2008-06-30
 17:17:23

Hos farfar


Brasa
Foto: Jag
2008-06-30
 17:09:13

En helt vanlig dag med en knasig pojkvän

Dagen började med att man fick kliva upp och jobba. Blev klar fort idag, skönt! :) Imorgon har jag sovmorgon vilket också är skönt. Matte har varit helt knas idag, som att han missade något i sin barndom och var tvungen att göra såna saker som 3 åringar gör på dagarna. Haha, jag vet inte alls vad det var med honom, men han är söt som vanligt :) Jennie kommer väl snart också skulle jag tro, får väl se vad vi hittar på. Lär sätta oss på balkongen och spela kort och bara umgås, lyssna på musik och njuta av livet med cola, popcorn och chips.
Det är våran grej!  (fetton)

Saknar Frida också, varför flytta till stugan sötnos? :( Tråkigt på kvällarna nu när Matte jobbar! Jaja, imorn är det hundkursen också, då ses vi! :D Jag är ju ledare nu, så har ett stort ansvar för allt. Men det är kul, och tjejerna är underbara :) Liksom hundarna såklart!

Carro Svan, jag längtar tills du kommer upppppp!!!!!! :D

2008-06-28
 18:19:58

HJÄLP!!


Någon som vet var man kan få tag på ett par Lacoste skor i strl 35?
Blir galen, har sökt såna här i flera...år?
2008-06-28
 17:44:27

Myskväll

Gjorde rostbiff och potatisgratäng till middag idag, blev faktsikt helt okej! :) Tänk så duktig jag är. Så nu ligger vi här alldeles utslagna i matkoma och åmar oss om hur mätta vi är. Ska ta och vila magen ett tag sedan ska jag gå och mysa med Lena och Emelie ikv :) Längesen jag träffade de små liven! Blir någon film och massa tjejsnack=) Alltid lika skoj, haha! Får se om Matte följer med eller inte. Men ni får ha en underbar kväll, här är det tyvärr inte så bra väder! :(
2008-06-27
 19:50:12

Dagens Outfit; Badhusbesök

Snart slutar Älsklingen jobbet :) Äntligen!
Och Frida, vad bra att du diskar efter dig, hoppas det går bra ;) haha.

Satt och kollade runt lite på internet och hittade det här. Och inte skulle jag vilja att min pappa eller sambo gick omkring sådär på badstranden, eller?

"Tuffa badbyxor för både gammal som ung. Mode så det stinker om det."
Köpes i din närmaste badbyxebutik.


Badstring for men - we like it! ( NOT! )

2008-06-26
 17:36:52

Blogg hjälp?

Som ni flesta vet är min dator sönder, och Älsklingen har sålt sin. Så nu har vi en annan dator, där inget ps finns. Har varken tid eller ork just nu att sitta och greja med en design. Någon som känner sig ha tid att hjälpa mig med det? Tacksam för all hjälp!
2008-06-26
 17:18:54

Sjukt mätt

Har precis ätit fiskpinnar och potatis, grymt gott var det! var så jäkla hungrig. Men nu är jag så sjukt mätt att jag inte ens orkar röra mig. Ni som lagar mat själv, kanske har märkt att man alltid gör mer mat än det behövs när man är vrålhungrig? sjukt dumt egentligen, haha! Fast det kan ju vara för att jag åt upp Mattias som jag är så grymt mätt..han var ju så jävla söt och gó, min lilla myspojk =)

Nu ska jag verkligen ta tag i det här med bloggandet igen. Vi får se om det bara är något jag säger just nu eller något jag kommer att hålla :) först och främst ska jag försöka installera Ps och fixa till designen lite! Men det blir nog inte ikv eftersom mina söttjejer kommer hit och ska spela kort och skratta en massa! :)
Hoppas ni får en mysig kväll gott folk.

2008-06-25
 17:59:19

Utomlands

JAG VILL UTOMLANDS!
Det har iaf ordnat sig med jobb tills hösten, sedan måste jag införskaffa mig ett nytt. Så av pengarna jag får nu ska jag försöka spara en del till utlandsresa.
Man måste ju börja spara någongång! ;) haha.
Är så grymt sugen nu alltså, jag menar..hur mysigt ser det inte ut?
2008-06-24
 15:12:45

Ta bort bloggen?

Tror nästan ja ska ta bort min blogg. Har inte orken att sitta och skriva här längre, vilket ni säkert har märkt. Jobbar hela dagarna nu utom helgen, då jag gör något annat. Men jag vet inte, hur tycker ni jag ska göra?
2008-06-22
 19:23:49

Midsommar

Midsommarhelgen har varit underbar. Jag och Matte följde med mamma och pappa ut i båten. Det blev en massa god mat och några drinkar, super trevligt. Kom att tänka på studenten igen, saknar det faktiskt. Det händer bara engång i våra liv, och är så speciellt. Men nu ska jag ta och kika lite på tv och mysa med min gosunge :) Hoppas ni haft en underbar midsommarhelg?!
2008-06-16
 18:32:10

Ingen dator

Som ni säkert redan har märkt så har jag inte uppdaterat min blogg på länge. Detta pga. att vi inte har någon dator hemma för tillfället. Som ni vet måste jag fixa min dator eftersom laddaren är trasig och batteriet dött. Och Matte har sålt sin nu för att köpa en ny lite billigare. Så när vi väl får dator igen så kommer bloggen igång. Har iaf sysselsatt mig med att fiska varje kväll nu sedan någon vecka tillbaks. Ni som känner mig vet att jag är ett fiskefreak :) Haha. Jaja, nu ska iaf jag och Frida ta och gå ut i kvällssolen och hitta på något. Vill ni ha tag på mig så får ni ringa min mobil. Hoppas ni får en underbar kväll, haj.
2008-06-14
 11:49:56

Student 2008


2008-06-10
 18:25:34

Studentbal

Igår var det studentbal på St Petrilogen i Härnösand. Ett trevligt ställe med trevligt folk. Alla var hur fina som helst och såg ut att njuta av solen som tittade fram precis den tid vi ville, tills det började regna igen. Men som tur var hade vi hunnit komma in för att få en fördrink. Det fortsatte sedan med förrätt, skagen macka (med gräs på(?) ) och fortsatte till varmrätten som bestod av fläskfilé, potatis och en god sås. Till detta serverades det vin, vatten och ett glas öl. Till efterrätt serverades en fruktmousse toppat med ett kex. Kvällen fortsatte sedan med dans till Eightballs, drinkar och massa skratt. Kan helt enkelt avsluta det här inlägget med att säga att det var en väldigt trevligt kväll. Här har ni några bilder, kommer fler senare när jag fått dem. Hoppas ni får en underbar kväll ni också, för det hade jag tänkt att ha!
2008-06-07
 17:23:09

Leder guldmössetävlingen

Så har bloggen uppdaterats, igen. Tänk att dom aldrig kan få till det riktigt me den här bloggrejen! Ikväll blir det utgång, tror jag i alla fall. Det lutar åt det hållet just nu. Samantha och jag har nyss ätit lite mat, och sitter nu och kikar på tv och väntar på att Tove ska höra av sig igen? ;D haha =) tack för igår förresten, Tove Hk Jag och Matte åkte och fiskade, grillade och bara myste gärnet =) mys!

Måste meddela att vår klass leder G U L D MÖ S S E T Ä V L I N G E N nu :)
Vi vann ölhävartävlingen och kom tvåa med våran super båt =) kul.
Nu ska jag vara lite social, hoppas ni får en underbar kväll! :)


2008-06-04
 01:05:03

MVG och Ungdomsgrupp

Måste berätta att jag fick MVG i Hundkunskapen.
Känns grymt skönt eftersom det var den kursen jag tyckte var roligast.
Vår lärare tyckte även att jag skulle vara ledare (eller nått) till en ungdomsgrupp
.
Och hjälpa henne att leda den, så hon slipper lägga sina ögon på alla platser samtidigt. Nästa år finns det även en kurs för er 2.or som är intresserade.
Men då måste ni skicka in en intresseanmälan så snabbt som möjligt så ni kommer med. Nästan ett måste att ha egen hund, eller en ni kan ta med varje vecka och utvecklas med. Fick som sagt mycket beröm av vår lärare. Äntligen ett Mvg i något och en chans att utvecka mig mer inom hundlivet.

Det hade verkligen märkts hur jag och Mixa utvecklats tillsammans, vilket var jätte roligt att höra! Ni borde gå en hundkurs ni med, om ni älskar hundar.
image414
2008-06-03
 15:57:01

Mösspåtagning

Igår var det m ö s s p å t a g n i n g i Härnösand.
Lägger upp lite bilder senare!
Nu ska jag åka och hämta min älsklings vovvis och sedan åka på hundkursen.
Så vi hörs ikväll =) Hoppas ni får en undebrar dag!
2008-06-01
 14:28:35

Mixa

image412
Mixa
Foto: Jag
2008-06-01
 14:14:03

Vädret gör oss på bra humör

image413
Vitsippor
Foto: Jag