2008-08-31
 01:57:03

Kvällsprat

Har ingen aning om vad jag ska skriva just nu..kan ju börja med att berätta att jag nyss låg och kikade på Pearl Harbor. En film att rekomendera för er som inte sett den och tycker om krigsfilmer som tex. Andra Världskriget. Den får mig verkligen att tänka efter vad jag egentligen har, hur lyckligt lottad jag verkligen är och hur rädd jag ska vara om mina närmaste. Den får mig verkligen att tänka på alla små tjafs man kan ha med sin pojkvän eller familj som leder till ett bråk. Som egentligen är den töntigaste saken i världen. En sak som att.."det är din tur att diska!" , "Du hjälper aldrig till!", kan leda till ett bråk som i sin tur kan leda till något som inte alls var planerat. Man kanske mister förtroendet för varandra för en sån liten sak som växte och blev så stor att det orsakade det som ni fruktade mest, att mista den ni älskar. Var rädd om varandra, det är det enda jag kan säga. Man brukar ju säga att man inte vet vad man har förrän man mister det. Säg hellre förlåt till varandra, än att var för tuff för att visa att ni också har känslor. Det kommer jag göra, för jag är lyckligt lottad som har alla mina vänner, min pojkvän/sambo, min familj och min släkt. Det är allt som jag behöver för att kunna leva, Kärlek från dem jag älskar mest av allt. Var rädd om er!
2008-08-30
 00:30:50

Virus Alert!

Fick virus på min dator ikväll, så himla drygt. Någon mer som blivit drabbad av "Virus Alert"? Är iaf ute i stugan nu, så skönt att komma ifrån stan ett tag. Så himla lugn och tyst här ute. Det enda man hör när man går ut är havet och blåsten i trädkronorna. Kan livet bli bättre? :)

Det var förresten 2 st som dog i krocken igår :/
2008-08-29
 13:10:22

Sofia


Jag
Foto: Jennie
2008-08-28
 14:09:19

Krock i Älandsbro

Det har regnat i stort sätt hela dagen. Det blev avbrott 2 gånger på radion för att berätta om alla översvämningar och avspärrade vägar. En buss som krockat med en personbil + lastbil i Älandsbro och...ja. Det regnar ju inte lite heller! Usch, börjar bli förkyld igen också. Hade ont i halsen igårväll och imorse, men jag har slutat nysa. Inte lika mycket som förut iaf, kanske ett gott tecken? Hoppas det:) Jag hoppas verkligen det gick bra med krocken hemma i älskade Älandsbro :/
Hoppas det inte är någon man känner..

Jag läste om krocken i Älandsbro nu.
Ett farligt ställe det där..Har hänt mycket olyckor just i den utfarten. Kvinnan i personbilen dog, busschauffören är allvarligt skadad och man vet inte om det går att rädda honom. Utöver det har utterligare 5 personer försts till sjukhus.
Läs mer HÄR och HÄR
2008-08-28
 14:02:10

Ny Design

Nu har Lena och Malin fått en ny design. (Klicka!)

2008-08-27
 22:37:23

Städad garderob!


2008-08-27
 00:06:31

Eld


Brasa
Foto: Jag
2008-08-26
 18:38:19

Yngel

Låg i sängen och filosoferade en stund för ett tag sedan. Tittade på fiskarna som simmade omkring i akvariet och bara kände hur avslappnad jag var i hela kroppen. Då jag plötsligt såg ett yngel? så jag klev upp och kollade lite närmare, och såg 2 st till. När jag sedan kollade på ett annat ställe i akvariumet så upptäckte jag ca 20 st till? Omg, hur kom dom dit liksom? Tyckte nyss jag var där och tittade och gav dem mat, och då fanns dem ju inte? Glad som man blev skyndade jag mig att göra iordning ett litet yngelakvarium så dem inte skulle bli uppätna av de andra. Så nu simmar de tillsammans och ser lyckliga ut. Kanske ska berätta att det var Mollyyngel också, två olika sorter. En Dalmatinermolly och en...som jag faktsikt inte vet vad det är för någon.
Någon annan som vet vad det är för sorts Molly?

2008-08-26
 03:11:53

Snättsundet


Snättsundet
Foto: Jag
2008-08-26
 03:10:56

Anka


Anka
Foto: Jag
2008-08-25
 16:38:03

Birsta

Idag var vi som sagt i Birsta. Tyvärr kunde inte Emma och Johan följa med dit ner, men vi ses ju ikväll:) Nu har vi köpt en Ps3, så älsklingen äntligen kan sluta tjata om att få spela. Haha! Sedan har vi köpt 3 par skor, varav jag har två. Och massa kläder, det behövdes verkligen! Ett skoställ har vi inhandlat också. Hm, vad har vi köpt mer..jo! en chipsskål och lite småsaker köpte jag på ikea också! :) Sedan tror jag inte att det är så mycket mer.



2008-08-24
 23:10:34

Ps3

Nu har jag lagt upp lite bilder sedan ihelgen, ta och kika på dem! :)
Så nu ska jag duscha och lägga mig om en stund, eftersom vi ska till Birsta tidigt imorgon och shoppa loss lite. Tur att Emma följer med så jag inte behöver ha två suckande pojkar vid min sida om jag ska testa något. Tänkte köpa lite nya kläder, skor, ett ps3, en skohylla och lite annat. Sedan på kvällen ska vi på Sams och äta och ta någon drink med Emma och Johan:) Ska bli riktigt trevligt, och jag tycker faktiskt att jag och Matte är värda att äta fint för engångsskull ;) haha! Men nu ska jag ta och duscha. Godnatt!
2008-08-24
 22:25:31

Mixa


Mixa
Foto: Jag
2008-08-24
 22:16:23

Segelhelg




















Segelhelg med familjen
Foto: Jag
2008-08-24
 21:13:42

Segelhelg

Ja, som ni säkert har märk så har jag inte skrivit något under hela helgen. Men vi har varit ute och seglat med min älskade familj:) Vi har verkligen haft det supermysigt, och det kändes verkligen att vi behövde komma ut och bara få slappa. Inte tänka på något alls och bara vara. Äta massa gott och bara ligga och jäsa i solen. Bra väder har vi haft också, så inget har kunnat bli bättre! Lägger upp lite bilder snart. Ta gärna en titt på dem!:)

Måste förresten berätta att jag har varit duktig och inte bita på naglarna under hela helgen! :D
2008-08-21
 17:45:13

Regn


Regn
Foto: Jag
2008-08-21
 16:56:30

Tips för att sluta bita på naglarna

Först måste jag tacka för alla tips om hur jag ska sluta bita på naglarna.
Och som jag trodde så var jag verkligen inte ensam om det problemet.
Så för er som precis som jag försöker sluta bita på naglarna, här är  några tips:

* Stopp och väx

* Smörj dig med en illaluktande salva

* Åk till ett smutsigt ställe där du inte har tillgång till att tvätta dig

* Gör gelenaglar, dem blir då så hårda att du inte kan bita på dem.


* Börja jobba inom vården


* Ta hål i tungan

* Skaffa tandställning

* Måla dem i en snygg färg, så du inte vill bita sönder dem

Jag tror dock att jag skippar det där med att ta hål i tungan och att skaffa tandställning, eftersom jag redan har raka tänder=) Men resten ska jag testa!
Vad ska ni andra testa?
2008-08-19
 22:03:18

Sluta bita på naglarna, hjälp?

Jag skulle behöva lite hjälp utav er läsare..
Jag vet att det inte bara är jag som lider av problemet att inte kunna sluta bita på naglarna. Så för er som lyckats sluta, hur gjorde ni?! Har försökt i flera flera år nu, och varje gång säger jag till mig att det verkligen var sista gången jag bet. Men så går det bara några dagar så är jag där igen, med smärta för att jag bitit för långt in.  Jag behöver verkligen tips för att sluta bita på mina naglar, hjälp?
2008-08-19
 11:09:15

Mamma Mia, vilken folkfest!

Faktum med att vi skulle hyra film så kom Malin i sista sekunden på att vi skulle gå på bio och se Mamma Mia. Vi kollade på klockan som var 18.00, och bion skulle börja 18.30. Vilken tajming! ;P Så vi parkerade, tog ut pengar och betalade in oss. Självklart köpte vi den största popcornskålen som fanns, och varsin dricka. Jag tror nog att det här var den bästa film jag sett. Vi satt och log genom hela filmen, och kankse någon tår kom fram i ögonvrån ibland..känslig som man är! Och inte nog med det så blev jag bjuden på hela kalaset av Malin=) Tack! Jag kan starkt rekomendera den här filmen för er som inte sett den.

Och för er som redan sett den, vad tyckte ni?

2008-08-18
 17:50:34

Filmväder

Vilket skitväder det är idag..det har regnat precis hela dagen tillochfrån.
Så nu ska jag och Mallabus åka och hyra en film och mysa! =) Sees!
2008-08-18
 17:49:18

Lördagkväll





2008-08-17
 21:49:51

Tusse


Tusse
Foto: Jag
2008-08-16
 13:35:14

Amy Mcdonald



Här har vi en till helt underbar sångerska som borde komma mycket längre än vad hon redan har gjort. Blir så glad när jag hör den här låten!
2008-08-15
 18:00:35

Känner på mig

Att kvällen kommer bli hur bra som helst imorgon!
Vad kan man mer önska sig än roliga tjejer? inget.
SaraG det är du och jag på singstar!! ;)
2008-08-15
 17:37:18

Blåbär


Blåbär
Foto: Jag
2008-08-15
 17:32:32

Kvällen blir lugn

Ikväll blir det en lugn kväll tillsammans med Lena och Emelie är det tänkt. Se på någon film och kanske äta lite gósaker=)) det är ju aldrig helt fel? Känns som att det kommer bli en mysig kväll. Vi tre har alltid så mycket roligt att prata om, vilket inte gör det hela sämre. Och imorgon är der crusing i Härnösand och rätt fett med fest=) haha! Då blir det till att umgås med tjejerna och sjunga singstar i fulla muggar! Det är våran grej liksom! Hoppas ni andra får en härlig kväll också! nu ska jag och Nomy (i högtalarna) fortsätta att ligga här och softa ett tag tills Lena och Älsklingen slutat jobba, och Emelie har ätit upp...som kan ta ett bra tag! (hon är lite långsam av sig, men vi älskar henne ändå) =)) sees!

2008-08-14
 16:08:32

Langos

Igår gjorde jag och Jennie Langos. Och nog tror jag dem flesta vet vad det är för något!:) Dem var faktiskt inte alls svåra att göra, och dom smakade faktiskt precis som på marknaden. Tänkt att även de ointelligentaste tjejerna kan lyckas med langos ;) haha! Eller vad säger du Jennie?


Just nu känner jag bara för att få vara ensam. Eller med en person jag verkligen litar på. Som betydet mycket för mig. P, jag saknar dig. Att få fundera på hur och vad jag verkligen vill med livet. Vart jag vill komma och hur jag vill leva. Känner mig så grymt besviken just nu att jag inte har ord för att kunna skriva ner mina känslor. Sviken kanske är rätt ord? ja, jag vet inte. Att det ibland ska kännas som att man inte hör hemma någonstans även fast man gör det, att inte känna sig hemma på riktigt...det känns konstigt. Att det ibland ska kännas som att spriten än viktigare än du själv. Att du ganska ofta får höra fula ord komma ur munnen på den person du älskar mest. Att ibland bara vilja gråta fast du inte vet varför. Att ibland känna dig så ensam att du kan höra en nål falla på 1km avstånd i ett tyst rum. Men ändå älska den personen så jävla mycket att du inte vet vad du ska ta dig till. Att älska den personen så mycket att du skulle kunna göra vad som helst för att få vara i närheten av honom/henne hela tiden. Så nära att du kan höra hjärtslagen och känna värmen. Att känna tryggheten. Du är jätte lycklig och lever ett underbart liv, men ändå kommer de dåliga känslorna fram ibland? Varför? 
2008-08-12
 18:34:44

Nomy - You Better Die Young



Hey little girl on your way to class
Loved by all cause you got that ass
cutest eyes and the greatest smile
for a year for a time for a litle while

Somebody told me that you got old
looking for someone thats made of gold
Hey litle girl on your way to class
In a year they'll be gone cause you are an ass

no one's gonna love you when you're old
Thats what they told you better stay young baby
No one's gonna care when you are gone
So if you're done you better die young baby

Hey litle girl on your way to prom
One litle night then your life is gone
All that you had is a fairytale
now you're standing alone wonder why did you fail

Somebody told me that you're ok
Somebody told me you passed away
Life aint comming back for you

no one's gonna love you when you're old
Thats what they told you better stay young baby
No one's gonna care when you are gone
So if you're done you better die young baby

Why dont they ever speek of you now
is it to much to do who gives a shit about you
Why do you reemember me now when you're old and you're blue
wont give a shit about you

One little boy on his way to school
No body likes him cause he's not cool
thin litle arms and a ugly smile
for a year for a time for a litle while

how could you leave him alone
Now when he's gone
no one's gonna love you when you're old
Thats what Im told you better stay young baby

No one's gonna care when you are gone
So if you're done you better die young baby
I cant love you anymore
I got so much to do wont give a shit about you
So baby now lately You remember me

No one's gonna care when you are gone
So if you're done you better die young baby
no one's gonna love you when you're old
Thats what they told you better stay young baby

No one's gonna care when you are gone
So if you're done you better die young baby


-"The only reason I like you now
 is because you reminds me of how much better I am".

//Nomy


2008-08-11
 20:54:33

Ny Design!

Nu har Linda fått en ny design! (klicka!)
2008-08-11
 20:28:14

Ny Design!

Nu har Anna fått en ny design! (klicka!)
2008-08-11
 19:25:06

Det var fest!

I lördags var det litt fest =) inte så lite heller, det var hur roligt som helst om man bortser från vissa saker! :D Tex som att min axel gick urled? hmm...tycker den ska sluta dampa och bli normal! Först var det iaf drinken med några söta flickor, masssa singstar och lite gitarr, sedan stan, krogen och sälsten. Fest i husvagn? lodigt, men hur trevligt och hur skoj som helst.KOm hem runt...6? 
I söndags var det bio med älsklingen, Batman!:) Den var helt okej faktiskt.

Hmm Linda, vad gör du?

Jag tycker iallafall att detta borde göras oftare!
2008-08-09
 13:54:42

Nomy




Jag tror inte det finns någon med så sköna låtar som Nomy.
Alla hans låtar en betydelse som tar sig in i hjärtat och själen. Nomy är en låtskrivare och sångare som gör allt själv. Han började med techno men gick över till rock där sången blivit hyllad lite överallt. Det är hans låtar som strömmar ut ur mina högtalare varje dag nu. Ta er tid och ladda ner låtarna och läs texten medans ni lyssnar på låten.
Vissa låtar berör verkligen!

Klicka HÄR för att komma till hemsidan. mmmmmmmm loveit!

2008-08-08
 15:11:30

Kräftor

Ikväll ska vi till mor och far och äta kräftor. Och hur gott är inte det? hur gott som helst. Längtar verkligen tills vi sätter oss och ska äta dem! ^^ Synd bara att det är ett tag kvar...Matte ska ju jobba till 20.15 först :(

2008-08-07
 19:14:03

Ny Design

Nu har Sara fått en ny design (Klicka!)
2008-08-07
 17:16:38

Åka utomlands, vart?

Är så sugen att reda utomlands snart. Så fort jag har pengar över till det!
Har ni något förslag till ett land som verkligen är värt att åka till?
Har faktiskt varit på Kreta engång för några år sedan, och där var det jätte mysigt. Men om jag ska åka utomlands nu, så vill jag verkligen komma till ett land där pengarna är värda varje krona man lägger ut. Ett land som kanske inte är så jätte dyrt, men ändå det man söker när man åker utomlands. Lugn och ro, sol och bad med vackra stränder, trevligt folk och kanske en rolig utekväll. Något förslag?
2008-08-05
 14:51:08

Frågor och Svar

Hur gammal är du? - Jag är 19 år.
Vilket är ditt favoritdjur?- Ingen svår fråga för mig, självklart är det Hund.
Finns inget bättre djur än hundar. Det är en av mina största hobbies faktsikt!:)
När hade du sex senast? - Ja Samantha....hm;) det var faktsikt idag!
Framtidsdrömmar? - Mina framtidsdrömmar är glasklara. Problemet sitter i VAD av allt som jag verkligen mest vill. Jag vill plugga vidare till antingen frisör eller fotograf. Men samtidigt är min dröm att jobba med hundar. Utöver yrken så har jag som framtidsdröm att reda utomlands och kanske jobba, att få vara med i coctailskola, om det nu heter så. En skola utomlands där man lär sig blanda drinkar etc. Jätte dyyrt, men det är en dröm. En till dröm jag alltid haft sedan jag var liten, är att få äga en sjöbod eftersom ett av mina största intressen är fiske, älskar vattnet. Även att någongång i mitt liv få bada med delfiner, dyka i korallrev och självklart ha en bra inkomst och en underbar familj!
Hur lång är du? - Jag är en kort tjej på 1,53m.
Älsklings maträtt? - Det är inga problem, grillat och potatisgratäng såklart! Plus Mangoraja sås och Bea. Så ska man självklart ha en sallad till med kebabsås på! MUMMMMS.
Vilka bloggar läser du dagligen? - Bloggar jag dagligen läser är väldigt många. Dom allra flesta på min lisa i spalten. Sedan ut över det så läser jag oftast:
http://lindanord.blogg.se
http://steephs.blogg.se
http://wysteriiasblogg.se
http://mariellem.blogg.se
http://www.metrobloggen.se
http://heretostay.blogg.se
http://emeliesplace.blogg.se
http://iennifer.blogg.se
http://dresslikeaprincess.blogg.se
http://emelieohlsson.blogg.se/
Har säkerligen glömt någon eller några också!
I vilken stad bor du? - I kära Härnösand.
2008-08-05
 14:22:06

Ondskan står vid min sida

Grattis till Anneli som fyllde 18 år igår=) Nu kan du äntligen följa med oss Vuxa in på krogen;) (lagligt!) Ja som sagt åkte vi till Ida igår där det var fest för att fira vår allas Anneli:) mkt trevligt mkt trevligt. Synd bara att man skulle jobba imorse så det bara fick bli 1 drink.

Jag tror jag har haft ondskan med mig i 2 dagar nu?
Först går handbromsvajern av? Men det kompencerade sig med att jag just då skulle söka jobb, vilket gick bra verkade det som. Sedan idag, så fick jag punka? grr...Plus att jag har lite bensin i bilen, vilket är 1 poäng åt det onda hållet. Så idag åker vi och lämnar tillbaka bilen till pappa, så jag får ta den vita bilen ist. Som också gick sönder....medmig. Vad är det för fel? egentligen var inget av dessa saker mitt fel, mer än det med bensinen. haha. Höll förresten på att köra på ett rådjur också. Var 1 m ifrån -.-


2008-08-04
 16:38:27

Frågestund

Jag tänkte ha en liten frågestund här på bloggen :)
Så passa på att fråga om det är något ni undrar över!
2008-08-03
 22:11:50

Counter Strike

Vad är det som är roligt med det spelet egentligen? Visst det kanske är kul, ett tag. Men inte att spela hela nätterna, dagarna och i stort sätt hela tiden? hm, pojkar pojkar. Sitter här brevid Johan och Matte som spelar, det verkar inte gå så bra för Johan just nu. Haha, han är lite högljudd av sig och det låter mest HELVETE, SATAN osv. Vi får hoppas på att dem är lite tystare när jag ska sova eftersom jag ska upp och jobba imorgon! Som att dem kommer vara det? Nja..men det ska nog gå bra, hoppas jag=) Det är tur att dem inte spelar lika mycket nu som dom gjorde förut, då skulle det nästan vara lite pinsamt ;)
2008-08-02
 19:10:31

Big Apple


Testade precis denna drink, jättegod! Ni borde testa.
Lätt att göra också:

Limeklyfta(or)
Sprite
 
4cl Bacardi Apple
 
2008-08-02
 17:49:03

Jag är med och tävlar!:)


Jag tävlar om denna kamera hos Pexie!
Klicka här för att tävla du också!
2008-08-02
 17:32:35

Erkänner mordet på Cara Marie, 17

20-åringen: "Jag hade tagit för många droger – jag visste inte vad jag gjorde"




20-årige Mohamed D'Ali Carvalho Santos som styckmördade sin 17-åriga flickvän under semestern har erkänt mordet och förklarar för polisen vad som hände.

– Jag kommer inte ihåg så mycket. Jag hade tagit för många droger,

säger han till AP.

 

Den 26 juli styckmördade Santos kallblodigt sin 17-åriga flickvän och stoppade kroppsdelarna i en resväska. Anledningen ska ha varit att 17-åriga Cara Marie hotat att polisanmäla att han sålde och missbrukande droger.

– Han erkände. Men han är inte fullt ansvarig för sina handlingar eftersom han tog droger oavbrutet fyra dagar före mordet, säger hans advokat Odair de Meneses.

 

Hittades i flod

Cara Marie Burkes Burke kropp hittades i en resväska i en flod, två timmar från Brasiliens huvudstad Brasilia. Hon kunde identifieras tack vare en utmärkande tatuering. Hennes mor får nu krisstöd.

– Berätta för henne att jag är ledsen. Jag visste inte vad jag gjorde,

säger Santos i en intervju.

Deltog i konsert efter mordet

Strax efter mordet deltog Santos i en funkkonsert innan han återvände för att stycka kroppen, säger brasilianska polisen da Silva. Poliser hittade blod i Santos sovrum, vardagsrum och badrum. En bild i Santos mobiltelefon visade Burkes avskurna huvud i duschkabinen och en blodig kniv.

Träffades i London

Paret ska ha träffats i London. Båda var brittiska medborgare och kom till Braslilen på turistvisum för omkring tre månader sedan.

– Han träffade henne ute. De hade bara känt varandra under en kort tid, sade den mördade flickvännens bror Michael Burke till The Times.

 

Hur hemskt är det inte? Man kan inte föreställa sig hur familjen känner nu. Och att han säger förlåt, att han är ledsen? Skulle man verkligen kunna ta emot den ursäkten om ens svärson styckmördat sin dotter? Njaa....Det här är det oförlåtligaste som finns.

Skulle ni kunna förlåta honom?