker som en bra vän ska göra, eller? eller har jag inte gjort allt det där? Säger du att jag inte har det, då är du fan dum i huvudet på riktigt, ursäkta. För det är det enda jag har gjort för dig, ställt upp. "lägg av med ditt bryr mig snack". Vad ska jag säga då? det är det enda jag har gjort för dig? Jag har till och med städat hemma hos dig, och sagt att det var du, bara för att dina föräldrar inte skulle bli sura på dig. Eller har jag inte det? Har jag inte alltid, alltid, alltid ställt upp för dig? även fast jag kanske behöver ta tag i mina egna problem, så har jag alltid ställt upp för mina vänner. Jag har suttit där på toan på festerna och hållt upp deras hår när dom spyr. varför undrar vissa? jo, för att jag är en bra vän, en vän som ställer upp i alla lägen. Men hur mycket man än försöker att duga till, så pass mycket att man kanske kan få en respons på det någongång, en hjälpande hand när man själv mår dåligt, så får man ändå bara skit för det i slut änden. Då var det den, den, den, lilla saken som ställde till det. En liten sak som jag gjorde fel med en kompis, som inte ens du ska bry dig om, förstörde tydligen allt. Den lilla saken tog jag med h*n direkt och förklarade som det var, därav jag blev förlåten direkt. Det skär i hjärtat på mig att höra " jag håller mig ifrån dem jag inte litar på ", när jag själv vet,  innerst inne till 100%, att jag inte har sagt ett enda ord till någon annan om det eller något annat. Inte ens till min fästman. " Kom tillbaka när du förstår vad jag menar " *Block*, hur ska jag förstå när jag inte vet vad det handlar om? Hur ska jag ens veta, när jag inte gjort något? "Hur ska jag veta att jag kan lita på dig när du inte höll den saken för h*n?" - det var en sak mellan oss, och jag berättade, och blev förlåten. Har jag någonsin, svikit dig personligen på något vis? Nej, det har jag inte. För du är en av mina bästa vänner, eller var. Jag vet inte vad jag ska tro längre. Självklart kommer du finnas där långt in i mitt hjärta, och alltid i mina minnen, som något bra. Men efter det här, vet jag inte vad jag ska tro. Känner mig utnyttjad, sviken, besviken, ledsen och förvirrad på samma gång. Det här är mitt sätt att få ut känslor, istället för att prata om det med mina "vänner". Ingen behöver bry sig, för ingen vet vem det handlar om mer än jag och du. Så det spelar ingen roll om jag skriver här, eller i ett skrivblock. Det är ändå mina känslor som behöver komma ut. Och det har dom fått göra nu. För ett tag. Just nu funderar jag, vem är du egentligen? Inom det där söta skalet som jag trodde var en underbar människa? Jag vet faktsikt inte. Jag vill tro att du är den jag lärde känna för något år sedan, men jag är inte säker på det, längre.
2009-01-27
 17:21:10

Britney Spears

I vanliga fall brukar jag inte tycka att hon är så speciellt fin.
Men kolla på den här videon (bilden), hon var faktiskt sjukt fin, eller hur?
Sedan blir jag så grymt partysugen när jag hör låten!

2009-01-27
 16:40:50

Kina Restaurangen

Tycker ni om Kinamat?=)
Vi åkte och käkade lunchbuffé idag, vilket var supergott! Och jag är så glad, för jag kommer ha mer pengar den här månaden än jag hade föräntat mig att ha. Och nu ska jag verkligen lägga undan lite pengar för att spara till mer nödvändiga saker, som tex dem 4 sakerna jag förväntar mig att köpa ganska snart. Systemkamera, Utomlandsresa, Dator och Tatueringen. Sa ju iofs till mig själv att jag skulle göra tatueringen i februari...men jag börjar bli feg? :/ Jag vet av andra att det gör superont där, och då blir jag feg. Men jag SKA göra den, lovar.

Malin ringde nyss och undrade vad jag skulle äta till middag idag. Och det visade sig att hon ville äta tacos med mig senare ikväll. Dock är jag så sjukligt mätt just nu att jag inte vet om jag kommer vara hungrig om 3 timmar. Men det vet man ju inte än, så självklart tackade jag ja till erbjudandet. Så vi ska väl ner på affärn sedan och köpa lite grönsaker och grejer. Det ska bli gott, även fast jag är proppis just nu:)2009-01-27
 12:49:56

Hungrig

Jag som skulle få med Matte på promenad imorse blev nästan inte av. Det var snarare han som fick dra mig upp ur sängen så vi skulle komma iväg. Och iväg kom vi! Skogspromenad, och blöta blev vi. Men inte brydde sig Bam i det, han sprang omkring och hoppade fram i snön som en liten hare, överlycklig. Snön är ju djupare än han är hög, haha min lilla räv. Jaja, nu ska jag snart ha lektion på Marratech, och se vad dem gör, funkar det inte som förra gången, att ljudet hackar, så åker vi och äter lunchbuffé någonstans istället. Blev sugen på Kina! Det var längesen :) Jaja, nu ska jag "dra på lektion", ses
2009-01-26
 20:57:53

Medlem på Bloglovin

Jag lägger in mig på bloglovin idag.
För dem som är intresserade är det bara att klicka på ikonen i menyn! :)
2009-01-26
 19:41:08

Hundträning

Ja, min dag har i stort sätt bestått av promenader och kontaktövningar med Bam. Han var lite dålig att lyssna när han var lös från början, men nu har jag i stort sätt tränat honom i 2 veckors tid, och han börjar bli mycket bättre! Det känns så roligt när man själv märker att det går bättre och bättre hela tiden. Man blir så glad, och känner att man vill gå ut och träna mera. Vi har varit på skogspromenad i över 1 timme idag, och han har sprungit lös hela tiden och allt gick superbra. När vi väl kom in igen så lagade jag mat åt Matte så det var klart när han kom hem, sedan skyndade vi iväg till hundkursen igen för att äntligen få hälsa på alla "gamla" vänner. Och välkommen var jag mer än väntat, haha. Jag får komma dit när jag vill och hur ofta jag vill. Varje måndag om jag vill det! Så tjejer, ni har fått en ny medlem i gruppen. Eller egentligen så är det nästan ni som är nya och jag gammal, haha! "Gammal" som några andra i gruppen. Även där gick det bättre än jag hade förväntat mig och Bam i stort sätt struntade i alla andra utom mig, skönt! Så idag har jag känt lyckoruset i mig när det har gått så himla bra med både träning och plugg. Jag har nästan lust att gå ut och träna lite till nu, men det får räcka för idag. Det blir bara en liten promenad ikväll innan vi ska sova :)'
2009-01-26
 19:40:33

Trött Efter Lång Dag


Bam
Foto: Jag
2009-01-26
 13:56:19

Snöig Helg

Helgen har varit underbar och allting slutade bra.

  Fredagskvällen spenderades hos farfar
med god mat och presenter. Vi som förlovat oss (jag och matte, viktor och carro) fick en jättefin prydnad, av en kvinna och man som stog och höll om varandra. Dessa var till för att visa den eviga kärleken mellan två partners livet ut. Den var underbart fin, handmålad, och står på vårat sovbord brevid sängen. Man blir så glad när man tittar på den, den påminner mig om att jag är den lyckliga att ha funnit kärleken i livet som ska hålla mig i handen i alla lägen, livet ut.

  Lördagskvällen spenderades hos Sparv med många glada människor och mycket skratt. Även mycket Guitar Hero och Sing Star, duktig som jag är på sing star så ägde jag ju alla ;) haha! Det blev en lyckad och sen kväll. Vi kom hem runt 06.30 tiden på morgonen och såklart somnade jag direkt, medans Matte och Johan satt uppe lite längre. Det snöade när jag gick till Sparv, det snöade när vi gick hem, det snöade när vi vaknade och hela kvällen därpå, det snöar även idag. Så nu har det kommit en massa snö! :) Det är mysigt, så snart ska jag och bam ut och busa lite i snön! Men först så ska jag fortsätta plugga lite Matte, så vi hörs lite senare! Ciao
2009-01-23
 10:06:02

MatteB

Har nyss kommit hem från MatteB lektionen. Jag kom upp imorse! Woho. Fick ju sällskap av Theresia också, som tur var. Vi hjälptes åt rätt mkt och det gick faktiskt superbra idag. Känner mig stolt som verkligen åkte dit även fast jag inte behövde. Kände mig riktigt smart faktsikt! Inte lika osmart som igår när jag och Malin satt och försökte fatta vad och hur vi skulle räkna ut saker och ting som. Jaja,  ska väl väcka Matte om någon timme så vi kan åka ner på stan. Han ska på systemet och jag ska köpa någon tröja tills ikväll/imorgon. Någonting ska man väl kunna hitta hoppas jag. Ne, jag undrar om jag ska räkna lite till nu när jag ändå är igång i tänkandet. Det skadar ju aldrig att plugga lite extra, vilket alltid behövs! Men hoppas ni får en superfin kväll, för det hade jag tänkt att ha! Bye
2009-01-22
 18:47:08

Walk - In - Closet

Ja jag vet inte, ni som såg den förra, vilken är bäst av dem?

Har för i övrigt inte berättat att min kusin är tillsammans med Jan Johansens dotter Kim. Häftigt! Onödigt vetande. Får se om Malin kan fixa skjuts hit snart, så vi inkompetenta matte nördar kan hjälpa varandra lite granna! haha :D Ne gud så elakt det där lät, men vi förstår ju ingenting av det? Imorgon blir det middag hos farfar, det ska bli trevligt. Ska se om jag tar mig upp ur sängen och hasar mina ben till bilen som får ta mig till skolan imorgon. Råkade ju bli så att jag inte åkte dit i onsdags, dum som man är. Det är ju inte obligatoriskt eftersom jag pluggar på distans. Men imorgon ska jag verkligen åka. Måste prata med lärarna om lite saker här och där. Efter det så ska jag nog ner på stan och köpa någon fin tunika att ha hos farfar, och kanske en att ha hos Sparv på lördag? Vi får se, kanske inte hittar någonting alls heller. Han kankse följer med mig en sväng på stan också, hoppas jag. Så jag får lite sällskap! Skulle tippa på att Matte inte vill gå på stan med mig ;( undra varför killar inte orkar gå på stan med tjejer när dom ska köpa kläder? Och undra varför jag har hela min garderob överfull av kläder och inte vill ha något? För "jag har ju inga kläder"? Känner mig mest bara ful och äcklig i allt jag tar på mig, och testar då istället hela garderoben för att hitta något. Vilket resulterar i att allt ligger i en stor hög på golvet. Då kan man observera att jag har en walk-in-closet. Dvs, en massa kläder. Någon som känner igen sig?
2009-01-22
 18:45:25

Sjung om studentens lyckliga dar

2009-01-21
 13:59:22

Överskrift

Just nu känns det som att jag kan göra vad som helst bara för att slippa plugga. Började nyss städa lägenheten, så nu är nästan allt städat. Skönt iofs, men jag måste verkligen plugga den tråkiga matten..

Ska snart gå ut på en promenad med Bam, är helt okej väder idag. Grått, trist och plusgrader. Men det är i alla fall inte snöstorm länge, och det är ju bra! Blir en jogging runda ikväll också. Längtar nästan lite, till den där känslan man har efteråt när man äntligen kommer hem igen.

Ne nu ska jag fortsätta plugga matte, så jag blir klar nångång. Måste fundera på vad vi ska äta till middag också. Och sedan invänta Louise som ska komma och hälsa på mig!=)

Jag kom nyss att tänka på min och Mattes kärlek. Den kommer aldrig att ta slut, inte om man älskar varandra såhär mycket. Snart 2 år tillsammans, redan? Det har gått så himla fort, alltihop. Och jag ångrar inte en sekund av allt vi gjort tillsammans. Vi har en lång framtid tillsammans, och det ser jag fram emot. Sambos, förlovade. Mer kommer det bli, jag älskar dig så sjukligt mycket, älskling:)
2009-01-20
 23:05:39

Pinsamt uttröttande

Känns som jag har pluggat företagsekonomi hela dagen idag. Vilket samtidigt känns väldigt skönt att veta att jag har lagt ner energi på. Försökte plugga matte också, vilket inte gick lika bra..vaknade av att jag hade somnat med pennan i handen och boken framför mig, lyckat. MatteB är nog det tråkigaste ämnet i min värld just nu, och inte nog med det så förstår jag i stort sätt ingenting av det heller. Fortsatte istället med att plugga lite mer företagsekonomi så nu känner jag mig nöjd. Ska på mattestuga på skolan imorgon kl.08 så jag ska nog snart gå och lägga mig så jag kommer upp.

Anonym: Varför plugga det igen?

- Jo för att jag pluggar upp mina ekonomi ämnen och matten för att få bättre betyg, och sedan ska jag plugga vidare inom ekonomin för att bli något stort och bra. Har tankar och funderingar på att starta eget, men vet inte inom vilken bransch ännu. MEN, jag har planer för framtiden, och pluggar nu istället för om något år, när jag inte kommer att orka göra det. Man måste planera för sin framtid och ta tag i det man vill, om man inte vill leva som korvgubbe hela sitt liv, tycker jag.
2009-01-20
 13:13:38

Marratech

Pluggar ju FeA nu genom Marknadspunkten Gävle, och då har vi lektioner genom internet, genom ett program som heter Marratech. Förstod först ingenting, men nu är allt på sin plats. Vi skulle haft lektion idag 12.30 men läraren kom inte in på sidan förrän nu, så vi flyttade lektionen till kl.16 senare idag. Hoppas det går bra! Nu ska jag ta och plugga lite MatteB, som jag verkligen älskar..Inte! Hade tänkt att gå på matte stuga imorgon kl. 08-11 och kanske få lite hjälp. Måste prata med lärarna om att jag inte kan öppna något som helst dokument i first class. Kanske jag kan få det utskrivet istället om jag har tur. Kanske om jag himlar med ögonen och tar fram mina hundögon? Haha, jaja..så grymt tråkigt jag har nu. Känns som att jag gör allt för att slippa den enormt tråkiga matten..men det är väl bara att sätta igång så det blir klart någon gång? m, jag tror nästan det. Längtar tills på Fredag när vi ska till farfar och äta god maaat :)

Jag, Matte och Johan var faktsikt ute och tog oss en jogging-runda igårkväll! Riktigt skönt var det och det kändes att vi hade gjort någonting bra och inte bara suttit inne hela dagen. Emma, följ med ikväll om du läser det här! :) Vi ska ta den rundan varje kväll framöver, är det tänkt. vi ses!
2009-01-19
 13:50:06

Snöstorm?

Imorse när jag vaknade så var både Matte och Bam borta. Fattade först inte vart dom var, nyvaken som man var..tills jag insåg att dem hade gått på promenad. När dom kom tillbaka hade dom varit på promenad i 1 timme, duktiga grabbar! För ett tag sedan när jag tittade ut genom fönstret så snöade det inte någonting alls, till skillnad från nu. Nu är det snöstorm ute? Snabba väderomslag här i Härnösand! haha. Eller också är det bara jag som varit så inne i pluggandet att jag inte märkt något. Tänkte ju gå och hälsa på hundkunskapen idag, saknar dem så enormt! Och Annika sa ju att jag fick vara med och "hjälpa till", kolla på alla och säga vad dem gör för fel. Eftersom hon tydligen tyckte att jag var såå duktig och hade utvecklats jätte mycket :) Och det är ju roligt! Har ju dock inte varit där någonting alls nu sedan i somras :( Haft så mycket med flytt och plugg. Men såklart var ju hundkunskapen inställd idag bara för det. Hrm..bättre lycka nästa måndag? Ne nu ska jag sätta igång och plugga igen, det som är så roligt.
2009-01-18
 23:34:48

All the boys love Mandy Lane

Igår åkte jag som sagt till Louise och träffade henne i några timmar. Längesen vi båda hade tid att umgås nu. Vi såg på All the boys love Mandy Lane, någon som sett den? Den var helt okej faktiskt. Har precis varit ute på en mellanlång promenad med Bam. Hittade en jättemysig gångväg här lite bortanför närmare skogen, upplyst och allt. Tränade kontaktövningar och han var faktiskt jätte duktig idag:)
2009-01-17
 15:14:35

Måste man planera i förväg hela tiden?

Jaha vad händer ikväll då? Kändes nästan som att jag skulle sitta här hemma ensam ikväll med min älsklings Bam. Matte ska ut med grabbarna (ÄR rättaresagt redan ute), Tove ska iväg på middag med klasskompisar, Jennie svarar inte, Anneli jobbar, Zandra ska fira emelie, Mallabus ska fira emelie, Linda ska ut etc. Värst vad alla har planer hela tiden? Haha, själv ska jag jobba till 21-22, och sedan åka ut till Louise som blev räddaren i nöden och plötsligt skrev på msn och frågade om vi skulle hitta på något. Självklart vill jag det! Så längesedan jag träffade söt jäntan. Så efter jobbet åker jag hem, hämtar Bam och lämnar honom hos mamma och pappa en stund, så han får leka med Mixa. Så åker jag till Louise och umgås med henne en stund innan jag senare måste åka in till stan igen för att hämta Matte. Nu måste jag plugga vidare, och sedan kanske äta något, om jag inte äter på jobbet. Hoppas ni får en underbar kväll ni med! Hejhopp

Ni som undrar: Ja, jag är förlovad sedan julafton -08
Svarar på kommentarerna sedan.
2009-01-16
 22:13:54

Ringen


Förlovningsringen
Foto: Jag
2009-01-16
 22:13:24

Fart och släkt

Kom precis hem från jobbet. Var rätt mycket folk och fart idag. Roligare det än att det är lugnt och inget att göra. Nästa fredag kommer det bli mycket, eftersom det är löningshelg. Men tyvärr så jobbar jag ju inte, hoppas jag. Eftersom vi ska till farfar och äta mat och sånt. Kommer du ner Isa? eller hur blir det? Har ingen aning om vad som händer ikväll. Kanske bara blir en lugn kväll med godsaker, eller också åker jag/vi ut till mamma och pappa. Kanske lite sent att åka ut nu..men nått kanske man gör!:) Förresten, nu har Sparv kommit hem igen! :D vad ska ni hitta på?


2009-01-14
 23:39:11

Solstråle


Bam
Foto: Jag
2009-01-14
 23:38:36

Sovstilen

2009-01-14
 23:37:53

Popcorn kvällen

Gamla minnen föll ner från himlen när Jennie och jag gjorde popcorn ikväll. Ni vet såna där popcorn som man gör i kastrull. Hon hade precis berättat vilken tabbe hon gjorde när hon skulle göra sådana popcorn hos en vän. Jag idiot förklarade henne såklart eftersom det var så klantigt, tills jag nästan gjorde samma sak själv. Haha! Jennie hade nämligen hällt i HELA påsen med popcorn i kastrullen, och det blev såklart översvämning över hela golvet. Nu när jag skulle göra dem, så råkade det komma för mycket olja, vilket resulterade i att vi hällde i lite mer popcorn istället. Självklart blev det så fullt så hela kastrull locket åkte högre och högre upp. Men vi experimenterade lite och fick till det tillslut utan större skador. Vi har mest slappat, spelat kort och pratat om ditt och datt. Grymt kul att du kom och hälsade på sötnos:) Har saknat våra tider så enormt. Snart blir det du och jag på fest igen, 24.e januari, då smäller det! Längtar.

Annars så har jag inte gjort så mycket idag känns det som. Jag och Bam har varit och hälsat på mormor och sedan farfar. Han ska ju få följa med på middagen den lille rackarn, min lille älskling. Känner mig så glad nu för tiden när han har kommit hit. Gladare än vanligt. Att få en mysig blöt puss på morgonen när man är nyvaken är väl inte det man önskar mest av allt, men jag älskar det ändå. Han förgyller mina dagar, likaså min snyggisälskling Mattias:) Mina solstrålar!
Föralltid

2009-01-13
 22:38:20

Nu är det sovdags för oss! Godnatt

2009-01-13
 19:48:51

ÄlsklingsBam


Bam
Foto: Jag
2009-01-13
 13:22:02

Promenad och dåligt väder

Malin kom hit och umgicks med mig igår. Eller hon sov på soffan och stannade tills idag, haha. Följde med henne lite mer än halva vägen till skolan så jag och Bam fick oss en liten promenad. Gick in till farfar för att kolla om dom var hemma, vilket som inte var förståss. Gick vidare ner mot farmor för att se om hon var hemma, men kom på att hon nästan aldrig håller sig hemma så jag ringde istället. Och hon var ju inte hemma, såklart. Hon var på Sandö och roade sig lite. Så vi promenixade hem igen och nu ligger vi båda i soffan och slöar. Tro vad man ska hitta på idag..det småregnar ju ute :/ Har grymt ont i axeln nu..den lever ju sitt egna lilla liv och gick urled imorse när jag höll om Matte. Jaja, nu ska jag hitta på något och inte bara sitta här och slöa! Ses
2009-01-12
 21:29:01

Tre filmer värda att se

Jag har länge velat se Twilight, men det har tyvärr inte kommit ut någon bra kvallité (det är olagligt att tanka filmer!?). Satt precis och kollade runt och hittade två till filmer som jag vill se. Den ena är I taket lyser stjärnorna och den andra är Save the last dance. Jag måste verkligen se alla tre när jag har tid! Ska ta mig en film kväll någon dag framöver. Ska be älsklingen se dem med mig också:) Kanske någon till som vill vara med och äta gott se ta det lugnt?

Save the last dance


I taket lyser stjärnorna


Twilight
2009-01-12
 20:16:29

Informationsmöte

Har nyss kommit hem från informationsmötet på Komvux. Endast bra information den här gången, annars brukar jag tycka att sådana möten inte är till någon nytta (man får vara negativ ibland). Imorgon måste jag försöka få tag på Anna så jag kan låna hennes Mattebok och börja plugga. Känns skönt att jag äntligen har kommit igång, och nu har jag gett mig fan på att jag ska klara det här. För med rätt inställning så klarar man allt, brukar man ju säga. Har även fått ett samtal av farfar om att vi är bjuden på middag den 23.e januari. Så nu måste jag ner på jobbet imorgon och försöka få ledigt den dagen. Det vore ju tråkigt om jag inte kan ta ledigt eftersom han har bjudit de äldsta barnbarnen (vi är många) på middag och för att fira våran och min kusins förlovning. Jag hoppas verkligen på att Helena kan hoppa in istället för mig! Jaja, nu ligger Bam här brevid mig och snarkar, så nu tänkte jag gosa med honom en stund och se på tv. Hoppas ni får en underbar kväll!

2009-01-11
 22:32:51

Storstädning

Idag har jag faktiskt städat hela lägenheten, i varenda liten vrå. Till och med Matte var hjälpsam och hjälpte till. Ska fortsätta imorgon också, med att dammsuga och torka golven:) Igår när jag kom hem från jobbet så hade älsklingen skruvat ihop sängen och renbäddat. Blev nästan paff när jag kom hem och såg hur duktig han hade varit, och glad blev jag. Och lilla Bam också, för han tyckte det var väldigt skönt att ligga där nere i fothuset när vi provlåg i vår nya säng. Jag tror nästan Bam blev lite avis på att våran säng var så mycket större än hans bädd nere på golvet, haha. Han busade omkring och kröp under täckena som att han aldrig sett såna roliga saker förr. Har precis tränat lite kommandon med honom så nu ligger han och sover här brevid oss. Han är väl helt slut efter att ha busat hela dagen med Mixa, stackarn. Han lär somna som en stock när vi går och lägger oss! Imorgon ska vi till S-vall och köpa ett sängbord, också ska vi skjutsa Sandra till tandläkaren och vara onyttiga och äta på Max. Men men, nu ska vi se på tv och sedan gå ut och kvällspinka lilleman:) Hajdoo
2009-01-10
 22:48:21

Igår, Idag

Igår var vi ute och pimplade, mest lekte jag med Bam och busade omkring. När vi kom hem var han helt slut och sov i flera timmar, haha lillkillen. Idag har vi varit ute hos mamma och pappa hela dagen mendans Matte åkte till S-vall för att köpa en sängstomme. As snygg är den:) Så idag har Bam fått träffa Mixa, och dom har busat mest hela tiden och varit helt galna. Dom gillar varandra starkt! Ne nu ska jag fortsätta se på World Trade Center! Ciao
2009-01-08
 18:29:24

Hemma igen

Så var vi hemma igen och resan har varit helt okej. Inget man skulle tacka nej till direkt. Vi har druckit fina drinkar, varit på spa och bubblat, bastat och fått massage, ätit den största buffén jag någonsin sett och hejat på Matte när man lekte limbo på scenen och vann vin och choklad. Vi har spelat på casino och vunnit lite småkronor, iaf Linda som hade "turen" att vinna över 50;- i kronor.  Vi har varit ute på däck och sätt andra båtar mitt i natten, och kollat på show:er i baren. Jag kan inte direkt säga att vi har haft det dåligt, men bussresan var ju lite dryg. Har köpt med oss olika alkoholhaltiga drycker och massa godis också. Glömde tyvärr den långa tuggummi saken till min syster någonstans jag inte vet vart. Tur jag köpte en annan sak åt henne också! Linda och Johan - det får vi göra om!

Klockan 20.00 kommer jag stå utanför Emma och Tonnys dörr och plinga på, för då ska vi hämta Bam. Jag längtar! Tack för lite fler bilder Emma!(Bilder på resan kommer senare)
2009-01-05
 18:56:06

Nästan redo

Nu är jag nästan redo. Har nyss gjort vår kyckling sallad som vi ska ta med oss, ser hur god ut som helst. Vill nästan äta upp den nu! haha. Har bara lite packning kvar också, men det är såna saker som tandborste och sånt som man måste ta imorgonbitti:) Så nu har jag i stort sätt bara våra skagenbaguetter kvar att göra. Tror nästan jag måste åka på affärn när Matte slutat och köpa lite karra och en cola till bussen, nästan ett måste på en lång bussresa?Snart får du komma hem till mig, älskade Bam!:)
2009-01-05
 14:00:19

Ny Jacka?

Har precis varit ner på stan och köpt halstabletter, nässpray och migräntabletter som älsklingen ska ha. Han har ju gått och blivit förkyld och börjat få migrän den rackarn. Nu ska jag ner på stan igen, men nu tänkte jag ta med mig Frida. Hade tänkt att kika efter en ny jacka tills vi åker imorgon. Min jacka är ju helt trasig och kall ;( aja, dags att hämta frida! ses

Förresten,
jag kanske inte hinner skriva något mer nu innan vi åker. Eftersom bussen går 08.20 imorgon och ikv är det massa packning och laga till några baguetter och kycklingsallad att ta med :) Men svarar på kommentarerna när jag kommer hem. Vi ses i Tallinn!
2009-01-04
 13:00:28

Slappdag

Tyvärr blev det ingen pimpling för oss idag även fast det är jättefint väder ute. Vi vaknade med jätte halsont och tänkte att vi inte ville bli sjuka tills vi ska åka till Tallinn. Det vore ju tråkigt att behöva ligga sjuk där på båten? Så idag blir det bara till att ta det lugnt och dricka varmt så vi inte blir mer sjuka här. Kanske ska ta och åka och handla lite tills vi åker så jag slipper det imorgon. Ska även köpa halstabletter och nässpray så vi har med oss. Nu längtar jag verkligen tills det bär iväg, till och med till den tråkiga bussresan dit ner och hem. För jag har något att längta till båda gångerna vi kommer fram. Först att komma fram till båten, och sedan att komma hem till Härnösand där jag får hämta min lilla Bam! iiiih, nu ska jag fixa nå fika innan älsklingen kommer ut ur duschen!:) ses
2009-01-03
 23:35:55

Skoter

När vi vaknade imorse sken solen för fullt och tanken slog oss att åka och pimpla. Så vi klädde på oss, åkte till macken för att köpa maggot, och for sedan vidare till mamma och pappa där vi fick fika i värmen. Tanken slog oss att åka och fiska imorgon istället när vi har hela dagen på oss istället för att bara sitta i någon timme innan jag skulle på jobbet. Så imorgon åker vi ut och pimplar ist, eftersom det tydligen skulle bli soligt då med. Idag följde jag istället med pappa ut och åkte skoter i lite över 1 timme. Så grymt skönt att få komma ut i naturen igen och slippa sitta inne i stan. Jag är absolut inte en stads människa. 
2009-01-03
 00:20:00

Jul, Nyår, Kryssning, Astor, Bam

Detta kommer bli ett långt men intressant inlägg för er som orkar läsa. Jul och nyår har varit helt perfekt. Julen firades med våra familjer och släkt, som inte bara firade julafton, utan även vår förlovning med massa kramar och skratt. Nyår firades med de bästa vännerna man kan ha ute hos Patrik. Det var helt perfekt, trevligt folk, "champagne" och fina fyrverkerier, precis som en nyår ska vara. Så om jag ska säga min mening, så tror jag att 2009 kommer bli ett bra år. Det nya året inleds med att åka på kryssning till Tallinn den 6.e Januari, vilket är om 3 dagar (klockan är efter 12). Bussen går 08.20 från busstationen, sedan bär det av ner till Stockholm där Tallink Silja väntar. På båten kommer vi gå på spa, äta middags buffé, spela på casino, sitta i baren, ta en drink och bara njuta av livet. Vi ska även gå en runda i Tallinn och kolla in staden innan vi beger oss tillbaka till båten som ska ta oss hem tills på torsdag. En kort beskrivning av vår resa, mer detaljerat kommer sedan. Detta kommer bli ett minne för livet, och sånt älskar jag. Jag ska sedan, äntligen, berätta om Astor som så många undrar över. Hur blev det? Jo, Astor har fått hamna hos deras vänner. Men jag är inte ledsen för det, eftersom det var jag som ringde och sa att vi inte kunde ta honom. Just för att vi har hittat en annan liten krabat som vi ska få ta. Han bor här i Härnösand, bara någon km bort om ens det. Vi var och hälsade på honom ikväll, och jag blev kär direkt. Underbar liten vovse var han. Och till min stora förvåning så kände Matte hennes pojkvän, dom hade visst jobbat tillsammans. Precis som Astors ägare hade dessa fått barn och hade två hundar, varav en var 2 år och väldigt pigg. En chihuahua blandis som hette Bam. Han är inte så liten som en chihuahua som man kanske får för sig, men han är liten, såklart. Han var döpt efter Bam Margera, som säkert många av er vet vem det är. Det kommer bilder på honom senare såklart, massor av bilder! Men här nedan finns en bild på honom, killen som kommer hem till oss på torsdag kväll när vi kommer hem från Tallinn. På bilden ser han lite ut som en tax (hehe) men så är han inte i verkligheten. Jag längtar nästan tills jag kommer hem nu!