2008-05-30
 16:54:06

Hatar klänningar!!!!!!

hej!
Måste bara erkänna att jag hatar klänningar fast endå inte.. Idag är det tivoli och Zandra fyller år, Gratiis på hon :D Tur att man har Fia vad skulle jag gjort annars? jamenar jag förstår mig inte riktigt på hur hon kan vara så lungn när det är panik osv.. hehe Gullig tjej de där :) Just nu sitter Fia och syr upp min klänning..
mycket snällt mycket snällt ;p
Näää måste dra fia ropar och vi ska fixa lite saker vi har lite brådis :D
Ha en bäst kväll! / Frida ljunggren!
2008-05-29
 16:13:11

Drömläge

Kom precis hem från Kerstin Caap. Och ni förstår inte hur mysigt dem hade det i stugan!?
Usch, drömläge! Där skulle jag lätt kunna bo, och vet ni? vi fick massa fika också ;)
haha! prinsesstårta och grejer =) det var gott.

Salka tog sig ett bad också, kallt? mja, jag skulle tro det. Men hon sa att hon lätt kunde hoppa i och simma igen. Sedan paddlade Sanna, Anna och Lollo lite kanot också=) De kraschade in i stenar och vinglade lite från början, men sedan kom de in i det hela och allt gick bra.

Känns verkligen att det är nära studenten nu! Åh, jag längtar. Men ändå inte.
Och Jennie, kommer du inte hem snart så jag kan få lite mat? (A)
2008-05-29
 11:37:49

Fika? det vore ju gott!

Vaknade för ett tag sedan och väntar nu på skjuts. Matte skulle plocka upp mig påvägen till skolan :) Snällt va? Ja, iaf så ska vi Hälsa Harmoni och Rörelse till Kerstin idag och göra...? jag vet inte, men något kommer vi nog göra. Kanske fika? de vore ju gott! :) Dom flesta ska cykla dit från skolan, men jag får inte eftersom jag har lunginflammation...igen. Så jag ska åka dit och kolla om någon åker bil, eller om jag måste gå eller något. Men nu kommer nog Älskling snart så jag måste kila ner! PUSS
2008-05-28
 17:00:48

VG

Samantha ringde och väckte mig runt 11 och ville att jag skulle med henne på stan.
Så jag klev upp och åkte ner till stan. Sedan följde hon med mig och åt mat,
pastasås
- ett måste innan man tar studenten!

Sedan var det en lektion, svenska. Då vi fick veta betyget. Inget man inte kunde missat. Fick iaf VG. Vilket var skönt :) Så nu ska jag bara göra personporträttet om Mattias igen, eftersom min dator fortfarande vägrar att starta :/ Menmen! Jag hoppas att Jennie kommer och hälsar på mig sedan? ;) PUSS
image410
2008-05-27
 17:02:21

Murberget

image409
Murberget
Foto: Jag


2008-05-26
 17:54:14

Vårdkasen


image408
Vårdkasen
Foto: Jag
2008-05-23
 17:16:31

pArtY

Ikväll blir det tjejerna :D Vad ska ni göra ikv?
2008-05-23
 11:37:33

Provet gick bra

Det kändes som att provet gick bra idag. Men oftast när jag känner så går det åt fel håll.
Satt och pluggade flera timmar igår faktiskt. Har nog inte pluggat så mycket till en och samma sak på länge. Kunde inte sova på hela natten heller, utan låg vaken och hostade sönder. Konstigt nog kunde Matte sova ändå..men nu ska jag lägga mig och vila en stund så jag inte somnar gåendes. Gick till och med till fel dörr när jag kom hem, haha..pinsamt. Då är man trött!
Godnatt.
image407
2008-05-22
 17:11:28

Cykla Plugga Och Studenten

Tänka sig vad dyr studenten kommer att bli.
Tycker synd om mamma och pappa som får betala allt nu när jag inte har något jobb..

Jag och Matte har faktiskt cyklat runt näs och lite till idag, duktigt gjort av oss tycker jag. Det är ju trotts allt en bra bit :) Men nu måste jag sätta igång med psykologin eftersom jag har ett prov att göra imorgon som jag måste klara! Så see you later!

Blev sugen att köpa den här från H&M, vad tycker ni? var den inte söt då =)
image405
2008-05-21
 17:59:54

Båtbygge

Det känns verkligen att studenten närmar sig nu! Studentknäppning på måndag, båtbygget, dansen, monumentet etc är på gång och det är snart mösspåtagning på torget. Hur roligt låter inte det? och för att inte tala om student festerna! haha. Känns inte som vi festar lika mycket iår som förra året, eller så är det bara jag? men det kommer väl efter den 28.e då de sätter alla betyg! haha =) Ska ha mitt sista prov på fredag i psykologi, sedan är det mesta slut? har pluggat jätte bra den här veckan! *stolt*
Har alla student och balgrejer klara, ska bara köpa något halsband att ha, något förslag på vad som kan passa till studentkänningen? KLICKA HÄR

Vi byggde på vår tävlingsbåt idag, och det gick faktsikt rätt bra. Vi har ju våra idéer! ska inte avslöja något här eftersom någon kan sno våran idé! haha :D Ne nu ska jag äta något, ta en joggingtur och sedan plugga vidare till mitt prov :) Ha en super bra kväll så hörs vi lite senare!

image404

Det har hänt en tragisk olycka i Älandsbro! Läs här
det är hemskt..
2008-05-20
 17:35:55

Hjälp

Är det bara för mig som designen har blivit helt sne?
På vissa datorer ser det bra ut, på vissa är den helt sne : \
2008-05-20
 17:32:25

Ärlighetstest

Sitter och puggar lite, tog just en pause och kikade om jag fått något mail från It-enheten. Väntar på svar om de kan hjälpa mig med en strömkabel till min dator!
Fick ett svar där han sa att jag skulle fråga en annan person, vilket jag gjorde och väntar nu på svar från denna.
Hittade ett ärlighetstest nyss, gör den ni med och se hur ärliga ni är! :) Klicka HÄR

image403
2008-05-19
 19:01:32

Pluggis

Idag har jag skickat in TVÅ arbeten till skolan vilket känns jätte skönt. Känner mig lika glad som jag var här nedan. Haha! Väldigt duktigt av mig att plugga tycker jag :) Men det är sååå mycket kvar! Känns som jag kommer få sitta hela veckan och plugga....kul? nej, men behövligt. Snart är allt slut! =)
Ha en bra dag!
image402
2008-05-19
 13:08:54

Äventyr på en skogsväg

Igår blev det grillat hos mamma och pappa, det godaste jag ätit på länge!
Innan vi åkte dit så var vi i stugan en stund och drog för väggen ifall det skulle bli regn osv. Sedan tog vi en sväng med bilen och kollade in lite nya vägar vi inte hade varit på. Och tro mig när jag säger att vi åkte 2,5 km rakt in i skogen på en smal skogsväg som aldrig verkade ta slut. Vi åkte upp på ett berg (vägen gick över klipporna) och ner för den igen, as brant och smal väg! Tillslut kom vi fram till en sommarstuga längst ut på udden. Det var jätte mysigt där, men de som bodde där blev lite paff när det kom ut en bil dit. Haha, tur dom var snälla och inte några surisar :) Så vi pratade lite med dem, sen åkte vi tillbaka hela vägen och kikade på några andra småvägar vi hittade påvägen ut. Och tillslut så åkte vi och käkade hos mor och far :) Nu ska jag sätta igång och plugga, igen! Ha de bra.
image394
2008-05-18
 13:35:46

Studentklänning

Fick ett samtal av mamma igårmorse, hon var på stan och hade kikat på lite studentklänningar åt mig. Så hon hämtade upp mig och vi åkte ner och kikade. Hittade en på h&m som var ganska intressant. Men som tur var så testade jag den klänningen som jag blev kär i på Vero också. Och gissa vad, den satt bättre nu än då jag testade den första gången.

Jag älskar den! och....jag köpte den! :)
500 kr fattigare, och det är jag glad för!
image391


2008-05-18
 13:30:44

Kom att tänka på HVK

Igår fyllde Jocke 19 år. Det blev partyparty, badhus och därefter krogen och kebabrulle :)
Det blev en trevlig kväll! Skulle lätt göra om den. Ska snart ut till stugan och fortsätta med vårt bygge, och sedan till mor och far och grilla. GOTT!

Jag satt och kollade på lite bilder, och kikade in på HVK's hemsida. Hittade några fina minnen där ifrån Vännäs etc. Saknar den tiden, och skrattar lika mycket varje gång jag ser den här bilden!
image388
Gamen Games 2005

image389
Servemottagning
2008-05-17
 00:24:40

Down

Känner mig as depp helt plötsligt. Från jätte glad till nere, hur kan det komma sig? Jag vet inte. Tjejerna ville gå ut ikväll, så vi satt här hemma och fördrinkade lite. Eller dom gjorde..jag satt och fixade med mina slingor. Blev riktigt bra! Tack för hjälpen. Nu sitter jag hemma igen efter att ha följt med tjejerna till någon fest här nedanför. Det sög verkligen så jag gick hem och tjejerna fortsatte sin resa mot Kim. Jag vet inte, men jag mår typ illa :s Hoppas på att Matte kommer hem snart, i alla fall att han inte kommer hem imorgonbitti! vilket det lär sluta med om jag känner honom rätt :) haha! sötnosen min, som jag älskar honom. Han ska fixa till tatueringen nu ikväll, så vi får se hur lång tid det tar. Jag tror jag börjar bli mer sjuk ;/ Fryser som en isbit i frysen! ska sova nu, så kanske jag mår bättre imorn då vi ska fira Jocke. Sry om jag var tråkig tjejer, men jag var inte alls på humör idag :/ Lägger ut en bild på hur håret blev sedan:) Ne nu skriver jag bara ur mina tankar, så nu ska jag krypa ner i sängen och försöka sova, godnatt.
image392
2008-05-16
 18:45:31

hahaha

Just nu känner jag mig jätte glad av någon anledning. Jag vet inte varför, det bara är så! Ikväll kommer Tove, ska slinga håret =) Hoppas de blir bra, vilket det alltid blir när Tovsan är i närheten! eller?;)

Var på Västanå och red med Hälsa Harmoni och Rörelse idag.
Eftersom det bara var jag och Sanna som hade ridkunskaper så fick jag vara ledare jag med. Fick den hästen som var starkast, tjurigast och piggast. Mummms, skapligt ont i händerna jag hade efteråt när vi äntligen kom tillbaka och jag fick byta häst ;D haha! Men det var skoj, skönt att inte bara sitta i skolan :)

Måste nämna att Toppen-Du är ful, är en skön låt. ANNELI, Toppen - Gräset är grönt, minnen?;D

2008-05-15
 17:04:35

Balkongen


image393
Västraringvägen
Foto: Jag
2008-05-14
 23:01:56

Långtråkigt


image387
Jag
Foto: Jennie
2008-05-14
 17:47:14

Datorjävel......

Det vibrerar i hela huset lite då och då. Dom spränger som bara den! Känns som jordbävning eller nått..Jaha, provet gick bra idag, vilket var väldigt skönt! Men sedan har jag fått det problemet att min strömkabel till datorn inte funkar..jävla bärbara saker. KUL, jag som ska lämna in massa arbeten till skolan nu innan den 28.e då dom sätter alla betyg. Någon som har en strömkabel till en hp laptop liggandes som jag kan få köpa för en billig slant? VORE GULD!!!!!!!!!!!!!


Det är iaf besöksrekord idag IGEN =) ni är bra duktiga ni :)
2008-05-13
 23:42:22

Inte min dag

Den här dagen var inte gjord för mig. Det började med att jag skär mig på kniven när jag ska skära upp en tomat vi ska ha till mackorna. När det väl slutat blöda och jag ska börja äta ramlar gurkskivan ner i mjölken. Jag tar upp den och ska fortsätta äta, så ramlar allt som finns på mackan av och ner på bordet. Så jag blev less och ville inte äta nå mer och skulle ta en klunk mjölk...som var gammal. Det slutade iaf med att jag åt upp mackan och kokade ett ägg och åt. Dagen fortsätter med att jag stressar i mig mitt ägg och skyndar mig till lektionen som börjar 12.10. Jag kommer 5 minuter försent och inser när jag kommer in i klassrummet att vi inte har någon lektion utan börjar 13.45. Som tur var var Ida också där omedveten om att vi inte hade någon lektion så vi satte oss och pluggade lite, eller hon pluggade och jag kollade på! ;) När lektionen väl var slut ringde jag 500 gånger till Matte för att jag inte orkade gå hem, men han hade tappat bort mobilen och svarade inte. Dock har han hittat den nu igen som tur är. Klantig som jag var glömde jag busskortet hemma i all stress. Men som tur var så följde Tove med så vi fick skjuts av hennes mamma :) Hundkursen gick iaf skapligt bra, jag fick till och med med mig glass hem som tröst för min dåliga dag, tack! Verkligen inte min dag!
2008-05-12
 22:31:12

Myskväll


image384
Värmeljus
Foto: Jag
2008-05-12
 10:53:47

Dags för plugg

Idag blir det till att plugga! Tråkigt när det är så pass fint väder ute, men det måste göras. Snart sätts betygen och då är det för sent att göra något åt det hela. Men vi ska nog ut till stugan och mäta lite till på vår blivande lilla villa:) Längtar faktiskt tills det är klart och man får inreda allt. Vi har faktsikt redan planerat hur vi ska ha det! ;P Blir tråkigt att sälja lägenheten ändå alltså, ja trivs bra här med.
En underbar lägenhet! Nära till allt och inte långt om man vill ut på landet, men det blir nog bra ändå.

Nej, nu måste jag sätta igång så jag får något gjort.
Måste äta någon frukost också! Hoppas ni får en underbar dag :)
image381
2008-05-12
 00:12:23

Vår


image380
Båt
Foto: Jag

2008-05-12
 00:00:04

Lång helg


image379
2008-05-09
 17:40:38

Farfar 80 år

Idag fyller farfar 80 år, grattis till dig! :) Så nu ska vi åka ut till deras stuga och äta gómat! Grillat och potatisgratäng, sallad och massa annat gott =) Längtar verkligen för jag är jätte hungrig :/  Blev en jobbig dag i Birsta, hur varmt som helst och jätte mycket folk som vanligt. Men jag hittade iaf mina skor, som fanns kvar! Jag tycker dom var söta, och ett superbra pris, eftersom jag inte är en tjej som går i högklackat. Det är inte min stil riktigt de där..men de här skorna hade faktsikt en liten klack, så det går helt okej! Nu måste vi åka så dom slipper vänta på oss! Hoppas ni får en underbar kväll !
image378
2008-05-09
 11:24:04

Utslagen Hjälte


image377
Mattias
Foto: Jag
2008-05-08
 12:03:51

Ny morgon och utan röst

Jag vaknade jätte tidigt imorse av att jag hade slem ihalsen och snor i näsan så jag knappt kunde andas. Så jag sprang upp och snöt mig, så när jag skulle säga till Matte att jag skulle ringa och sjukanmäla mig....så hade jag ingen röst? Så han fick ringa och sjukanmäla mig istället, dom hade ju inte hört vad jag ville få fram av mina viskande ord. Har i alla fall hittat en hårfärg och frisyr jag vill ha till balen nu. Men jag vet inte om det är något speciellt man måste göra för att kunna få det så pass ljust. Jag menar så det int blir orange eller nått, haha! Har ni något tips?
image375
2008-05-08
 00:45:01

Sovdags

Nej nu är det sovdags för min del. Ögon och näsa rinner som forsar i skogen och nysarna är så hårda att jag får ont i bröstet. Har även fått hosta och slem i halsen, vilket gör det hela extra jobbigt. Måste gå och sova nu så jag blir frisk någongång. Ska ta en kopp varmt honungsvatten först, det lugnar hostan lite och jag får inte lika ont i bröstet. Jag som hade hoppats på att få känna smaken av farfar och Sivs mat som de ska bjuda oss på. Det bjuds på massa god mat eftersom att farfar fyller 80 år på fredag. Men den stora uppvaktningen blir den 31 Maj, då Mats fyller 50 år och farfar nu fyllt 80 år, etthundratrettioårsjubileum. Det ska bli trevligt att få vara med på! Nej, nu säger jag godnatt och hoppas på att ni inte drömmer några hemska drömmar inatt :)
2008-05-08
 00:22:40

Vinst

Vann en ny design hos CarroSvan=) Tack!
Tycker att ni ska ta er en titt på youtubeklippet här under!
Dom är grymma!

2008-05-07
 23:55:01

Grymma Dansare!

2008-05-07
 23:31:43

Design

Nu har Rickard och Tobias fått en ny design.
image373

Och även Jennifer och Josefine.
Hoppas ni blev nöjda? :)
image374
2008-05-07
 17:43:25

Panik

Jag skulle behöva alla råd jag kan få av alla just nu.
Till att börja med skulle jag vara tacksam för minsta lilla jobb som jag kan tjäna en peng på, har du något tips?! Det är den grejen som är mest aktuellt just nu, har lite små panik sådär. Får jag inte tag på något så kommer jag få flytta hem...nästa månad? min värsta mardröm..


Den andra grejen som inte är lika aktuellt är en studentklänning och ett par bra skor till balklänningen. Kan inte gå i högklackat med smal klack, så helst inte det tack! ;)
Hittade två stycken klänningar jag fastnade för, vad tycker ni? Självklart är det den vita av dem som jag ska köpa isåfall :)
1
2
2008-05-07
 09:57:15

Sjukling

Nu är det bara att vänta på att arbetsintervjugubben hör av sig inom 1-2 veckor. Intervjun gick bra så nu hoppas jag på att få lite extra arbete!
Har precis betalat min jäkla böter på 500 kr så nu har jag ingen kvar
, skönt!
Dom borde skaffa sig ett liv de små rackarna :/

Sitter hemma från skolan idag, igen. Känns som jag varit hemma från skolan mycket nu. Men jag har ju en anledning som jag inte kan komma ifrån, min hals. Fick tväront i halsen igårkväll när jag låg och kikade på tv, sen fortsatte det. Igårmorse när jag vaknade var min hals så uppsvullen att det kändes som att jag hade en golfboll på höger sida av halsen. Det kändes t.o.m på utsidan.
Så jag har proppat i mig halstabletter och varmt honungsvatten för att bli frisk, vilket inte verkade gå så bra!
Så nu sitter jag här med rinnande ögon, nyser, hostar och har jätte ont i halsen. Någon som har ett bra tips på vad man kan göra för att bli frisk?

image366 
Inge gammal bild eller så. Minns du Tove? =)
2008-05-06
 17:27:42

LÄS TJEJER! "Bh ger unga tjejer hängbröst"

http://www.aftonbladet.se/kvinna/article2210713.ab

Jag skulle nog kunna, men jag vill inte.
Tänk bara på morgonen när man småspringer ner för tapporna.
Man får ju hålla i dem så det inte dunsar och gör så ont!? :/
Skulle ni kunna hoppa över den?
2008-05-06
 11:33:40

Mitt kusinbarn Callie! :)

image365

Vi saknar er!
2008-05-06
 11:08:25

Arbetsintervju

Idag ska jag på arbetsintervju. Hoppas det går bra :) Behöver verkligen ett jobb nu om jag ska kunna klara mig. Snart studenten och då står man där och inte vet vad man ska göra :\ Har några små ideér om jobb, så ska åka till dessa ställen idag efter min intervju :) Har precis suttit och pluggat lite, vilket jag tycker var väldigt bra gjort såhär på morgonen! Så nu ska jag ta och åka iväg till skolan och fortsätta sitta vid datorn! Ha en bra dag, och håll tummarna för mig! ;)

Btw, ikväll är det hundkurs!! ;) Det roligaste som finns. Speciellt nu när vi får hålla på med agility! Sedan får vi träffa Annikas valp ikväll också =) SÖöööt, hare!
2008-05-03
 17:14:57

1 år tillsammans och fortfarande lika kär

image361

Tänkte bara meddela att klockan 00.01 inatt,
så har jag och älsklingen varit tillsammans i 1 år :)

Jag tycker om när du håller min haka i din hand och säger att jag har fina läppar,
när du nyper i mina kinder och vill nypa så hårt att det gör ont.
När du kallar mig för älskling så många gånger per dag att jag tröttnar,
så älskar jag dig ännu mer. Och även fast jag lådsas sura så ler jag.


Jag känner mig trygg med dina armar runt mig när jag sover.
Jag älskar dina charmiga ögon när du skrattar hysteriskt.
Allt underbart roligt vill jag göra med dig, jag vill se med samma
ögon och förstå med samma tankar.
Det är märkligt att vi är så olika fast ändå så lika.
Jag vill alltid vara din, och jag hoppas du vill detsamma.


Tänka sig att jag älskar dig lika mycket då som nu:)
pusssssss <3
2008-05-02
 18:11:09

Ändrade planer

Nu såhär efter några timmar så har jag och Jennie kommit fram till att vi ska följa med Tobbe och Rickard till mellanholmen och softa istället. Istället för att bara sitta inne och fetta oss med chips liksom, skönt väder ute. Dock regnar det lite nu men det slutar nog snart, det är ju inte direkt kallt ute :) Så hoppas alla ni läsare får en underbar och mysig kväll, för det hade jag tänkt att ha! Blir inte så sent eftersom jag ska upp 6 imorgon och åka och tanka, hämta Frida och åka till hundutställningen. Vi ska hjälpa till =) Men nu kommer Jennie snart så ska ta och ta på mig nå kläder =) Ha det bra!

2008-05-02
 13:54:17

Fredag

image360