2009-10-30
 11:04:21

Rösta!

2009-10-29
 18:10:46

OH HAPPYDAY !

Jag verkligen älskar allt just nu. ÄNTLIGEN har jag hittat min dröm leverantör! Har sökt över 1 månad, men ingen har haft dem skorna jag verkligen velat ha för just mitt företag. Kom in på en sida av en slump, där dom plötsligt hade just dem skorna jag är ute efter, och just mina storlekar. Och utan att man måste beställa 1000 par av en modell. Kan det bli bättre? NEJ, jag tror faktsikt inte det. Det här är jag värd efter allt letande i alla länder. TACK, du som uppfann denna hemsida!

Efter att ha suttit och sökt ihjäl mig hela dagen så är nu min kväll räddad. Ingen kan förstöra den nu! Nu ska jag och älsklingen äta mina grymt goda varma mackor ;) Sees!

2009-10-23
 10:33:49

Ögonlock och ögonlock

I förrgår vaknade jag med ont i ögonlocket, det var lite svullet. Gick över i stort sätt på dagen. Igår vaknade jag med ett mer svällt öga som gick över lite över dagen. IDAG vaknade jag som ett missfoster. Mitt ögonlock är x10 i size och jag vill inte visa mig ute alls. Synd barra att jag måste på systemet åt Jennie, GLASÖGON on. Och synd bara att jag jobbar på restaurang som servitris, så jag syns hela tiden, och inte kan gå med glasögon på mig. Jag hoppas att det går över så jag kan jobba..för jag kan inte visa mig såhär, pinsamt.
2009-10-22
 14:47:15

I gotta feeling..

That tonight's gonna be a good night
That tonight's gonna be a good night
That tonight's gonna be a good good night


HAPPYDAY. IfuckingLoveYouYouAreAwsomeHoney
2009-10-20
 12:17:31

:D

Igår var en skön dag. Tog bussen ut till Älandsbro med syster, vi tog en uteritt med hästarna, åt god mat och bara tog det lugnt. Sedan åkte jag och älsklingen hem, och nyfikna som vi var var vi ju tvungen att kolla var branden kom ifrån. Sjukt hemskt..dom mister ju allt i huset, alla saker och alla minnen. Alla klarade sig som tur var! Idag fick jag hem brev att jag har paket att hämta på posten, mmm äntligen mina skor! :D Ska snart ta en promenad ner och hämta dem =) håller tummarna på att jag kan ha dem!
2009-10-16
 10:02:50

FYND!

Igår fyndade jag rejält. Jag köpte två par skor för 300kr, inte alls farligt mycket för dessa nya skor.
Jag kan inte mer än älska dem, vad tycker ni?
2009-10-14
 10:29:08

Nu är hösten här


Blad
Foto: Jag
2009-10-12
 11:10:02

Bam


Bam
Foto: Jag
2009-10-09
 10:26:26

Ja må hon leva!

Grattis Tove!!!
Man måste ju säga ÄNTLIGEN, äntligen har du blivit 18 år och kan följa med oss andra på krogen. Hoppas du får en underbar dag, vi ses ikväll när jag slutat!  Kram

En för tidig drink från mig till dig!
Foto: Jag
2009-10-09
 10:22:01

Fotografering

Idag har jag mer tid för att fotografera. Blev ingenting igår eftersom jag hela tiden hade något att göra, plus att jag fick jobba. Ikväll ska jag jobba till kl. 22, hoppas det är lugnt så att jag får gå klockan 21. Ska ju ut till älandsbro och fira "lilla" Tove som äntligen blir hel 18 år och kan följa med oss stora flickor in på krogen:) Det blir nog skoj! Nu ska jag göra lunch tills älsklingen kommer hem. ciao!

Fjärilshuset
Foto: Jag
2009-10-08
 12:00:30

Kattunge


Kattunge
Foto: Jag
2009-10-08
 10:35:01

Mmmm fin dag

Idag skiner solen, men det är ändå kallt ute. Funderar på att dra ut och fotografera lite, om jag hinner. Har mycket att hinna med idag känns det som! Först ska jag göra lunch tills Matte kommer hem om 20 min. Det blir hamburgare! Sedan ska jag försöka få upp Jennie ur sängen, och likaså Alexandra. Vi ska ner på stan och köpa lite presenter, eller present..något ska vi väl kunna hitta tycker man! Senare ska jag kika på Linda och Viktors lägenhet, ska bli sjukt kul med dem som grannar! Kommer hänga där jämt ;) Hoppas dom inte blir less på mig (A) haha! Jaja, nu ska jag ringa och väcka mina kära vänner så vi kommer iväg någongång! Seeeyou!
2009-10-05
 09:50:03

Idag gäller det

Det är idag som det gäller. Älsklingen kunde inte ta ledigt, men det är tur att jag har en arbetslös vän som kan följa med mig istället. Tack Jennie!=) Jag är nervös, riktigt nervös. Jag vet egentligen inte varför, men det är lite läskigt..har vaknat flera gånger om inatt, trott att det är nästa dag (Måndag) och att det är dags. Men det var fortfarande mitt i natten..nu ska jag göra lite lunch, håll tummarna för mig! vi ses!
2009-10-02
 12:05:26

Frost

Imorse var det kallt, det var frost på bilen. Nu är verkligen hösten påväg hit igen, det känns! Man fryser mest hela tiden men ändå är det rätt skönt. Det blir en sån annorlunda luft på nå vis, kall och lätt att andas. Det känns som att den innehåller dubbelt så mycket syre som på sommaren då det är varmt. Det ska ändå bli rätt mysigt med vinter tycker jag, men jag skulle absolut inte tacka nej till en utlandsresa. Vad föredrar ni? Sommar eller Vinter?
2009-10-02
 12:01:37

Vem var du, Göran?

Igår när jag hämtade Jennie och vi var påväg ut från hennes gata för att åka och handla, så ser vi en man liggandes på marken. Vi vänder såklart och åker dit för att hjälpa honom. Där står en annan man och kvinna och tittar på honom, och frågar oss: "Vet ni vad är för fel på honom?". Vi säger direkt, Ring Ambulansen! Vilket han gjorde. Mannen som låg på marken såg ut att få ett epilepsi anfall och vi försökte få kontakt med honom och lugna honom tills ambulansen kom. Han hade även gjort illa sig i handen då han föll, så han blödde rejält ifrån den. Anfallet hann gå över innan ambulans kom, vi hittade en påse som var hans, full med hjärtmediciner som han just hämtat ut från apoteket. Att se en människa bara ligga där hjälplös är en hemsk känsla. Han var helt borta med blicken, och han verkade inte höra oss. Men vi pratade med honom ändå och var med honom hela tiden tills amulansen kom. Den här mannen var runt 70-80 år skulle jag gissa på. Vi vet hans förnamn, Göran. Men efternamnet är vi inte säkra på, vi vet på ett ungefär. Jag hoppas att vi kan få reda på vem du var, och få fråga hur du mår idag. Vi fick senare veta att han kunde fått hjärtstopp. Men ingen vet, förutom sjukhuset. Vi tänker på dig, Göran!