2008-09-30
 02:39:26

Hemma igen

Så var vi hemma igen från vår lilla fiskeresa. Allt har varit underbart. Att bara åka iväg från alla krav, åka ifrån klockan och bara leva tillsammans framför brasan. Kan inte beskriva helgen mer än att det har varit mysigt. Fick några Bäcköringar och någon Harr, mer än så hann vi tyvärr inte med den här gången. Var ju tänkt att vi skulle fiska hela söndagen också, men det blåste upp till storm så det blev inget av. Ska lägga in bilder imorgon när jag är lite piggare. Fick åka och jobba direkt när jag kom hem igår också, så jag känner mig rätt trött idag även fast jag sov rätt länge imorse. Det är konstigt vad man blir trött tidigt på kvällen när man varit ute hela dagen! Nu ska jag iaf ta och lägga mig i sängen och stänga igen ögonen. Så vi hörs imorgon kära vänner! Over and out
2008-09-26
 12:19:19

Snart åker vi!

Nu ska jag bara packa och äta frukost (lunch?) innan jag dör av hungersmärta! Och sedan är vi väl klara att åka iväg. Älsklingen har faktiskt åkt upp på Höga för att "spela" hockey utan skridskor och bara med klubba, hm..Kan man verkligen säga att man åker skridskor då? hahaha. Sedan hade jag tänkt att klippa till min lugg innan jag åker. Ni får se en bild lite senare! Fick ju hjälp av Emma igår att klippa längden där bak, tack!=) Jaja, vad ska man säga mer än att...jag är hungrig! hoppas ni får en superbra helg ni med, hajdoo!












2008-09-25
 21:23:42

Ny färg

Äntligen känner jag mig som mig själv igen. Gick med Emma på stan och köpte hårfärg till oss båda två. Dock betalade vi såklart var för sig. Så nu har jag färgat tillbaka mitt hår i mörkbrunt istället för de ljusa sommarfärgerna. Färgar alltid till det mörkare på vintern, och ljusare på sommaren. Vet inte varför, men det bara blir så och det trivs jag med. Kommer någon bild lite längre fram när jag har en kamera! Ska låna min systers imorgon när vi åker. Ska bli så grymt skönt att komma iväg! Ne nu ska jag spela Yatzy med Emma, så seees!
2008-09-24
 21:03:21

Anna Bergendal

Alltså seriöst, har ni någonsin hört en bättre i idol? Jag tror faktiskt inte att jag har gjort det. Jag kommer hålla på Anna genom hela programet, helt klart! Usch vad underbar röst.
2008-09-24
 18:31:22

Fiskehelg i Bredbyn

På fredag åker vi. Längtar så grymt mycket efter att få komma iväg från Härnösand ett tag, även fast det bara är över en helg. Vi ska bo i en liten stuga, en bit in i skogen, vid en sjö. Bara mysa, ha det gott och fiska. Bara ta det lugnt, äta gott och bara..njuta av livet. Jag har tänkt flera gånger på att det skulle vara roligt att ha en tjejkompis som är lika intresserad utav fiske som jag är, men har har inte kommit på någon alls. Bara tjejer som tycker om att fiska, någongång. Som kanske inte har gjort det så mycket, utan mer när dem var mindre. Mitt intresse för fiske är väldigt stort. Jag binder mina egna flugor, åker iväg och fiskar lite överallt och ja..det vore som sagt roligt att ha en tjejkompis att fiska med ibland. Men det är ju tur att jag har mina grabbar, dom är ju iaf inte rädd för lite skit under naglarna! Haha:) Håll tummarna på att vi får någon fisk!  Någon mer än jag som är intresserad? Åh, vill åka nu påengång! Ska bli roligt att hälsa på släkten där uppe i Bredbyn också. Var ju ett tag sedan man träffade dem :) Ja, det ska verkligen bli skönt att åka iväg ett tag innan jobbet börjar, för då blir det bara till att jobbajobba och jobba. Jaha, vad ska man göra nu då tro..ska ta och spela lite, och planera vad jag ska köpa med mig för gott till stugan. Löning inatt! Några tips på gotta inför helgen?
2008-09-23
 13:06:08

Nagelbitande

Som många säkert kommer ihåg så tog jag upp ett inlägg om hur jag skulle kunna sluta bita på mina naglar. Det blev ett hett ämne med många kommentarer och tips. Så nu vet vi alla att vi verkligen inte är ensam om det utan att det finns hur många som helst där ute med samma problem. Faktiskt fler än jag trodde! Och nu till saken, jag har faktiskt klarat mig bättre än någonsin med att inte bita på naglarna! Väldigt duktigt av mig eftersom jag har bitit konstant sedan jag var en liten knart. Och konstigt nog så har jag aldrig lärt mig att inte bita för långt in att det dunkar i hela fingrarna av smärta. Och lika sur blir jag på mig själv varje gång jag märker att jag inte har den längsta nageln kvar som jag sparat i flera dagar. Många av er känner säkert igen sig. Så nu vill ni såklart veta hur jag kunde låta bli att bita på naglarna? Ja först var det tack vare er läsare som gav mig en massa massa bra tips på olika saker att tesa. Och Stopp&Väx fungerar verkligen inte för mig. Usch, det smakar ju i allt man äter och allt man tar på! Så jag köpte ett genomskinligt nagellack. Just genomskinligt för att jag inte är en nagellackstjej. Har i princip aldrig förrän nu använt nagellack så då passar det bra med genomskinligt och inte i någon lysande knallig färg. Bara genom att jag vet att det är där, och att jag känner att det är glansigt på nageln när jag är där och ska bita lite, så kommer jag på att jag inte ska göra det. Och på den vägen har jag slutat, eller är iaf på god väg! Måste bara köpa en nagelfil nu så dom inte blir helt konstiga. Längtar grymt tills jag får klippa(!) dom för första gången i mitt liv? Så till er tjejer så kan jag rekomendera att kleta på lite naggellack om ni vill försöka sluta att bita på era naglar. Det är ju kanske inte ett plus i kanten för er killar att ha nagellack! haha. Och såklart måste ni ge er fan på att ni ska sluta, annars fungerar det inte.

Tyvärr har min kamera fått nå fel och vill inte fungera.
Så det får bli denna bild grån Google.
2008-09-22
 18:09:32

Jobbet

Jag fick jobbet! som servitör på Sam's. En restaurang här i Härnösand :) Det ska bli roligt, hoppas jag. Och jag hoppas verkligen att det är rätt jobb för mig. Fler hade varit där och testat att jobba, men dom hade valt ut mig och en annan tjej som var där dagen innan. Så det blir troligtvis vi två som får börja där. Skoooj, äntligen ett jobb!

Följde med Emma till Sundsvall idag, gick till hennes skola och ändrade kurs från Kemi till Engelska. Hoppas verkligen hon får det, eftersom hon är kungen själv på det. Sedan var hon snäll och bjöd på en fika på stan, det var gott! Men nu ska jag ta och göra lite mat..börjar bli lite hungrig. Funderar på att göra lax nu när inte Matte är hemma :)

2008-09-20
 13:51:45

Partaaj och Servitör

Ikväll blir det 39 års fest. Älsklingen 20 och Johan 19 :)  Känner på mig att det kommer bli as kul. Trevliga människor och glatt humör, det kan inte bli bättre! Jag måste förresten berätta att imorgon ska jag på Sam's och testa om servitör är min grej. Jag hoppas att jag verkligen inte gör bort mig totalt!
Ni får hålla tummarna för mig!
Imorgon kl 16.00 gäller det.

2008-09-19
 17:06:34

Tips på drink?

Imorgon ska älsklingen ha 20 års fest. Och jag har inte lust att dricka samma och samma hela tiden. Cider, grogg och vanliga drinkar. Jag vill testa något nytt, en ny drink kanske eller något annat som är intressant. Funderade på att köpa Baileys Orginal och blanda det med mjölk. Har smakat det förut och det var riktigt gott, men man kanske blir less på det under kvällen. Funderade också på någon Smoothie. Jag vet inte riktigt vad jag vill prova, men iaf något nytt och som inte är så himla dyrt och inte så svårt att göra.
Har ni något förslag?
2008-09-18
 16:26:47

Lägenhet

Idag har vi varit och kikat på två lägenheter. Det är en sak som jag faktsikt inte har nämt för er. Vi har bestämt oss för att flytta till en större lägenhet. Så vi tänkte oss en 2.a så man får ett separat sovrum. Känns inte så kul när man ska lägga sig och älsklingen har sina kompisar här. Man kan aldrig klä av sig utan måste lägga sig med kläderna på när man ska sova. Skönt? nja. Ena lägenheten blev vi inte så värst förtjust i, den var rätt skabbig på något sätt. Den andra blev jag tokkär i, och även Matte tyckte om den. MEN då var högsta budet på 120.000 kr och det är lite för mycket pengar för oss just nu.
Om någon av er känner till en fin 2.a i Härnösand så säg till!:)
2008-09-17
 20:43:36

Långpromenad i regnet



Mixa
Foto: Jag

För er som inte ser och vet, så är hennes högsta intresse kottar.
Därav har hon en kotte i sin mun.
2008-09-16
 23:58:06

Födelsedagspresenten till honom

Ja, nu när jag inte behöver oroa mig att min käre pojkvän ska läsa vad jag skriver här så ska jag berätta vad jag gav honom i födelsedagspresent. Det första hindret var att få honom att ta ledigt från jobbet, vilket jag lyckades med efter ett antal bortförklaringar varför han borde ta ledigt från jobbet. Inget funkade dock, så jag var tillslut tvungen att säga att jag hade en överraskning. (KILLAR NI VET!) Nästa punkt var att boka bord, ett fönsterbord för två. Vilket jag gjorde medans han jobbade. Idag runt kl. 16 tog jag med honom, tankade bilen och åkte iväg. Han blev lite paff när vi åkte förbi infarten mot hans föräldrar, dit vi åker rätt ofta. Han sa plötsligt, - men vart ska du?:O och det enda jag svarade på den frågan var - du får väl se!;) Efter en stund kom vi fram, till Högakusten restaurangen. Vi beställde mat, åt upp den, åt dessert och sedan orkade vi inte gå längre. Mitt i allt detta så kom även en tjej fram och tände ljus när vi åt. Dom visste att älsklingen fyllde år och att det var min present till honom. Ganska romanstiskt ändå va? fattades nästan bara att jag(?!) skulle fria till honom. Haha! Men det var gott. Våra föräldrar åkte hem för någon timme sedan också. Så nu ska jag ta och lägga mig eftersom jag ska till Abf imorgonbitti. Godnatt
2008-09-16
 15:43:48

Ny Design

Nu har Laura, Emma och Kattis fått en ny design! (Klicka!)
2008-09-16
 01:19:08

Hipp Hipp Hurra!

För idag fyller min älskling 20 år =) GRATTIS!!!!!
2008-09-15
 17:17:55

Städning och ny design

Dagarna verkar gå lika fort som ett vattenfall. De bara rinner iväg som med strömmen. Imorgon fyller älsklingen 20 år. Så ikväll kommer hans syster och fikar lite :) Därav ska jag sätta igång att städa nu!
ser lite...stökigt ut här. Jennie ska väl komma förbi också, nångång när hon ätit=) Ne, nu har jag inte tid att sitta här längre utan måste sätta igång. På med musiken och börja plocka undan lite saker här och var. Är nog mest kläder som ligger här överallt som gör att det ser stökigt ut!

Otroligt att musik kan göra situationer så mycket lättare!


Vad tycker ni om min nya design förresten?

den är inte riktigt klar ännu, men det kommer.
2008-09-13
 12:16:03

Skogspromenad

Sov som sagt hos mamma och pappa inatt. Så var jag ut på en skogspromenad nu på morgonen med Mixa. Så hittade vi plötsligt några kantareller som vi tog med hem. Dom luktar ju så grymt gott! Det finns nog ingen godare svamp än kantareller!:) Ringde precis och väckte älsklingen, som säkerligen kommer somna om inom 1 minut. Blev nog en sen uppesittarkväll om jag känner honom rätt. Men när han äntligen kommer hit så ska han hjälpa min syster att formatera hennes dator. Den har nog så mycket virus som går att ha på en dator, haha! Sedan blir det surströmming hos hans föräldrar. Och för att avsluta kvällen så ska vi se på film med Emma och Johan och bara ta det lugnt:)

2008-09-12
 23:27:41

Myskväll med mamma och syster

Tog en hemma kväll med mamma och syster ikväll. Pappa åkte till Bredbyn för att jaga och fiska så han var tyvärr inte hemma ikväll:) Älsklingen umgås väl med sina grabbkompisar, så hoppas de har de mysigt! haha. Mamma och Sandra har precis gått o lagt sig eftersom de var så trötta efter en jobbig dag i skolan och på jobbet. Men jag råkade somna i soffan framför en film, så jag är inte trött än. Ska ta och spela lite på King.com och sedan krypa ner och lägga mig jag med. Kan vara skönt att lägga sig tidigt för engångsskull. Jag undar om det ordet sitter ihop?
2008-09-11
 17:20:36

11 September, vila i frid

Idag är det ett datum som många av oss aldrig kommer att glömma.
11 September - World Trade Center


2008-09-11
 13:04:32

Idol

Ja igår åkte jag till Jennie och kikade på idol. Vi bakade chokladbollar också =) goda blev dem, med lite extra smörklumpar i ;) hahaha. mumms..såg ni det förresten? Den 16 åriga tjejen...shiet! en sån enorm röst!
Jag hoppas verkligen att hon vinner!:) Anna Bergendahl



Malin kommer hit efter skolan,
och Jennie kommer efter maten. Jag hoppas på att Emma vill komma och mysa med oss också!:) Det blir idooooool=)
2008-09-10
 16:38:38

Att söka jobb

Har varit ute hela dagen och sökt jobb. Det går framåt, men inte allt för fort än så länge. Har sökt på lite olika ställen, och kommit fram till att det verkligen inte är lätt att söka jobb i den här stan. Det är inte som för några år sedan, som de äldre säger. När det fanns jobb överallt och hur mycket som helst. Nej, idag måste man ha utbildning och arbetserfarenheter mest överallt, och hur många har det när de precis tagit studenten? Man måste helt enkelt plugga vidare för att få ett jobb. Det ska jag göra, men inte just nu. Men vi får väl se hur det blir med jobb för min del nu, det verkar ju gå framåt, som tur är. Om någon som bor i Härnösand vet av något, så hör jätte gärna av er!

Satt precis och läste om Bigbang också, LÄSKIGT!

2008-09-09
 16:36:36

Besök

Idag kom min älskade Mixa på besök över dagen eftersom dom skulle spränga igen. Och nu har vi varit och sökt jobb på lite olika ställen, men jag ska ut imorgon igen och söka vidare.  Så det är bara för er att hålla tummarna för mig att jag hittar ett ställe där dem behöver folk! :)

Ikväll ska jag nog vara med Emma en stund,
så jag slipper sitta hemma och göra..ingenting.

Vad skulle ni ge till er pojkvän/sambo, om HAN fyllde 20år? tips?
2008-09-08
 18:47:26

För att jag älskar Dig

2008-09-08
 14:09:54

Träningscykel

Ja idag ska vi hämta träningscykeln vi fått av Mattes föräldrar. Dom ska ju flytta och har inte plats för den längre, plus att dem inte använder den utan att den bara står. Det brukar ju bli så med såna där saker. Man säger till sig själv att börja träna och köper en träningscykel. Man använder den i någon eller några veckor sedan blir den stående. Så vi får se hur det blir för oss! haha:)

Fint väder idag, skapligt varmt. För att vara den senaste tiden. Känns verkligen att hösten är här nu. Själv tycker jag att det är jätte kallt om kvällarna, bara 3-7 grader. Men samtidigt längtar jag till vintern, till all snö och skoteråkning, snowboard etc. Men absolut inte till all slask, blöta och tills man måste skrapa bilen varje gång man ska iväg. Längtar ni till vintern?
2008-09-08
 00:18:09

Helgen

Jag har tyvärr inte bloggat så mycket ihelgen som ni säkert märkt. Anledningen är att jag fick virus....igen. Men min helg har bestått utav att ta det lugnt, umgås med Johan, Emma och Älsklingen och bara tagit det lugnt. Hälsat på lillesyrran som är ensam ihelgen och..ja, bara tagit det lugnt. Helskön helg om jag får säga det själv. Vi var till Af också och blev medlem hos dem, vilket är bra. Så imorgon ska jag ut och söka jobb! :) Ne nu ska jag se på tv en stund sen lägga mig.

- Over and out
2008-09-04
 19:00:08

16 Månader!

Idag har jag och Älsklingen 16 månader tillsammans=)
Grattis till oss!
2008-09-04
 17:30:20

Alltså seriöst?


LYSSNA! det är skrämmande dåligt!
Playback på liveuppträdanden? hmm..det är hennes riktiga röst som hörs.
2008-09-03
 21:12:00

Idol

Såg ni på idol ikväll? det gjorde jag. Kom precis hem från träningen, ny duschad och fin. Nu kom Rickard och Tobbe så nu ska jag vara lite social! Ha en bra kväll!
2008-09-03
 20:32:15

Take a bow



Blivande stjärna? för att vara så ung, så har hon bra röst!
2008-09-03
 18:04:57

One step at the time



Visst har hon en härlig röst?=) det tycker jag, helt klart!
Nu ska jag iväg och träna med Frida så vi hörs senare. Body Combat
2008-09-03
 12:53:45

Regn?

Hur många dagar ska det regna egentligen? Tycker det har regnat tillräckligt nu för ett tag. Jag har en massa saker jag måste ta itú med, när det inte regnar och man kan gå ut..drygt..men nu ska jag iaf sätta mig oxh spela lite på King.com. Hare!

Ni som ville ha en ny design
- jag behöver eran bloggadress så jag kan kontakta er!
2008-09-02
 17:29:15

Åhléns

Nu är jobb dagen slut. Och allt gick bra. Jag är nu extrajobbare på Åhléns och han sa att han skulle ringa mig inom kort igen. Kul!!=))) Hoppas verkligen att han gör det också! haha. Vi har inventerat hela dagen, alltså räknat varje vara i hela butiken och i lagret. Man fick skapligt ont i fötterna, men det vare värt tycker jag. Första dagen för 3 andra tjejer också, hur trevliga som helst! Hoppas man träffar dem snart igen:) Jag tror vi hade en Mamma Mia dag idag, för vi lyssnade bara på de låtarna som är i filmen. Hur underbara låtar som helst, och likaså filmen. Finns ingen bättre! Man blir verkligen på bra humör! Har laddat ner skivan också, så nu ligger jag i sängen och lyssnar sönder dem=)

Men nu ska jag och Frida baka kanelbullar och kärleksmumms. Min älskling fyller ju snart 20 år, den gamlingen=) så nu måste jag ju baka också! haha.
Hur har eran dag varit?=)

2008-09-01
 14:26:14

Inventering på Åhléns

Ja, imorgon börjar jag jobba klockan 07.00 och slutar ca 16.00. Jag ska faktsikt jobba på Åhléns och hjälpa till på inventeringen, det ska bli skoj. Så om de tycker att jag jobbar bra och fixar det dom förväntat sig, så kanske jag blir anställd. Skulle faktsikt vara grymt skoj!=) Är på jakt efter ett nytt jobb nu, så det är bara för er att hålla tummarna för mig!
2008-09-01
 00:06:09

Sprängning

Nu är viruset äntligen borta! Tack älskling (A)

Jaha, nu är vi hemma i lägenheten igen
. Känns tråkigt men ändå skönt på någe vis, helst vill man ju åka tillbaka dit ut. Men det är som sagt skönt att vara hemma igen till städningen och alla hemma sysslor, haha! Mixa är på  besök inatt också eftersom de ska spränga hemma hos mamma och pappa. De håller på att bygga Botniabanan..tyvärr. Så när de spränger vibrerar hela huset och det låter så högt att man får ont i öronen. Men det värsta är att dem ska spränga alldeles utanför huset imorgon så att vi får en ny väg. Stackars Mixa blir så rädd av det och springer och gömmer sig under soffan. Så nu är hon här hos oss, min lillgumma=) Nu ska jag ut på en liten prommenad med henne så vi kan sova lugnt inatt. Vore ju tråkigt om hon blev kissnödig mitt inatten ;) Hoppas ni får en skön sömn, godnatt!